≡ Menu
Suka benar Alisya dengan baby. Kalau jumpa baby, mesti nak diusik-usiknya. Pengasuh pula baru jaga baby juga. Sampaikan malam-malam bermain dengan teddy bear nya seolah-olah itula baby :

Senyum, Baby nak Susu?
Minum, Minum Susu Baby
Umm, Sedap….Papa Nak?

P/s : Wish Us Luck..Rasanya dah sesuai sangat skangni Alisya dapat adik…Yey, tak sabar nak ber honeymoon lagi di Kota Kinabalu, Sabah next month.




Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • faiez 10 June 2011 at 3:54 am

    ehem…amin…..

  • faiez 10 June 2011 at 3:54 am

    ehem…amin…..

  • Adyshariz 10 June 2011 at 5:28 am

    moga alisha dpt adik boboy pulak..amin

  • Mama Zharfan 10 June 2011 at 5:54 am

    baby made in KK tu hehhe

  • Myvitrd 10 June 2011 at 7:44 am

    insyaallah semoga tahun ni ada rezekinya.. tak payah tunggu honeymoon bro.. hehe

  • Rozuan Ismail 10 June 2011 at 7:47 am

    alisya pon dah besar.dah sesuai ada adik

  • maszmadi 10 June 2011 at 3:46 am

    hah memang sesuai lah tu, nnanti alisya leh jaga baby tu.. kan

  • Suliana 10 June 2011 at 4:32 am

    hehe.. berusahala yek. baby made from sabah :-p

  • yangbaik 10 June 2011 at 4:39 am

    memang sesuai sangatlah … Alisya pun dah besar dah boleh jadi kakak… heheh

  • JMR 10 June 2011 at 6:34 am

    pas honeymun, alisya dapat le adik tu..insyaAllah..hikhik

  • hazman aka species1980 10 June 2011 at 7:55 am

    Whoaa….Tempat yang sesuai la kan dengan cuaca dingin kat sutera harbour tu…..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing