Zainal Zuhry Gay

Biar betik? Zainal Zuhry @ Darkbatman gay? Umm, mustahil,mustahil…Badan maskulin, hensem,sasa dan menjadi igauan wanita di luar sana, takkan gay kot? Kalau gay, sure ramai jejaka kacak suka ni. Hik3…
Ahaks, just selingan. Hari Guru dah lepas, Hari Wesak pun dah, today… Selamat Hari Rabu….
Je Jai, baik ko ngaku… Ni mesti kije ko…Hak3..
Psst, Darkbatman, bila mahu merasa makan nasi minyak ni? Nisa Kay pun dah tak sabar hang pi masuk meminang tu.. Hak3, just kidding…Kan marah pula “kekasih sebenar” darkbatman. Siapa ya bro?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Zainal Zuhry Gay

Leave a Reply to KiD Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.