≡ Menu
Suka benar Alisya dengan baby. Kalau jumpa baby, mesti nak diusik-usiknya. Pengasuh pula baru jaga baby juga. Sampaikan malam-malam bermain dengan teddy bear nya seolah-olah itula baby :

Senyum, Baby nak Susu?
Minum, Minum Susu Baby
Umm, Sedap….Papa Nak?

P/s : Wish Us Luck..Rasanya dah sesuai sangat skangni Alisya dapat adik…Yey, tak sabar nak ber honeymoon lagi di Kota Kinabalu, Sabah next month.


Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • maszmadi 10 June 2011, 3:46 am

    hah memang sesuai lah tu, nnanti alisya leh jaga baby tu.. kan

    Reply
  • faiez 10 June 2011, 3:54 am

    ehem…amin…..

    Reply
  • faiez 10 June 2011, 3:54 am

    ehem…amin…..

    Reply
  • Suliana 10 June 2011, 4:32 am

    hehe.. berusahala yek. baby made from sabah :-p

    Reply
  • yangbaik 10 June 2011, 4:39 am

    memang sesuai sangatlah … Alisya pun dah besar dah boleh jadi kakak… heheh

    Reply
  • Adyshariz 10 June 2011, 5:28 am

    moga alisha dpt adik boboy pulak..amin

    Reply
  • Mama Zharfan 10 June 2011, 5:54 am

    baby made in KK tu hehhe

    Reply
  • JMR 10 June 2011, 6:34 am

    pas honeymun, alisya dapat le adik tu..insyaAllah..hikhik

    Reply
  • Myvitrd 10 June 2011, 7:44 am

    insyaallah semoga tahun ni ada rezekinya.. tak payah tunggu honeymoon bro.. hehe

    Reply
  • Rozuan Ismail 10 June 2011, 7:47 am

    alisya pon dah besar.dah sesuai ada adik

    Reply
  • hazman aka species1980 10 June 2011, 7:55 am

    Whoaa….Tempat yang sesuai la kan dengan cuaca dingin kat sutera harbour tu…..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »