Alisya nak Baby

by eyriqazz on 10 June 2011

in Alisya, family

Suka benar Alisya dengan baby. Kalau jumpa baby, mesti nak diusik-usiknya. Pengasuh pula baru jaga baby juga. Sampaikan malam-malam bermain dengan teddy bear nya seolah-olah itula baby :

Senyum, Baby nak Susu?
Minum, Minum Susu Baby
Umm, Sedap….Papa Nak?

P/s : Wish Us Luck..Rasanya dah sesuai sangat skangni Alisya dapat adik…Yey, tak sabar nak ber honeymoon lagi di Kota Kinabalu, Sabah next month.

  • maszmadi 10 June 2011 at 3:46 am

    hah memang sesuai lah tu, nnanti alisya leh jaga baby tu.. kan

  • faiez 10 June 2011 at 3:54 am

    ehem…amin…..

  • faiez 10 June 2011 at 3:54 am

    ehem…amin…..

  • Suliana 10 June 2011 at 4:32 am

    hehe.. berusahala yek. baby made from sabah :-p

  • yangbaik 10 June 2011 at 4:39 am

    memang sesuai sangatlah … Alisya pun dah besar dah boleh jadi kakak… heheh

  • Adyshariz 10 June 2011 at 5:28 am

    moga alisha dpt adik boboy pulak..amin

  • Mama Zharfan 10 June 2011 at 5:54 am

    baby made in KK tu hehhe

  • JMR 10 June 2011 at 6:34 am

    pas honeymun, alisya dapat le adik tu..insyaAllah..hikhik

  • Myvitrd 10 June 2011 at 7:44 am

    insyaallah semoga tahun ni ada rezekinya.. tak payah tunggu honeymoon bro.. hehe

  • Rozuan Ismail 10 June 2011 at 7:47 am

    alisya pon dah besar.dah sesuai ada adik

  • hazman aka species1980 10 June 2011 at 7:55 am

    Whoaa….Tempat yang sesuai la kan dengan cuaca dingin kat sutera harbour tu…..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: