≡ Menu
Biar betik? RM5 sekali masuk toilet? Umm, curious punya pasal, saya pun masukla. Salah satu toilet di The Gardens sebelah Midvalley.  Alang-alang, masukla kan, nak tengok apa la hebat sangat sampai nak masuk RM5 :

Bau semerbak. Siap ada towel untuk lap tangan lagi . Memang Class
Umm, the rest, cam biasa je

Nasib baik saya masuk free coz kalau membeli belah di The Gardens lebih RM100, boleh masuk free.

P/s : Fuhh, buat bisnes Toilet pun untung di Malaysia ni kan? 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Afendi Othman 17 May 2011 at 4:39 pm

    smart betul…rm5..wow..toilet pun boleh buat bisnes kan bro..

  • Rozuan Ismail 17 May 2011 at 4:40 pm

    pergh 5 ringgit.wan kalau pergi the gardens utk usha2.kalau nk terkencing,terus g mid.huhu

  • hana 17 May 2011 at 4:41 pm

    mahal betol..
    x sanggup nak masuk..
    haha

  • n@m@n 17 May 2011 at 4:43 pm

    jom kita bukak bisness toilet nak?hehe

  • enyheartsdiamond 17 May 2011 at 4:52 pm

    mahalnya!

  • cik heroin 17 May 2011 at 4:54 pm

    try masuk dkt KLCC lg mahaii T_T

  • ASaDa RyutaRo 17 May 2011 at 4:55 pm

    dia letak mahal camtu mybe tak nak orang masuk situ semata2 nak tumpang toilet dengan mudah2 je kot.

    hari tu masuk toilet rm2 kat klcc, ada pelayan yang bagi tisu lap tangan. hahaha..

  • Adib 17 May 2011 at 5:01 pm

    kalau tandas cam ni, berbayar pun tak kisah..janji bersih..

    ada juga tandas bayar tapi kotor juga..memang rasa tak halal je duit yang dibayar.

  • Megat Azfar 17 May 2011 at 5:47 pm

    pulok..haha. kalau aku, berak+kencing+korek hidung atau senang cerita semua kotoran aku buang kat tandas tu.

    baru berbaloi. HAHA. btw, towel tu boleh ambik?

  • ejaMaria 18 May 2011 at 12:01 am

    tapi sangat bersih kan?… sangat terkawal… mcm toilet hotel kan… :)

  • Nur Hawa Mohd Zin 18 May 2011 at 12:15 am

    pergh!!! macam hotel 5 bintang…

  • haiqal 17 May 2011 at 4:35 pm

    hahahhaa.kalau g the garden,ada je yang free.Tingkat berapa entah.pandai carik.hehe.selalu g mid,toilet g garden Mid punya toilet macam #@$%^&*(

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 18 May 2011 at 1:03 am

    biasa je ..kalau kat midvaley tue tak pasti kena bayar ke tak.. tak kot..lawa jugak.. yg dekat2 area bowling tue

  • mamasuri 18 May 2011 at 1:59 am

    sekali sekala masuk jugak walaupun rasa mahal..hehehe…

  • cikpia 18 May 2011 at 3:11 am

    sesetengah tempat tu toilet hebat gak, free jer…..

  • Faerie_Princess 18 May 2011 at 3:27 am

    hmm… sgt bersih.. rasa kalo nk baring2 dlm tu pun blh.. kira bayo rm5 tu blh skali dgn tido kat dlm tu hehehehe

  • mie 17 May 2011 at 7:30 pm

    RM 5?
    makan breakfast mcd pun kenyang..
    eheheheee

  • norinaomar 18 May 2011 at 4:23 am

    ingatkan rm2 kat klcc tu dah paling mahal hehehe

  • Imran@Copenhagen 17 May 2011 at 8:50 pm

    kalau 100 orang pergi toilet tu sehari pun dah dapat byk dah..tapi kalu rm5, better tahan dan carik toilet lain la jawabnya

  • Kak Aya 17 May 2011 at 9:27 pm

    ohh tak sangka ada bayaran semahal tu untuk masuk ke toilet….

  • ArELeEz 18 May 2011 at 7:27 am

    dasat betul toilet zmn skang. isk3..

  • Sharinginfoz 17 May 2011 at 11:56 pm

    wow toilet masuk RM5 hmmm, tengah fikir 100X

  • sicantikmanis 18 May 2011 at 12:22 am

    ini kalau masuk ni, kena ambik apa yang patut, heheh

  • Bella Enveeus 18 May 2011 at 2:21 am

    kalau tandas wanita siap ada lotion, bedak, perfume, dll yg bole diguna secukup rasa.. haha.. tu yg rasa nak dok je lama2 kat dlm.. :P

  • hazman aka species1980 18 May 2011 at 2:34 am

    adess…mahal giler dari klcc yg premium just rm2 je… huhuhu

  • sW33tdARLiNG 18 May 2011 at 4:03 am

    sapa mampu masuk sana…? ofcoz golong VIP or artis…

  • titan 18 May 2011 at 9:57 pm

    wah, gila mahal..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing