Thanks Nuffnang|Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit

Inilah sambungan Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit. Oh, patut kah kuluahkan? Alang-alang sudah terkeluar, saya informkan aja…Anyway, saya terkena panggilan hangit dari :

Masa mula-mula terima panggilan itu bulan lepas, macam tidak percaya saja . Rupa-rupanya untuk di Featured kan di Nuffnang untuk Bulan May 2011 . Gosok-gosok mata dan telinga, seakan tidak percaya. Adakah ini panggilan hangit?

Namun, bila penjelasan diberikan ternyata ianya panggilan hangat. Saya almost tolak coz saya rasa saya masih belum layak untuk di featured kan di sana. Blog Cap Ikan Ayam Goreng,hitspun suam-suam kuku. Namun, saya berfikir positif dan tentu ada sebabnya mereka memilih saya. Kata pepatah, “rezeki jangan ditolak kan? “. Saya ambil it on positif notes dan dateline yang agak mencabar diberikan, akhirnya saya sempat menyiapkan entry itu dalam pukul 4 pagi [ Lega…Settle Juga Akhirnya...] selepas a few hours edit2 gambar dan entry. 


Check it out that entry here : http://bit.ly/jTVM6h

Dua tiga kucing berlari
Mana nak sama Si Kucing Belang
Dua tiga boleh ku cari dan kucurangi
Namun, mungkin tidak kepada Nuffnang tersayang

P/s : Terimakasih buat semua pembaca, inipun berkat sokongan anda semua.

Comments

  1. Myvitrd says

    cayolah bro.. dah lama aku tunggu2 bila tokey rimau nak masuk dalam featured blogger di nuffnang.. akhirnya penantian aku berakhir.. cayalah bro.. semoga terus maju dalam dunia blogging

  2. says

    tahniah untuk Eyriqazz, peluang yang ditunggu untuk setiap blogger namun saya pasti jalan yang terlalu panjang untuk saya sampai tahap Eyriqazz sekarang. Apa pun jangan mudah mengalah dan terus berusaha ( nasihat untuk saya sebenarnya)

  3. says

    tahniah erriqazz!
    erriqazz selalu join aktiviti nuffnang..
    tu salah satu faktor pemilihan rasenya..

    boleh la berguru dengan erriqazz..
    saya dh tgk pon dkt nuffnang..
    mmg tgh featured now..
    terbaek!!

  4. says

    Tahniahlah bro..bertambah femes. Lepas nie takleh makan kat DORAI lagi dah. Kurang-kurang kena lepak kat KOPI House kat hotel..ahaks3

  5. says

    @Kak Aya :thanks kak aya..saya percaya,di mana ada kemahuan,di situ ada jalan….

    @Miza Yusof :thanks miza

    @Piah Becok:thanks..Alhamdulillah,rezeki anak..

    @Miza Yusof:jomla join event nuffnang sekali..seronokk…

    @Mechanic:thanks

  6. says

    @hanani0210:yup..Inilah entry nya…

    @syafiqsulaiman :thanks bro..Boleh2..mana2 yang saya tau,saya kongsikan..yang saya tak tau,saya belajar ngan bro pula kan?

    @mcm ni lah:thanks..

    @aReaL:thanks bro…

    @Myvitrd :thanks for support bro…

  7. says

    @Suliana :thanks su..

    @Sharinginfoz :thanks bro..

    @maslinamansor :thanks mas..rasanya mas antara pengunjung setia semenjak eyriqazz berblog..thanks a lott…

    @Matjoe :thanks..bila mau blanje makan?

    @J.M.R :ayam kapan tu ayam apa bro?hik4..

    @Mama Zharfan:thanks MZ..mz pun ada potensi..

  8. says

    @DeQdEq:Tq deqdeq..

    @hazman aka species1980:sila buat appointment dengan PA tak rasmi saya, Je Jai..hik4..

    @Syima Emi:thanks syima

    @JAI :boleh2..bro Je Jai nak blanjer..saya on je..hik3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing