Tonight is My Lucky Night

by eyriqazz on 6 May 2011

in blogging, event, nuffnang

Tonight is My Lucky Night

Tonight, is my lucky Nite. Pertama kali sewa Costume untuk menghadirkan diri yang dianjurkan bersama oleh Nuffnang. First time menang Best Dest. Itupun lepas berkali-kali kena tegur ngan Michelle selalu tak follow tema Costume. Yiezaa, I’m Eyriqazz Sparrow, Pirates of The Pulau Tioman. Won Robinson voucher worth RM250. Turut menang cabutan bertuah, voucher Baskin Robbin.

Dalam sesat-sesat pun, Darkbatman menang Best picture, bawa pulang hadiah Kamera Digital. Dia dah banyak kamera, bolehla kasi give away nanti tu.Hik3..

Michelle, the luckiest person tonite during HyppTV Event …Won IPAD 2, Best Contestant. Memang romantik Michelle dan ehem,ehem…

Special thanks to Nuffnang and HyppTV for making my life happier..
  • kak ina kl 6 May 2011 at 4:03 pm

    tahniah buat semua pemenang

  • Miza Yusof 6 May 2011 at 4:10 pm

    TAHNIAH BRO :)
    Event apa ni ? macam best je. cer citer cer citer. hehe :)

  • SyUhAdA 6 May 2011 at 4:15 pm

    thniah bro..

  • TUN Syed Husainie Faruzi 6 May 2011 at 4:28 pm

    wah.tahniah :)

  • J.M.R 6 May 2011 at 4:30 pm

    menang lagi eyriqazz…memang tuah badan ko la bro..hehehhe

  • Myvitrd 6 May 2011 at 4:47 pm

    tahniah2 eyriqazz…aku hampir tak kenal kau dalam gambar tu… hehehe.. ingat lanun somalia tadi.. hehehe

  • yangbaik 6 May 2011 at 4:59 pm

    Best Dest?… hehehe
    Tahniah… boleh buat GA lagi..

  • blogtube 6 May 2011 at 5:12 pm

    WAA…. BEST TUH! DAPAT ADIOH! HAHA

    LANGKAH2 BERBLOGWALKING BERSAMA O.B.W

  • AyuArjuna BiGoshh 6 May 2011 at 5:16 pm

    terbaek bro!!

  • Kak Aya 6 May 2011 at 8:40 pm

    tahniah !

  • Sharinginfoz 6 May 2011 at 11:15 pm

    tahniah bro

  • KiD 6 May 2011 at 11:41 pm

    nasib aku keje.. kalo tak, aku dah sapu dah hadiah tu… hahahahaa
    congrates all!!!

  • Suliana 7 May 2011 at 3:33 am

    wah… dasat tu.. hihi

  • hazman aka species1980 7 May 2011 at 4:23 am

    Untuk best dress aku mmg agak ko menang punye…Untung la michelle dapat Ipad 2…..

  • JAI 7 May 2011 at 7:40 am

    Asyik-asyik Mat Tiger,Asyik-asyik Mat Tiger…nyampah gue..hahaha..tahniah bro

  • hanani0210 7 May 2011 at 10:27 am

    bestnya tahniah kepada yang menang tu. :)

    Jom baca ni: 20 iPad2 untuk dimenangi!!! Promosi FUEL UP Petronas..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: