≡ Menu
Tonight is My Lucky Night

Tonight, is my lucky Nite. Pertama kali sewa Costume untuk menghadirkan diri yang dianjurkan bersama oleh Nuffnang. First time menang Best Dest. Itupun lepas berkali-kali kena tegur ngan Michelle selalu tak follow tema Costume. Yiezaa, I’m Eyriqazz Sparrow, Pirates of The Pulau Tioman. Won Robinson voucher worth RM250. Turut menang cabutan bertuah, voucher Baskin Robbin.

Dalam sesat-sesat pun, Darkbatman menang Best picture, bawa pulang hadiah Kamera Digital. Dia dah banyak kamera, bolehla kasi give away nanti tu.Hik3..

Michelle, the luckiest person tonite during HyppTV Event …Won IPAD 2, Best Contestant. Memang romantik Michelle dan ehem,ehem…

Special thanks to Nuffnang and HyppTV for making my life happier..



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • kak ina kl 6 May 2011, 4:03 pm

    tahniah buat semua pemenang

    Reply
  • SyUhAdA 6 May 2011, 4:15 pm

    thniah bro..

    Reply
  • J.M.R 6 May 2011, 4:30 pm

    menang lagi eyriqazz…memang tuah badan ko la bro..hehehhe

    Reply
  • Myvitrd 6 May 2011, 4:47 pm

    tahniah2 eyriqazz…aku hampir tak kenal kau dalam gambar tu… hehehe.. ingat lanun somalia tadi.. hehehe

    Reply
  • yangbaik 6 May 2011, 4:59 pm

    Best Dest?… hehehe
    Tahniah… boleh buat GA lagi..

    Reply
  • AyuArjuna BiGoshh 6 May 2011, 5:16 pm

    terbaek bro!!

    Reply
  • KiD 6 May 2011, 11:41 pm

    nasib aku keje.. kalo tak, aku dah sapu dah hadiah tu… hahahahaa
    congrates all!!!

    Reply
  • Miza Yusof 6 May 2011, 4:10 pm

    TAHNIAH BRO :)
    Event apa ni ? macam best je. cer citer cer citer. hehe :)

    Reply
  • TUN Syed Husainie Faruzi 6 May 2011, 4:28 pm

    wah.tahniah :)

    Reply
  • blogtube 6 May 2011, 5:12 pm

    WAA…. BEST TUH! DAPAT ADIOH! HAHA

    LANGKAH2 BERBLOGWALKING BERSAMA O.B.W

    Reply
  • Kak Aya 6 May 2011, 8:40 pm

    tahniah !

    Reply
  • Sharinginfoz 6 May 2011, 11:15 pm

    tahniah bro

    Reply
  • hanani0210 7 May 2011, 10:27 am

    bestnya tahniah kepada yang menang tu. :)

    Jom baca ni: 20 iPad2 untuk dimenangi!!! Promosi FUEL UP Petronas..

    Reply
  • Suliana 7 May 2011, 3:33 am

    wah… dasat tu.. hihi

    Reply
  • hazman aka species1980 7 May 2011, 4:23 am

    Untuk best dress aku mmg agak ko menang punye…Untung la michelle dapat Ipad 2…..

    Reply
  • JAI 7 May 2011, 7:40 am

    Asyik-asyik Mat Tiger,Asyik-asyik Mat Tiger…nyampah gue..hahaha..tahniah bro

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »