Temptation | Cash Outkan Juga Churp2 Akhirnya

Finally, tak boleh tahan dengan Temptation. Cash Out kan juga ChurpChurp earning yang sudah dikumpul lebih kurang 7 bulan. Memang niat nak kumpulkan RM1K tapi bila memikirkan next month birthday Alisya dan another month Birthday wifey, Cash Outkan aja lah. Boleh juga belikan hadiah untuk Alisya. RM700+, bolehla belikan apa yang patut. Umm, nak buat birthday Party kat mana ya? Ingat tahun ni taknak buat kat rumah dah Any suggestion?
Thanks ChurpChurp for the 3rd Cash Out. Persistent finally paid off.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Temptation | Cash Outkan Juga Churp2 Akhirnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.