≡ Menu
Percutian di Ipoh, sempatla kami dinner dan terjahi Mee Rebus Ramli lagi. Isteri teringin sangat nak pekena Mee rebus, so, bawalah ke sana. Hik3, sendiri pun teringin makan mee rebus ini. 


Mee Rebus Ramli, Ipoh

Memang sedap dan terbaik. Siap ada ubi lagi. Harganya pun murah, RM3.90 je. Mana nak dapatkan?
Nasi Ayamnya pun boleh tahan juga, RM4.60
Kami teruja…
Harga makanan dan Minuman di Restoran Mee Rebus Ramli, Ipoh

Puas hati, harga berpatutan, makanan pun lazat. Nanti bila singgahi Ipoh lagi, akan saya terjahi lagi. Cuma nak parking je la susah skit area ni, nasib baik masa saya sampai tak ramai orang, so mudahla parking.

P/s : Jauh perjalanan, luas pengalaman, mencuba makanan lazat-lazat, hatipun senang.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Admiral Hafiz 2 May 2011, 6:00 am Reply
  • Dawa 2 May 2011, 6:19 am

    dah lama tak pi ipoh. tp kt ipoh tu pon ada nasi goreng sdp dlm pekan ipoh. xigt nama kedai tu.

    Reply
  • J.M.R 2 May 2011, 6:33 am

    terjah mee udang lak bro..

    Reply
  • Mama Zharfan 2 May 2011, 7:03 am

    me singgah BW sbb gumbira dh dapat streamyx ni hehe ;)

    semlm me singgah mkn mee rebus kat restoran linda onn kat tesco ampang ;)

    Reply
  • zahidah dihaz 2 May 2011, 6:13 am

    macam sedap je….

    New entry:Shopping: Emilio Valentino

    Reply
  • Errah 2 May 2011, 6:53 am

    sedapnye…kecur air liur..da la xmakan lagi nih..hehe..tp mee rebus kt trganu len..xmcm neg2 len..

    Reply
  • vviisshhnnuu 2 May 2011, 7:20 am

    ishhh3 xleh tahan tgk mee kari tuuu…

    Entry Terkini: Blog Traffic: 128,191 Unique Visitors

    Reply
  • phee ungu 2 May 2011, 8:05 am

    : sy bangga mjadi org ipoh :P mee rebus dya seeedaaaap :))

    Reply
  • Angah Sepet 2 May 2011, 8:13 am

    ada satu cawangan kat area taman perpaduan kat tambun..situ senang parking..dekat sebelah tesco pengkalan 18 pun ada..

    Reply
  • aNaYaNa 2 May 2011, 9:05 am

    aduhaiii..kecur liur dibuatnya..huuhuu

    Reply
  • Eyriqazz 2 May 2011, 9:51 am

    @Admiral Hafiz :yummy..sedap

    @zahidah dihaz:memang sedap

    @Dawa :aiseh..cuba ingatkan balik…boleh terjah

    @J.M.R:kat mana mee udang tu bro?

    @Errah:yup.mee rebus terengganu macam mee sup kan?
    P/s :sayapun org terengganu

    Reply
  • Eyriqazz 2 May 2011, 9:52 am

    @Mama Zharfan :amcam,sedaptak?

    @vviisshhnnuu :mee rebus bro,bukan mee kari..

    @phee ungu :serius sedap

    @Angah Sepet :oh ye ke?thanks..bolehla terjah nanti

    @aNaYaNa:nyam2…kecurr..

    Reply
  • Peri PiA 3 May 2011, 12:46 am

    siapa nak bertanggung jwp ni,dah terliur..hihi ;P

    Reply
  • Miza Yusof 3 May 2011, 12:42 am

    sedapnya. terliur tengok :)

    Jemput ke: Blog Miza Yusof

    Reply
  • hazman aka species1980 3 May 2011, 2:29 am

    yeah…. ade rezeki boleh la belanja eden skali yea…. ;-p

    Reply
  • madammondoq 4 May 2011, 6:39 am

    adoii..saya dah lah peminat tegar mee rebus!!! sodapnya!!!

    Reply
  • MamaYatie 6 May 2011, 9:20 am

    mesti betul2 best ni, 2nd time terjah ni kan

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »