Thara Sofian, Staff Nuffnang yang Hot

Thara Sofian, Staff Nuffnang yang Hot
Mood : Santai, makan-makan

Location : Depan Swimming Pool, Luna Bar

Eric : Amcam kije di Nuffnang?

Thara : So far, so good..Best..Meriah..Ehh, u dah lama ke berblog?

Eric :berblog dah lama.Aktif baru je lagi..
Thara : Oh ye ke? Umur u brapa?

Eric : Aiseh, macam reporter la pula thara ni (dalam hati). Muda lagi. Masuk tahun ni baru 25 tahun tahun.

Je Jai :  Penipuu (menyampuk ntah dari mana)… Anak dah nak masuk 4, ngaku 25 tahun ..

Eric :Weh, anak baru sorang laa…

Thara : Sporting wife u ya.Rajin u join Event Nuffnang.
Eric : Hik3, wife saya memang sporting. Dia pun kadang-kadang saya bawa juga pi event. Tapi kadang-kadang dia jealous juga, yerla banyak staff Nuffnang yang Hot.

Thara : Contohnya?

Eric : Contohnya, Rina…Cantik dan Hot..

Thara :Dah agak dah..Mana-mana pun mesti orang mention Rina. Asyik-Asyik Rina. Yerla, dia memang hot
Eric : Aikks, Yerla,yerla..ramai lagi yang hot..U pun hot..Tak gitu Rakan-rakan?
Je Jai & Hazman Fadzil : Betoi,betoi,betoi ( gaya Upin dan Ipin)..

Hik3, sekadar selingan. Thara Sofian, Blogger Relation baru di Nuffnang. Selain Hot, dialah yang tolong jawabkan persoalan di helpdesk. Bukan senang kerja dia tau.Byk helpdesk diterima hari-hari. Mostly pasal Income,Income,Income.  So, sekali-sekala apa salahnya memuji kan? Memang betoipun..Walaupun umur dah nak masuk 35 (tak jauh pun beza umur dia ngan redmummy), tapi jangan salah sangka, baruje nak masuk 30 tu.. Hik3…

*** Haa, kan i dah cakap nak buat satu entry utk u,dah ditunaikan…

Balik rumah, Isteri pulak tanya. Abang, gambar siapa yang Hot tu? Nak kena nii…

Eric : Daaaa, Isteri Orang, dah ada anak sorang.Di hati abang, saya sorang je Paling Hot (Ayat bodekk).Cukupla, nak jaga sorang pun dah pening kepala …Hik3…

P/s : Apa kata korang, Hot tak Thara Sofian?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Thara Sofian, Staff Nuffnang yang Hot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.