≡ Menu
Inilah sambungan Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit. Oh, patut kah kuluahkan? Alang-alang sudah terkeluar, saya informkan aja…Anyway, saya terkena panggilan hangit dari :

Masa mula-mula terima panggilan itu bulan lepas, macam tidak percaya saja . Rupa-rupanya untuk di Featured kan di Nuffnang untuk Bulan May 2011 . Gosok-gosok mata dan telinga, seakan tidak percaya. Adakah ini panggilan hangit?

Namun, bila penjelasan diberikan ternyata ianya panggilan hangat. Saya almost tolak coz saya rasa saya masih belum layak untuk di featured kan di sana. Blog Cap Ikan Ayam Goreng,hitspun suam-suam kuku. Namun, saya berfikir positif dan tentu ada sebabnya mereka memilih saya. Kata pepatah, “rezeki jangan ditolak kan? “. Saya ambil it on positif notes dan dateline yang agak mencabar diberikan, akhirnya saya sempat menyiapkan entry itu dalam pukul 4 pagi [ Lega…Settle Juga Akhirnya...] selepas a few hours edit2 gambar dan entry. 


Check it out that entry here : http://bit.ly/jTVM6h

Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama Si Kucing Belang
Dua tiga boleh ku cari dan kucurangi
Namun, mungkin tidak kepada Nuffnang tersayang

P/s : Terimakasih buat semua pembaca, inipun berkat sokongan anda semua.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mechanic 2 May 2011 at 4:22 pm

    Tahniah

  • hanani0210 2 May 2011 at 4:27 pm

    Oic..inikah yang lega tuu..tahniah ye. Memang layak dah tu. :)

    Jom baca ni: Fesyen topi pelik..
    Jom baca ni: All about Royal wedding : Putera William dan Kate Middleton

  • mcm ni lah 2 May 2011 at 4:47 pm

    wahhh tahniah lah yerrrr

  • aReaL 2 May 2011 at 6:08 pm

    Congratz Bro…. Terbaekkkk….

  • Myvitrd 2 May 2011 at 10:14 pm

    cayolah bro.. dah lama aku tunggu2 bila tokey rimau nak masuk dalam featured blogger di nuffnang.. akhirnya penantian aku berakhir.. cayalah bro.. semoga terus maju dalam dunia blogging

  • Kak Aya 2 May 2011 at 4:14 pm

    tahniah untuk Eyriqazz, peluang yang ditunggu untuk setiap blogger namun saya pasti jalan yang terlalu panjang untuk saya sampai tahap Eyriqazz sekarang. Apa pun jangan mudah mengalah dan terus berusaha ( nasihat untuk saya sebenarnya)

  • Miza Yusof 2 May 2011 at 4:14 pm

    WAH ! TAHNIAH BRO :)

  • Piah Becok 2 May 2011 at 4:17 pm

    uuuhhhhh… tahniah tahniah… rezeki jangan ditolak.

    terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

  • Miza Yusof 2 May 2011 at 4:18 pm

    Baru lepas baca entry dekat web Nuffnang :) Menarik. Tahniah. Gambar semua cantik :) Part paling best kenangan bersama Nuffnang :)

  • syafiqsulaiman 2 May 2011 at 4:27 pm

    tahniah erriqazz!
    erriqazz selalu join aktiviti nuffnang..
    tu salah satu faktor pemilihan rasenya..

    boleh la berguru dengan erriqazz..
    saya dh tgk pon dkt nuffnang..
    mmg tgh featured now..
    terbaek!!

  • mama shifa 3 May 2011 at 12:36 am

    tahniah!

  • maslinamansor 3 May 2011 at 12:38 am

    taniah..!!!
    Mas buka website nuff… dh terpampang gambar eyriqazz kt citu…

  • Matjoe 3 May 2011 at 12:44 am

    terbaik laa bro. gwa support lu!

  • J.M.R 3 May 2011 at 1:15 am

    ko mmg layak bro! cap ayam kapan, rege tetap mahal bro!

  • Mama Zharfan 3 May 2011 at 1:26 am

    congrats bro!! u memang layak pun ;)

  • Syima Emi 3 May 2011 at 2:53 am

    congrats eyriqazz.. dah baca dah entry tu.. semoga terus sukses!

  • Suliana 3 May 2011 at 12:01 am

    wah.. tahniah!!!

  • Sharinginfoz 3 May 2011 at 12:09 am

    congrats bro

  • DeQdEq 3 May 2011 at 1:47 am

    tahniah eyriqazz….semoga terus sukses….

    mmg eyriqazz selalu jd contoh dan pembakar semangat utk deqdeq…

  • hazman aka species1980 3 May 2011 at 2:41 am

    pewwwitt……. Encik Eyriqazz nak autograf….. ;-p

  • JAI 3 May 2011 at 5:15 am

    Tahniahlah bro..bertambah femes. Lepas nie takleh makan kat DORAI lagi dah. Kurang-kurang kena lepak kat KOPI House kat hotel..ahaks3

  • MamaYatie 4 May 2011 at 1:25 am

    congrates!!! smg terus success!!

  • aimi 4 May 2011 at 12:42 am

    Congrats bro eyriqazz ! :)

  • Eyriqazz 4 May 2011 at 4:03 am

    @Kak Aya :thanks kak aya..saya percaya,di mana ada kemahuan,di situ ada jalan….

    @Miza Yusof :thanks miza

    @Piah Becok:thanks..Alhamdulillah,rezeki anak..

    @Miza Yusof:jomla join event nuffnang sekali..seronokk…

    @Mechanic:thanks

  • Eyriqazz 4 May 2011 at 4:05 am

    @hanani0210:yup..Inilah entry nya…

    @syafiqsulaiman :thanks bro..Boleh2..mana2 yang saya tau,saya kongsikan..yang saya tak tau,saya belajar ngan bro pula kan?

    @mcm ni lah:thanks..

    @aReaL:thanks bro…

    @Myvitrd :thanks for support bro…

  • Eyriqazz 4 May 2011 at 4:07 am

    @Suliana :thanks su..

    @Sharinginfoz :thanks bro..

    @maslinamansor :thanks mas..rasanya mas antara pengunjung setia semenjak eyriqazz berblog..thanks a lott…

    @Matjoe :thanks..bila mau blanje makan?

    @J.M.R :ayam kapan tu ayam apa bro?hik4..

    @Mama Zharfan:thanks MZ..mz pun ada potensi..

  • Eyriqazz 4 May 2011 at 4:08 am

    @DeQdEq:Tq deqdeq..

    @hazman aka species1980:sila buat appointment dengan PA tak rasmi saya, Je Jai..hik4..

    @Syima Emi:thanks syima

    @JAI :boleh2..bro Je Jai nak blanjer..saya on je..hik3

  • Eyriqazz 4 May 2011 at 4:09 am

    @ aimi:thanks..

    @MamaYatie :thanks too..

  • shahdiana 6 December 2011 at 1:32 am

    mintak tunjuk ajar abang…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing