≡ Menu
Biar betik? RM5 sekali masuk toilet? Umm, curious punya pasal, saya pun masukla. Salah satu toilet di The Gardens sebelah Midvalley.  Alang-alang, masukla kan, nak tengok apa la hebat sangat sampai nak masuk RM5 :

Bau semerbak. Siap ada towel untuk lap tangan lagi . Memang Class
Umm, the rest, cam biasa je

Nasib baik saya masuk free coz kalau membeli belah di The Gardens lebih RM100, boleh masuk free.

P/s : Fuhh, buat bisnes Toilet pun untung di Malaysia ni kan? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • haiqal 17 May 2011, 4:35 pm

    hahahhaa.kalau g the garden,ada je yang free.Tingkat berapa entah.pandai carik.hehe.selalu g mid,toilet g garden Mid punya toilet macam #@$%^&*(

    Reply
  • Afendi Othman 17 May 2011, 4:39 pm

    smart betul…rm5..wow..toilet pun boleh buat bisnes kan bro..

    Reply
  • Rozuan Ismail 17 May 2011, 4:40 pm

    pergh 5 ringgit.wan kalau pergi the gardens utk usha2.kalau nk terkencing,terus g mid.huhu

    Reply
  • hana 17 May 2011, 4:41 pm

    mahal betol..
    x sanggup nak masuk..
    haha

    Reply
  • n@m@n 17 May 2011, 4:43 pm

    jom kita bukak bisness toilet nak?hehe

    Reply
  • enyheartsdiamond 17 May 2011, 4:52 pm

    mahalnya!

    Reply
  • cik heroin 17 May 2011, 4:54 pm

    try masuk dkt KLCC lg mahaii T_T

    Reply
  • ASaDa RyutaRo 17 May 2011, 4:55 pm

    dia letak mahal camtu mybe tak nak orang masuk situ semata2 nak tumpang toilet dengan mudah2 je kot.

    hari tu masuk toilet rm2 kat klcc, ada pelayan yang bagi tisu lap tangan. hahaha..

    Reply
  • Adib 17 May 2011, 5:01 pm

    kalau tandas cam ni, berbayar pun tak kisah..janji bersih..

    ada juga tandas bayar tapi kotor juga..memang rasa tak halal je duit yang dibayar.

    Reply
  • Megat Azfar 17 May 2011, 5:47 pm

    pulok..haha. kalau aku, berak+kencing+korek hidung atau senang cerita semua kotoran aku buang kat tandas tu.

    baru berbaloi. HAHA. btw, towel tu boleh ambik?

    Reply
  • mie 17 May 2011, 7:30 pm

    RM 5?
    makan breakfast mcd pun kenyang..
    eheheheee

    Reply
  • Imran@Copenhagen 17 May 2011, 8:50 pm

    kalau 100 orang pergi toilet tu sehari pun dah dapat byk dah..tapi kalu rm5, better tahan dan carik toilet lain la jawabnya

    Reply
  • Kak Aya 17 May 2011, 9:27 pm

    ohh tak sangka ada bayaran semahal tu untuk masuk ke toilet….

    Reply
  • Sharinginfoz 17 May 2011, 11:56 pm

    wow toilet masuk RM5 hmmm, tengah fikir 100X

    Reply
  • ejaMaria 18 May 2011, 12:01 am

    tapi sangat bersih kan?… sangat terkawal… mcm toilet hotel kan… :)

    Reply
  • Nur Hawa Mohd Zin 18 May 2011, 12:15 am

    pergh!!! macam hotel 5 bintang…

    Reply
  • sicantikmanis 18 May 2011, 12:22 am

    ini kalau masuk ni, kena ambik apa yang patut, heheh

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 18 May 2011, 1:03 am

    biasa je ..kalau kat midvaley tue tak pasti kena bayar ke tak.. tak kot..lawa jugak.. yg dekat2 area bowling tue

    Reply
  • mamasuri 18 May 2011, 1:59 am

    sekali sekala masuk jugak walaupun rasa mahal..hehehe…

    Reply
  • Bella Enveeus 18 May 2011, 2:21 am

    kalau tandas wanita siap ada lotion, bedak, perfume, dll yg bole diguna secukup rasa.. haha.. tu yg rasa nak dok je lama2 kat dlm.. :P

    Reply
  • hazman aka species1980 18 May 2011, 2:34 am

    adess…mahal giler dari klcc yg premium just rm2 je… huhuhu

    Reply
  • cikpia 18 May 2011, 3:11 am

    sesetengah tempat tu toilet hebat gak, free jer…..

    Reply
  • Faerie_Princess 18 May 2011, 3:27 am

    hmm… sgt bersih.. rasa kalo nk baring2 dlm tu pun blh.. kira bayo rm5 tu blh skali dgn tido kat dlm tu hehehehe

    Reply
  • sW33tdARLiNG 18 May 2011, 4:03 am

    sapa mampu masuk sana…? ofcoz golong VIP or artis…

    Reply
  • norinaomar 18 May 2011, 4:23 am

    ingatkan rm2 kat klcc tu dah paling mahal hehehe

    Reply
  • ArELeEz 18 May 2011, 7:27 am

    dasat betul toilet zmn skang. isk3..

    Reply
  • titan 18 May 2011, 9:57 pm

    wah, gila mahal..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »