Zainal Zuhry Gay

Biar betik? Zainal Zuhry @ Darkbatman gay? Umm, mustahil,mustahil…Badan maskulin, hensem,sasa dan menjadi igauan wanita di luar sana, takkan gay kot? Kalau gay, sure ramai jejaka kacak suka ni. Hik3…
Ahaks, just selingan. Hari Guru dah lepas, Hari Wesak pun dah, today… Selamat Hari Rabu….
Je Jai, baik ko ngaku… Ni mesti kije ko…Hak3..
Psst, Darkbatman, bila mahu merasa makan nasi minyak ni? Nisa Kay pun dah tak sabar hang pi masuk meminang tu.. Hak3, just kidding…Kan marah pula “kekasih sebenar” darkbatman. Siapa ya bro?

Comments

  1. Myvitrd says

    baru ku tahu nama sebenar Darkbatman ni.. hehehe.. dah macam artis dah blogger ni.. kena gosep.. hahaha

  2. says

    @Myvitrd :Zainal Zuhry ni memang artis blogger..famouss…

    @sicantikmanis :xlama lagi bakal jadi artis..hik3

    @KiD :yup,je jai la ni..siapa lagi?

    @far_east:hik3..tak lama lagi bakal berlakon ni..hik3

    @sYafIk-wAy :dia kahwin ngan sape bro?

  3. says

    @darkbatman:ahaks..bro rasa siapa?

    BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :terjawab

    @hanani :tuhla..asyik2 Je Jai

    @Razis :ni jawapan ayie “Biarla Rahsia” or “No Comment”

    @ArELeEz:kekasih areleez ke tu?

  4. says

    @JAI :lupa pulak nak tanya dia

    @Mama Zharfan:memang unik..lain dari lain

    @Nisa Kay:ehem2..boleh caye ke ni? Camne tau?Umm…ada udang di sebalik mee ni…ahaksss…

    P/s : I know what u did last summerr…miahahaha…gurau je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing