Toilet RM5 Sekali Masuk

Biar betik? RM5 sekali masuk toilet? Umm, curious punya pasal, saya pun masukla. Salah satu toilet di The Gardens sebelah Midvalley.  Alang-alang, masukla kan, nak tengok apa la hebat sangat sampai nak masuk RM5 :

Bau semerbak. Siap ada towel untuk lap tangan lagi . Memang Class
Umm, the rest, cam biasa je

Nasib baik saya masuk free coz kalau membeli belah di The Gardens lebih RM100, boleh masuk free.

P/s : Fuhh, buat bisnes Toilet pun untung di Malaysia ni kan? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

27 thoughts on “Toilet RM5 Sekali Masuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.