Terjahi Mee Rebus Ramli Ipoh lagi

by eyriqazz on 2 May 2011

in Alisya, family, food

Percutian di Ipoh, sempatla kami dinner dan terjahi Mee Rebus Ramli lagi. Isteri teringin sangat nak pekena Mee rebus, so, bawalah ke sana. Hik3, sendiri pun teringin makan mee rebus ini. 


Mee Rebus Ramli, Ipoh

Memang sedap dan terbaik. Siap ada ubi lagi. Harganya pun murah, RM3.90 je. Mana nak dapatkan?
Nasi Ayamnya pun boleh tahan juga, RM4.60
Kami teruja…
Harga makanan dan Minuman di Restoran Mee Rebus Ramli, Ipoh

Puas hati, harga berpatutan, makanan pun lazat. Nanti bila singgahi Ipoh lagi, akan saya terjahi lagi. Cuma nak parking je la susah skit area ni, nasib baik masa saya sampai tak ramai orang, so mudahla parking.

P/s : Jauh perjalanan, luas pengalaman, mencuba makanan lazat-lazat, hatipun senang.
  • Admiral Hafiz 2 May 2011 at 6:00 am

    seyes terliurrrr

    Entri Terkini: Khas Kepada Penggemar Barangan Apple & Peminat DSLR!!!

  • zahidah dihaz 2 May 2011 at 6:13 am

    macam sedap je….

    New entry:Shopping: Emilio Valentino

  • Dawa 2 May 2011 at 6:19 am

    dah lama tak pi ipoh. tp kt ipoh tu pon ada nasi goreng sdp dlm pekan ipoh. xigt nama kedai tu.

  • J.M.R 2 May 2011 at 6:33 am

    terjah mee udang lak bro..

  • Errah 2 May 2011 at 6:53 am

    sedapnye…kecur air liur..da la xmakan lagi nih..hehe..tp mee rebus kt trganu len..xmcm neg2 len..

  • Mama Zharfan 2 May 2011 at 7:03 am

    me singgah BW sbb gumbira dh dapat streamyx ni hehe ;)

    semlm me singgah mkn mee rebus kat restoran linda onn kat tesco ampang ;)

  • vviisshhnnuu 2 May 2011 at 7:20 am

    ishhh3 xleh tahan tgk mee kari tuuu…

    Entry Terkini: Blog Traffic: 128,191 Unique Visitors

  • phee ungu 2 May 2011 at 8:05 am

    : sy bangga mjadi org ipoh :P mee rebus dya seeedaaaap :))

  • Angah Sepet 2 May 2011 at 8:13 am

    ada satu cawangan kat area taman perpaduan kat tambun..situ senang parking..dekat sebelah tesco pengkalan 18 pun ada..

  • aNaYaNa 2 May 2011 at 9:05 am

    aduhaiii..kecur liur dibuatnya..huuhuu

  • Eyriqazz 2 May 2011 at 9:51 am

    @Admiral Hafiz :yummy..sedap

    @zahidah dihaz:memang sedap

    @Dawa :aiseh..cuba ingatkan balik…boleh terjah

    @J.M.R:kat mana mee udang tu bro?

    @Errah:yup.mee rebus terengganu macam mee sup kan?
    P/s :sayapun org terengganu

  • Eyriqazz 2 May 2011 at 9:52 am

    @Mama Zharfan :amcam,sedaptak?

    @vviisshhnnuu :mee rebus bro,bukan mee kari..

    @phee ungu :serius sedap

    @Angah Sepet :oh ye ke?thanks..bolehla terjah nanti

    @aNaYaNa:nyam2…kecurr..

  • Miza Yusof 3 May 2011 at 12:42 am

    sedapnya. terliur tengok :)

    Jemput ke: Blog Miza Yusof

  • Peri PiA 3 May 2011 at 12:46 am

    siapa nak bertanggung jwp ni,dah terliur..hihi ;P

  • hazman aka species1980 3 May 2011 at 2:29 am

    yeah…. ade rezeki boleh la belanja eden skali yea…. ;-p

  • madammondoq 4 May 2011 at 6:39 am

    adoii..saya dah lah peminat tegar mee rebus!!! sodapnya!!!

  • MamaYatie 6 May 2011 at 9:20 am

    mesti betul2 best ni, 2nd time terjah ni kan

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: