Small Give Away | Fridge Magnet Lost World Of Tambun

Small Give Away |Fridge Magnet Lost World Of Tambun
Umm, ada satu je….So, kali ini pemenang akan diberikan kepada pengomen terbaik/constructive feedback entry ini : Nuffnang Hypp TV Blogger’s Party
P/s : Ada a few items yang akan di give awaykan dalam masa terdekat juga i.e. 3 Keychain Lost World of Tambun, Sekotak Lost World Ipoh White Coffee dan …….. Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni….

Comments

  1. yangbaik says

    okey… hehehe terasa seperti terpanggil pulak… dah komen kat sana dan nak bagi tau kat sini pulak… saya suka FM tu..

  2. says

    @yangbaik:good luckk…

    @Cute MuM :ramai juga yang suka FM ni ya? kalau tau aritu, beli byk2..

    @tiefazatie :tryla..

    @Rozuan Ismail :memang cantik..

    @Myra Jay:constructive feedback je…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing