Toilet RM5 Sekali Masuk

Biar betik? RM5 sekali masuk toilet? Umm, curious punya pasal, saya pun masukla. Salah satu toilet di The Gardens sebelah Midvalley.  Alang-alang, masukla kan, nak tengok apa la hebat sangat sampai nak masuk RM5 :

Bau semerbak. Siap ada towel untuk lap tangan lagi . Memang Class
Umm, the rest, cam biasa je

Nasib baik saya masuk free coz kalau membeli belah di The Gardens lebih RM100, boleh masuk free.

P/s : Fuhh, buat bisnes Toilet pun untung di Malaysia ni kan? 

Comments

  1. Rozuan Ismail says

    pergh 5 ringgit.wan kalau pergi the gardens utk usha2.kalau nk terkencing,terus g mid.huhu

  2. ASaDa RyutaRo says

    dia letak mahal camtu mybe tak nak orang masuk situ semata2 nak tumpang toilet dengan mudah2 je kot.

    hari tu masuk toilet rm2 kat klcc, ada pelayan yang bagi tisu lap tangan. hahaha..

  3. Adib says

    kalau tandas cam ni, berbayar pun tak kisah..janji bersih..

    ada juga tandas bayar tapi kotor juga..memang rasa tak halal je duit yang dibayar.

  4. Megat Azfar says

    pulok..haha. kalau aku, berak+kencing+korek hidung atau senang cerita semua kotoran aku buang kat tandas tu.

    baru berbaloi. HAHA. btw, towel tu boleh ambik?

  5. says

    hahahhaa.kalau g the garden,ada je yang free.Tingkat berapa entah.pandai carik.hehe.selalu g mid,toilet g garden Mid punya toilet macam #@$%^&*(

  6. BABY(MAMA AMANA&ARIEF) says

    biasa je ..kalau kat midvaley tue tak pasti kena bayar ke tak.. tak kot..lawa jugak.. yg dekat2 area bowling tue

  7. Faerie_Princess says

    hmm… sgt bersih.. rasa kalo nk baring2 dlm tu pun blh.. kira bayo rm5 tu blh skali dgn tido kat dlm tu hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing