≡ Menu
Alhamdulillah, semalam check peti surat dapat surat menggembirakan dari Bank Rakyat ” Tawaran Tambahan Modal Syer/Pembelian Syer Baru Bank Rakyat 2011“. Alhamdulillah, boleh buat tambahan sebelum 31 Ogos 2011.
Special thanks buat Bro SharingInfoz, kalau tak kerana entrynya Dapat Surat Gembira dari Bank Rakyat, tentu saya tak pi semak surat ni. Yerla, masih di alamat rumah lama, nasib baik surat tu masih ada di situ.
Masa orang sibuk Queue panjang aritu, eyriqazz takpi. Tak sempat nak mencelah cari masa kekosongan. Hampa laa juga.Isteri pun pulang tangan kosong,time dia pi, borang habis. Nasib baik masa buat Personal Loan Bank Rakyat tahun lepas, terus isi borang nak buat tambahan. Just In Case. Masa tu apply dalam RM10K, dapat separuh ni pun kiranya ok la kan? Opps, mana nak cekau RM5K ni? Hik3,kena menabungla duit blogging camni sebelum 30 August nanti.
Syukur, sekarangni Bank Rakyat, secara konsisten memberikan dividen lebih kurang 15% setahun. Kalau invest RM5K ni, dapatla dalam RM750 kan? Not bad, pelaburan yang berbaloi2.
Jangan lupa semak peti surat anda, manatau ada juga Surat Tawaran Tambahan Modal Syer/Pembelian Syer Baru Bank Rakyat 2011 ini. Better invest sini dari join skim cepat kaya or MLM yang belum tentu memberikan kebahagian.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • - zuriey - 21 May 2011, 9:33 am

    memang dia akan bagi semua orang ke

    Reply
  • hanani 21 May 2011, 9:57 am

    bestnya..ari tu saya nak beli saham ni dah tutup. Sekarang nak beli, kena buat loan la plak..cam no? melepas laa.. :)

    Jom baca ni :Gambar sekitar pertunangan Khairul Fahmi dan Aimie Harmelia..

    Jom baca ni :Manusia Tenggelam..

    Reply
  • eijiazazee 21 May 2011, 3:09 pm

    kalau yg nama dh xde dlm senarai loan bank rakyat bleh beli gak ke…sbb saya dh x de loan lg…

    Reply
  • Kak Aya 21 May 2011, 10:23 am

    satu perkongsian yang menarik..memang tinggi dividen yang diberikan oleh Bank Rakyat, memang rugi kalau lepaskan peluang keemasan ni.

    Reply
  • Sharinginfoz 21 May 2011, 11:33 am

    Tahniah bro, apa lagi isnin ni terus pi buat pembayaran. suka-suka share manalah tahu kot2 ada yang berminat

    Reply
  • cikpuan.com 21 May 2011, 12:35 pm

    apasal yg saya punya belian yg rm500 tu jep belum dapat apa-apa maklumbalas pun lagi.. ada juga apply yg tambahan share tapi diam aje lagi. ish..jeles la mcm ni.. :(

    Reply
  • Eyriqazz 21 May 2011, 1:08 pm

    @- zuriey – :Kalau ikutkan kata sharinginfoz..keutamaan diberikan kepada yang apply saham tambahan dalam tahun 2005-2010…Saya ada apply tahun 2010,sharinginfoz 2008..yg 2011 tak pastila pula

    Reply
  • Eyriqazz 21 May 2011, 1:09 pm

    @hanani :oh ye ke skang nak apply saham kena buat loan?

    Reply
  • Eyriqazz 21 May 2011, 1:09 pm

    @Kak Aya :tuhla..memang tinggi..ASB pun tak cecah 10%…

    Reply
  • Eyriqazz 21 May 2011, 1:09 pm

    @Sharinginfoz:isnin ni tak boleh lagi..duit blom cukup..hik3

    Reply
  • Eyriqazz 21 May 2011, 1:10 pm

    @cikpuan.com:oh ye ke?kena tanya bank rakyat camtu…

    Reply
  • Myvitrd 22 May 2011, 2:32 am

    Aku jelous ni.. aku minta tambahan hari tu 100K hope dapat lulus ni.. hehehe

    Reply
  • reezluv 7 July 2011, 7:38 am

    oho..tahniah2..income blogging riban2 dah..takyah risau le pasal bayar bulanan..kumpul je kasi penuh…:D

    Reply
  • linaar 12 January 2012, 2:51 pm

    saya beli saham bank rakyat april 2011…tp bulan 12 baru ni tak sangka dapat surat dari bank rakyat untuk penambahan syer..tak sangka la cepat sgt sebab dgr org ckp senarai menunggu ramai tp saya tak sampai setahun..dah rezeki kot….alhamdullilah

    Reply
  • linaar 12 January 2012, 2:54 pm

    saya dah penambahan syer bank rakyat bulan 12 baru ni….ikutkan sy beli permulaan 500 bulan april 2011…x sangka dpt coz ramai yang menunggu tp dah rezeki saya x sampai setahun boleh tambah RM5K..alhamdullilah…

    Reply
  • linaar 12 January 2012, 2:55 pm

    saya beli saham bank rakyat april 2011…tp bulan 12 baru ni tak sangka dapat surat dari bank rakyat untuk penambahan syer..tak sangka la cepat sgt sebab dgr org ckp senarai menunggu ramai tp saya tak sampai setahun..dah rezeki kot….alhamdullilah

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »