Tawaran Tambahan Modal Syer/Pembelian Syer Baru Bank Rakyat 2011

Alhamdulillah, semalam check peti surat dapat surat menggembirakan dari Bank Rakyat ” Tawaran Tambahan Modal Syer/Pembelian Syer Baru Bank Rakyat 2011“. Alhamdulillah, boleh buat tambahan sebelum 31 Ogos 2011.
Special thanks buat Bro SharingInfoz, kalau tak kerana entrynya Dapat Surat Gembira dari Bank Rakyat, tentu saya tak pi semak surat ni. Yerla, masih di alamat rumah lama, nasib baik surat tu masih ada di situ.
Masa orang sibuk Queue panjang aritu, eyriqazz takpi. Tak sempat nak mencelah cari masa kekosongan. Hampa laa juga.Isteri pun pulang tangan kosong,time dia pi, borang habis. Nasib baik masa buat Personal Loan Bank Rakyat tahun lepas, terus isi borang nak buat tambahan. Just In Case. Masa tu apply dalam RM10K, dapat separuh ni pun kiranya ok la kan? Opps, mana nak cekau RM5K ni? Hik3,kena menabungla duit blogging camni sebelum 30 August nanti.
Syukur, sekarangni Bank Rakyat, secara konsisten memberikan dividen lebih kurang 15% setahun. Kalau invest RM5K ni, dapatla dalam RM750 kan? Not bad, pelaburan yang berbaloi2.
Jangan lupa semak peti surat anda, manatau ada juga Surat Tawaran Tambahan Modal Syer/Pembelian Syer Baru Bank Rakyat 2011 ini. Better invest sini dari join skim cepat kaya or MLM yang belum tentu memberikan kebahagian.

Comments

  1. eijiazazee says

    kalau yg nama dh xde dlm senarai loan bank rakyat bleh beli gak ke…sbb saya dh x de loan lg…

  2. says

    satu perkongsian yang menarik..memang tinggi dividen yang diberikan oleh Bank Rakyat, memang rugi kalau lepaskan peluang keemasan ni.

  3. says

    apasal yg saya punya belian yg rm500 tu jep belum dapat apa-apa maklumbalas pun lagi.. ada juga apply yg tambahan share tapi diam aje lagi. ish..jeles la mcm ni.. :(

  4. says

    @- zuriey – :Kalau ikutkan kata sharinginfoz..keutamaan diberikan kepada yang apply saham tambahan dalam tahun 2005-2010…Saya ada apply tahun 2010,sharinginfoz 2008..yg 2011 tak pastila pula

  5. says

    saya beli saham bank rakyat april 2011…tp bulan 12 baru ni tak sangka dapat surat dari bank rakyat untuk penambahan syer..tak sangka la cepat sgt sebab dgr org ckp senarai menunggu ramai tp saya tak sampai setahun..dah rezeki kot….alhamdullilah

  6. says

    saya dah penambahan syer bank rakyat bulan 12 baru ni….ikutkan sy beli permulaan 500 bulan april 2011…x sangka dpt coz ramai yang menunggu tp dah rezeki saya x sampai setahun boleh tambah RM5K..alhamdullilah…

  7. says

    saya beli saham bank rakyat april 2011…tp bulan 12 baru ni tak sangka dapat surat dari bank rakyat untuk penambahan syer..tak sangka la cepat sgt sebab dgr org ckp senarai menunggu ramai tp saya tak sampai setahun..dah rezeki kot….alhamdullilah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing