Tambun Inn|Budget Hotel di Ipoh

Percutian di Ipoh, most hotel penuh. At last, kami ambil budget hotel @ Tambun Inn, yang terletak dalam 10 minit dari Bandaraya Ipoh. Budget pun budget la, at least ada tempat untuk tidur.
Tambun Inn, Ipoh . Time kami singgah, RM88 semalam
Reception Area
Walaupun budget hotel, tak sampai sejam selepas kami check in, ianya fully booked. Nasib baik sempat kami booking. Time Cuti Hari Pekerja, ramai yang datang bercuti ke Ipoh.

Bilik

Okla biliknya. Katil Queen, ada peti sejuk kecil, TV, dan centralized aircond. Umm, tiada almari disediakan cuma ada penyangkut baju. Bilik pun attachkan sekali dengan bilik air dengan ada pintu ke bilik air.

 

Bilik Air
Untung bisnes hotel ni kan?
Overall,bolehla tahan. Walaupun budget hotel, ianya lagi better dari hotel 2 bintang yang kami terjahi/tak jadi nak booking di Bandar Ipoh. Sometimes kena usha juga kan? Apa guna sewa hotel mahal-mahal tapi just nak guna sekejap je? Apapun,tepuk dada,tanya poket/budget yang ada.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Ipoh saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Tambun Inn|Budget Hotel di Ipoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.