≡ Menu
Suka benar Alisya dengan baby. Kalau jumpa baby, mesti nak diusik-usiknya. Pengasuh pula baru jaga baby juga. Sampaikan malam-malam bermain dengan teddy bear nya seolah-olah itula baby :

Senyum, Baby nak Susu?
Minum, Minum Susu Baby
Umm, Sedap….Papa Nak?

P/s : Wish Us Luck..Rasanya dah sesuai sangat skangni Alisya dapat adik…Yey, tak sabar nak ber honeymoon lagi di Kota Kinabalu, Sabah next month.




style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • faiez 10 June 2011, 3:54 am

    ehem…amin…..

    Reply
  • faiez 10 June 2011, 3:54 am

    ehem…amin…..

    Reply
  • Adyshariz 10 June 2011, 5:28 am

    moga alisha dpt adik boboy pulak..amin

    Reply
  • Mama Zharfan 10 June 2011, 5:54 am

    baby made in KK tu hehhe

    Reply
  • Myvitrd 10 June 2011, 7:44 am

    insyaallah semoga tahun ni ada rezekinya.. tak payah tunggu honeymoon bro.. hehe

    Reply
  • Rozuan Ismail 10 June 2011, 7:47 am

    alisya pon dah besar.dah sesuai ada adik

    Reply
  • maszmadi 10 June 2011, 3:46 am

    hah memang sesuai lah tu, nnanti alisya leh jaga baby tu.. kan

    Reply
  • Suliana 10 June 2011, 4:32 am

    hehe.. berusahala yek. baby made from sabah :-p

    Reply
  • yangbaik 10 June 2011, 4:39 am

    memang sesuai sangatlah … Alisya pun dah besar dah boleh jadi kakak… heheh

    Reply
  • JMR 10 June 2011, 6:34 am

    pas honeymun, alisya dapat le adik tu..insyaAllah..hikhik

    Reply
  • hazman aka species1980 10 June 2011, 7:55 am

    Whoaa….Tempat yang sesuai la kan dengan cuaca dingin kat sutera harbour tu…..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »