Terjahi Mee Rebus Ramli Ipoh lagi

Percutian di Ipoh, sempatla kami dinner dan terjahi Mee Rebus Ramli lagi. Isteri teringin sangat nak pekena Mee rebus, so, bawalah ke sana. Hik3, sendiri pun teringin makan mee rebus ini. 


Mee Rebus Ramli, Ipoh

Memang sedap dan terbaik. Siap ada ubi lagi. Harganya pun murah, RM3.90 je. Mana nak dapatkan?
Nasi Ayamnya pun boleh tahan juga, RM4.60
Kami teruja…
Harga makanan dan Minuman di Restoran Mee Rebus Ramli, Ipoh

Puas hati, harga berpatutan, makanan pun lazat. Nanti bila singgahi Ipoh lagi, akan saya terjahi lagi. Cuma nak parking je la susah skit area ni, nasib baik masa saya sampai tak ramai orang, so mudahla parking.

P/s : Jauh perjalanan, luas pengalaman, mencuba makanan lazat-lazat, hatipun senang.

Comments

  1. Dawa says

    dah lama tak pi ipoh. tp kt ipoh tu pon ada nasi goreng sdp dlm pekan ipoh. xigt nama kedai tu.

  2. Mama Zharfan says

    me singgah BW sbb gumbira dh dapat streamyx ni hehe 😉

    semlm me singgah mkn mee rebus kat restoran linda onn kat tesco ampang 😉

  3. says

    @Admiral Hafiz :yummy..sedap

    @zahidah dihaz:memang sedap

    @Dawa :aiseh..cuba ingatkan balik…boleh terjah

    @J.M.R:kat mana mee udang tu bro?

    @Errah:yup.mee rebus terengganu macam mee sup kan?
    P/s :sayapun org terengganu

  4. says

    @Mama Zharfan :amcam,sedaptak?

    @vviisshhnnuu :mee rebus bro,bukan mee kari..

    @phee ungu :serius sedap

    @Angah Sepet :oh ye ke?thanks..bolehla terjah nanti

    @aNaYaNa:nyam2…kecurr..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing