≡ Menu
Biar betik? Zainal Zuhry @ Darkbatman gay? Umm, mustahil,mustahil…Badan maskulin, hensem,sasa dan menjadi igauan wanita di luar sana, takkan gay kot? Kalau gay, sure ramai jejaka kacak suka ni. Hik3…
Ahaks, just selingan. Hari Guru dah lepas, Hari Wesak pun dah, today… Selamat Hari Rabu….
Je Jai, baik ko ngaku… Ni mesti kije ko…Hak3..
Psst, Darkbatman, bila mahu merasa makan nasi minyak ni? Nisa Kay pun dah tak sabar hang pi masuk meminang tu.. Hak3, just kidding…Kan marah pula “kekasih sebenar” darkbatman. Siapa ya bro?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 18 May 2011, 2:01 am

    baru ku tahu nama sebenar Darkbatman ni.. hehehe.. dah macam artis dah blogger ni.. kena gosep.. hahaha

    Reply
  • sicantikmanis 18 May 2011, 3:06 am

    nama macam retis..hahaha

    Reply
  • KiD 18 May 2011, 3:30 am

    hahahaaaa.. jejai punya keje laaa nih… kakakaka

    Gatal Gusi?

    Reply
  • far_east 18 May 2011, 3:38 am

    betul la ingat sapa laa zainal zury tue ropanyer darkbatman hihi..gaya dah macam artis bila gambar macam tue..

    Reply
  • sYafIk-wAy 18 May 2011, 3:48 am

    konfom satu perkahwinan yang lagi best pas ni

    Reply
  • darkbatman 18 May 2011, 5:03 am

    kehkehkeh..
    gelak jela aku mampu.. sape pulak yg google name penuh darkbatman ne? sbr jelaaa.. :D

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 18 May 2011, 5:18 am

    baru nak tanya sapa tadi

    Reply
  • hanani 18 May 2011, 5:38 am

    hehehe..kesian darkbatman kena dengan jejai.. :)

    Jom baca niWangi wangian..harum semerbak.

    Jom baca niBengkel buat Pizza dan Jalan-jalan jenguk Bengkel MPV.

    Reply
  • Razis 18 May 2011, 6:19 am

    gossip panas nie. bro Ayie sila jawab…

    Reply
  • ArELeEz 18 May 2011, 7:26 am

    zainal zuhry.. hmm.. nama dia cam zahiril adzimlah! he3..

    Reply
  • JAI 18 May 2011, 9:10 am

    Tuh ko kena tanya Hamzah Ian..dia suka bab2 nie..wakakaka

    Reply
  • Mama Zharfan 18 May 2011, 9:24 am

    mcm unik nama zuhry tu ;)

    Reply
  • Nisa Kay 18 May 2011, 11:18 am

    he’s not gay. trust me.kahkahkah!

    Reply
  • Eyriqazz 18 May 2011, 11:52 am

    @Myvitrd :Zainal Zuhry ni memang artis blogger..famouss…

    @sicantikmanis :xlama lagi bakal jadi artis..hik3

    @KiD :yup,je jai la ni..siapa lagi?

    @far_east:hik3..tak lama lagi bakal berlakon ni..hik3

    @sYafIk-wAy :dia kahwin ngan sape bro?

    Reply
  • Eyriqazz 18 May 2011, 11:53 am

    @darkbatman:ahaks..bro rasa siapa?

    BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :terjawab

    @hanani :tuhla..asyik2 Je Jai

    @Razis :ni jawapan ayie “Biarla Rahsia” or “No Comment”

    @ArELeEz:kekasih areleez ke tu?

    Reply
  • Eyriqazz 18 May 2011, 11:54 am

    @JAI :lupa pulak nak tanya dia

    @Mama Zharfan:memang unik..lain dari lain

    @Nisa Kay:ehem2..boleh caye ke ni? Camne tau?Umm…ada udang di sebalik mee ni…ahaksss…

    P/s : I know what u did last summerr…miahahaha…gurau je

    Reply
  • Nisa Kay 19 May 2011, 4:43 am

    saya tahu lewwww.hekhekhek

    Reply
  • Eyriqazz 21 May 2011, 5:13 am

    @Nisa Kay :ehem,ehem..kad bila nak sampai ni?hik3

    Reply
  • puteri kucing 15 December 2012, 7:36 pm

    hai..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »