Wordless Wednesday #1 – Gila-Gila Remaja

by eyriqazz on 25 May 2011

  • Kak Aya 25 May 2011 at 12:18 pm

    ketika muda kah ini?

  • NuR si CiKGu RiBeNa 25 May 2011 at 12:35 pm

    dah 2 entri wordless..
    ada contest ke..

  • Kaki Wayang 25 May 2011 at 12:57 pm

    hahahahahahahhaha..lawakkkk..wordless gehtooooo

  • Myvitrd 25 May 2011 at 2:23 pm

    wah time umur berapa belas ni tokey? kurus tu.. hensom lagi.. tapi sekarang lagi macho..hehehe

  • nUR_rOsALiNdA 25 May 2011 at 2:33 pm

    Tak tau nak update apa la ni ek? Tepek gambar je..Layanssss~ Hehehehe~

  • shandye. 25 May 2011 at 3:12 pm

    lately malaysian bloggers pun dh mula sibuk ikut trend blogger international buat sesi wordless wednesday… hurm….

  • Piah Becok 25 May 2011 at 3:13 pm

    waaaaaaaa…. terserlah keremajaan masing-masing… gamba umo berapa la ni ye?

    terbaru: .download.

  • amirah 26 May 2011 at 12:31 am

    hehehe…remaja

  • far_east 26 May 2011 at 1:18 am

    adakah itu ??? haishhh macam tidak percaya saja hihi

  • Eyriqazz 26 May 2011 at 4:19 am

    #Kak Aya :yup…sweet 21…

  • Eyriqazz 26 May 2011 at 4:20 am

    #NuR si CiKGu RiBeNa:takdelah,..more info pasal wordless wednesday ni bolehla terjah entri ini :

    http://www.suterablogger.com/2011/05/apa-itu-wordless-wednesday.html

  • Eyriqazz 26 May 2011 at 4:20 am

    #Myvitrd:ahak3..sweet 21…

  • Eyriqazz 26 May 2011 at 4:21 am

    #nUR_rOsALiNdA:Sometimes, satu gambar lebih bermakna dari a few thousand word…

  • Eyriqazz 26 May 2011 at 4:21 am

    #Piah Becok:muda-muda remaja..sweet 21 kalau tak silap…

  • Eyriqazz 26 May 2011 at 4:22 am

    #far_east :apa yang tidak percaya itu?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: