≡ Menu

Tunaikan hasrat Isteri semalam . Tutti Frutti  again, addicted to it :

YummyLicious, Tutti Frutti
Like Mother, Like Daughter, both like it
Papa, Nak Lagi?
P/s : Jom Sama-Sama Terjah Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party! (Free Entry!) Sabtu ni. Makan-Makan Free….



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Dawa 9 May 2011, 3:07 pm

    wow sedapnya. ramai cakap yoghurt ni sdp. teringin nak rasa. tapi xde cawangan terdekat di utara ni. sob sob.

    Reply
  • InaAchik 9 May 2011, 3:35 pm

    chekgu ni kan…
    mmg sajer bikin lemak saya berjoget joget! x kira, wiken ni kena terjah jugak tutti fruitti ni!

    Reply
  • Myvitrd 9 May 2011, 4:37 pm

    sedapnya bro.. kalau wife aku tengok..mau dia suruh aku g belikan malam ni.. hehehe

    Reply
  • Myvitrd 9 May 2011, 4:37 pm

    sedapnya bro.. kalau wife aku tengok..mau dia suruh aku g belikan malam ni.. hehehe

    Reply
  • Hanim Mahali 9 May 2011, 3:45 pm

    suka tau menggugat keimanan nafsu makan ku… hoho

    Reply
  • shandye. 9 May 2011, 3:48 pm

    makan kat outlet mana nih?
    omg.. the other day my bff ajak makan kat outlet bangi… kesian dia terkulat-kulat kena fork out dekat rm30 utk yogurt nih… a bit pricey i should say….

    Reply
  • CasaBlander 10 May 2011, 12:20 am

    hahaaa nanti kena rasa jugak tutti fruitti ni alang2 dah kat selangor ni..yahoooo!

    Reply
  • Peri PiA 10 May 2011, 1:11 am

    nti mau terjahi,dkt w.maju he2

    Reply
  • saza 10 May 2011, 1:28 am

    nasib x suke sangat :p

    Reply
  • @ku d! sin!e 9 May 2011, 6:13 pm

    uish2…tak sabar nak pergi beli tutti frutti jugak..

    Reply
  • Miza Yusof 10 May 2011, 4:19 am

    teringin nak merasa. cream tu tak manis ke ?

    Reply
  • Eyriqazz 10 May 2011, 5:55 am

    @Dawa:yup..mahal dan sedap….on special occasion bolehla terjahi..ni kat wangsa maju punya cawangan

    Reply
  • Eyriqazz 10 May 2011, 5:56 am

    @InaAchik:terjah jgn tak terjah..taknak sponsor saya sekali ke?hik3

    Reply
  • Eyriqazz 10 May 2011, 5:57 am

    @Hanim Mahali:nyam2..sedap…

    @shandye.:Kat wangsa maju..agree..memang mahal..tapi sebab sedap punya pasal…

    @Myvitrd :wife bro pregnant ke?hik3..terjahla bro..syiookkk….

    @@ku d! sin!e :pergila..memang bestt…

    @CasaBlander:torai jgn tak torai..terbaiik…

    Reply
  • Eyriqazz 10 May 2011, 5:58 am

    @Peri PiA :yup..wangsa maju

    @saza:nasibb…

    @Miza Yusof :xdela manis sgt..just nice…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »