≡ Menu
Inilah sambungan Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit. Oh, patut kah kuluahkan? Alang-alang sudah terkeluar, saya informkan aja…Anyway, saya terkena panggilan hangit dari :

Masa mula-mula terima panggilan itu bulan lepas, macam tidak percaya saja . Rupa-rupanya untuk di Featured kan di Nuffnang untuk Bulan May 2011 . Gosok-gosok mata dan telinga, seakan tidak percaya. Adakah ini panggilan hangit?

Namun, bila penjelasan diberikan ternyata ianya panggilan hangat. Saya almost tolak coz saya rasa saya masih belum layak untuk di featured kan di sana. Blog Cap Ikan Ayam Goreng,hitspun suam-suam kuku. Namun, saya berfikir positif dan tentu ada sebabnya mereka memilih saya. Kata pepatah, “rezeki jangan ditolak kan? “. Saya ambil it on positif notes dan dateline yang agak mencabar diberikan, akhirnya saya sempat menyiapkan entry itu dalam pukul 4 pagi [ Lega...Settle Juga Akhirnya...] selepas a few hours edit2 gambar dan entry. 


Check it out that entry here : http://bit.ly/jTVM6h

Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama Si Kucing Belang
Dua tiga boleh ku cari dan kucurangi
Namun, mungkin tidak kepada Nuffnang tersayang

P/s : Terimakasih buat semua pembaca, inipun berkat sokongan anda semua.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mechanic 2 May 2011, 4:22 pm

    Tahniah

    Reply
  • hanani0210 2 May 2011, 4:27 pm

    Oic..inikah yang lega tuu..tahniah ye. Memang layak dah tu. :)

    Jom baca ni: Fesyen topi pelik..
    Jom baca ni: All about Royal wedding : Putera William dan Kate Middleton

    Reply
  • mcm ni lah 2 May 2011, 4:47 pm

    wahhh tahniah lah yerrrr

    Reply
  • aReaL 2 May 2011, 6:08 pm

    Congratz Bro…. Terbaekkkk….

    Reply
  • Myvitrd 2 May 2011, 10:14 pm

    cayolah bro.. dah lama aku tunggu2 bila tokey rimau nak masuk dalam featured blogger di nuffnang.. akhirnya penantian aku berakhir.. cayalah bro.. semoga terus maju dalam dunia blogging

    Reply
  • Kak Aya 2 May 2011, 4:14 pm

    tahniah untuk Eyriqazz, peluang yang ditunggu untuk setiap blogger namun saya pasti jalan yang terlalu panjang untuk saya sampai tahap Eyriqazz sekarang. Apa pun jangan mudah mengalah dan terus berusaha ( nasihat untuk saya sebenarnya)

    Reply
  • Miza Yusof 2 May 2011, 4:14 pm

    WAH ! TAHNIAH BRO :)

    Reply
  • Piah Becok 2 May 2011, 4:17 pm

    uuuhhhhh… tahniah tahniah… rezeki jangan ditolak.

    terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

    Reply
  • Miza Yusof 2 May 2011, 4:18 pm

    Baru lepas baca entry dekat web Nuffnang :) Menarik. Tahniah. Gambar semua cantik :) Part paling best kenangan bersama Nuffnang :)

    Reply
  • syafiqsulaiman 2 May 2011, 4:27 pm

    tahniah erriqazz!
    erriqazz selalu join aktiviti nuffnang..
    tu salah satu faktor pemilihan rasenya..

    boleh la berguru dengan erriqazz..
    saya dh tgk pon dkt nuffnang..
    mmg tgh featured now..
    terbaek!!

    Reply
  • mama shifa 3 May 2011, 12:36 am

    tahniah!

    Reply
  • maslinamansor 3 May 2011, 12:38 am

    taniah..!!!
    Mas buka website nuff… dh terpampang gambar eyriqazz kt citu…

    Reply
  • Matjoe 3 May 2011, 12:44 am

    terbaik laa bro. gwa support lu!

    Reply
  • J.M.R 3 May 2011, 1:15 am

    ko mmg layak bro! cap ayam kapan, rege tetap mahal bro!

    Reply
  • Mama Zharfan 3 May 2011, 1:26 am

    congrats bro!! u memang layak pun ;)

    Reply
  • Syima Emi 3 May 2011, 2:53 am

    congrats eyriqazz.. dah baca dah entry tu.. semoga terus sukses!

    Reply
  • Suliana 3 May 2011, 12:01 am

    wah.. tahniah!!!

    Reply
  • Sharinginfoz 3 May 2011, 12:09 am

    congrats bro

    Reply
  • DeQdEq 3 May 2011, 1:47 am

    tahniah eyriqazz….semoga terus sukses….

    mmg eyriqazz selalu jd contoh dan pembakar semangat utk deqdeq…

    Reply
  • hazman aka species1980 3 May 2011, 2:41 am

    pewwwitt……. Encik Eyriqazz nak autograf….. ;-p

    Reply
  • JAI 3 May 2011, 5:15 am

    Tahniahlah bro..bertambah femes. Lepas nie takleh makan kat DORAI lagi dah. Kurang-kurang kena lepak kat KOPI House kat hotel..ahaks3

    Reply
  • MamaYatie 4 May 2011, 1:25 am

    congrates!!! smg terus success!!

    Reply
  • aimi 4 May 2011, 12:42 am

    Congrats bro eyriqazz ! :)

    Reply
  • Eyriqazz 4 May 2011, 4:03 am

    @Kak Aya :thanks kak aya..saya percaya,di mana ada kemahuan,di situ ada jalan….

    @Miza Yusof :thanks miza

    @Piah Becok:thanks..Alhamdulillah,rezeki anak..

    @Miza Yusof:jomla join event nuffnang sekali..seronokk…

    @Mechanic:thanks

    Reply
  • Eyriqazz 4 May 2011, 4:05 am

    @hanani0210:yup..Inilah entry nya…

    @syafiqsulaiman :thanks bro..Boleh2..mana2 yang saya tau,saya kongsikan..yang saya tak tau,saya belajar ngan bro pula kan?

    @mcm ni lah:thanks..

    @aReaL:thanks bro…

    @Myvitrd :thanks for support bro…

    Reply
  • Eyriqazz 4 May 2011, 4:07 am

    @Suliana :thanks su..

    @Sharinginfoz :thanks bro..

    @maslinamansor :thanks mas..rasanya mas antara pengunjung setia semenjak eyriqazz berblog..thanks a lott…

    @Matjoe :thanks..bila mau blanje makan?

    @J.M.R :ayam kapan tu ayam apa bro?hik4..

    @Mama Zharfan:thanks MZ..mz pun ada potensi..

    Reply
  • Eyriqazz 4 May 2011, 4:08 am

    @DeQdEq:Tq deqdeq..

    @hazman aka species1980:sila buat appointment dengan PA tak rasmi saya, Je Jai..hik4..

    @Syima Emi:thanks syima

    @JAI :boleh2..bro Je Jai nak blanjer..saya on je..hik3

    Reply
  • Eyriqazz 4 May 2011, 4:09 am

    @ aimi:thanks..

    @MamaYatie :thanks too..

    Reply
  • shahdiana 6 December 2011, 1:32 am

    mintak tunjuk ajar abang…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »