Zainal Zuhry Gay

by eyriqazz on 18 May 2011

in blogging

Biar betik? Zainal Zuhry @ Darkbatman gay? Umm, mustahil,mustahil…Badan maskulin, hensem,sasa dan menjadi igauan wanita di luar sana, takkan gay kot? Kalau gay, sure ramai jejaka kacak suka ni. Hik3…
Ahaks, just selingan. Hari Guru dah lepas, Hari Wesak pun dah, today… Selamat Hari Rabu….
Je Jai, baik ko ngaku… Ni mesti kije ko…Hak3..
Psst, Darkbatman, bila mahu merasa makan nasi minyak ni? Nisa Kay pun dah tak sabar hang pi masuk meminang tu.. Hak3, just kidding…Kan marah pula “kekasih sebenar” darkbatman. Siapa ya bro?
  • Myvitrd 18 May 2011 at 2:01 am

    baru ku tahu nama sebenar Darkbatman ni.. hehehe.. dah macam artis dah blogger ni.. kena gosep.. hahaha

  • sicantikmanis 18 May 2011 at 3:06 am

    nama macam retis..hahaha

  • KiD 18 May 2011 at 3:30 am

    hahahaaaa.. jejai punya keje laaa nih… kakakaka

    Gatal Gusi?

  • far_east 18 May 2011 at 3:38 am

    betul la ingat sapa laa zainal zury tue ropanyer darkbatman hihi..gaya dah macam artis bila gambar macam tue..

  • sYafIk-wAy 18 May 2011 at 3:48 am

    konfom satu perkahwinan yang lagi best pas ni

  • darkbatman 18 May 2011 at 5:03 am

    kehkehkeh..
    gelak jela aku mampu.. sape pulak yg google name penuh darkbatman ne? sbr jelaaa.. :D

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 18 May 2011 at 5:18 am

    baru nak tanya sapa tadi

  • hanani 18 May 2011 at 5:38 am

    hehehe..kesian darkbatman kena dengan jejai.. :)

    Jom baca niWangi wangian..harum semerbak.

    Jom baca niBengkel buat Pizza dan Jalan-jalan jenguk Bengkel MPV.

  • Razis 18 May 2011 at 6:19 am

    gossip panas nie. bro Ayie sila jawab…

  • ArELeEz 18 May 2011 at 7:26 am

    zainal zuhry.. hmm.. nama dia cam zahiril adzimlah! he3..

  • JAI 18 May 2011 at 9:10 am

    Tuh ko kena tanya Hamzah Ian..dia suka bab2 nie..wakakaka

  • Mama Zharfan 18 May 2011 at 9:24 am

    mcm unik nama zuhry tu ;)

  • Nisa Kay 18 May 2011 at 11:18 am

    he’s not gay. trust me.kahkahkah!

  • Eyriqazz 18 May 2011 at 11:52 am

    @Myvitrd :Zainal Zuhry ni memang artis blogger..famouss…

    @sicantikmanis :xlama lagi bakal jadi artis..hik3

    @KiD :yup,je jai la ni..siapa lagi?

    @far_east:hik3..tak lama lagi bakal berlakon ni..hik3

    @sYafIk-wAy :dia kahwin ngan sape bro?

  • Eyriqazz 18 May 2011 at 11:53 am

    @darkbatman:ahaks..bro rasa siapa?

    BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :terjawab

    @hanani :tuhla..asyik2 Je Jai

    @Razis :ni jawapan ayie “Biarla Rahsia” or “No Comment”

    @ArELeEz:kekasih areleez ke tu?

  • Eyriqazz 18 May 2011 at 11:54 am

    @JAI :lupa pulak nak tanya dia

    @Mama Zharfan:memang unik..lain dari lain

    @Nisa Kay:ehem2..boleh caye ke ni? Camne tau?Umm…ada udang di sebalik mee ni…ahaksss…

    P/s : I know what u did last summerr…miahahaha…gurau je

  • Nisa Kay 19 May 2011 at 4:43 am

    saya tahu lewwww.hekhekhek

  • Eyriqazz 21 May 2011 at 5:13 am

    @Nisa Kay :ehem,ehem..kad bila nak sampai ni?hik3

  • puteri kucing 15 December 2012 at 7:36 pm

    hai..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: