≡ Menu
Small Give Away |Fridge Magnet Lost World Of Tambun
Umm, ada satu je….So, kali ini pemenang akan diberikan kepada pengomen terbaik/constructive feedback entry ini : Nuffnang Hypp TV Blogger’s Party
P/s : Ada a few items yang akan di give awaykan dalam masa terdekat juga i.e. 3 Keychain Lost World of Tambun, Sekotak Lost World Ipoh White Coffee dan …….. Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • yangbaik 21 May 2011, 4:30 pm

    okey… hehehe terasa seperti terpanggil pulak… dah komen kat sana dan nak bagi tau kat sini pulak… saya suka FM tu..

    Reply
  • Cute MuM 21 May 2011, 4:32 pm

    macam menarik..
    nak FM tue..
    hihi..

    Reply
  • tiefazatie 21 May 2011, 4:53 pm

    wah sgt best!nak cuba gak..=)

    Reply
  • Rozuan Ismail 21 May 2011, 5:36 pm

    memang style la kan.huhu

    Reply
  • Myra Jay 22 May 2011, 1:00 am

    Wow!!menarik nieh.. tp cheq xberapa qheti bg komen@ ayat power..hehee

    Reply
  • SyUhAdA 22 May 2011, 2:48 am

    comey je FM tu..

    Reply
  • KiD 22 May 2011, 2:55 am

    alaaa.. satu je bro?? nak lima!!
    Kasut Baru untuk Anak

    Reply
  • Eyriqazz 22 May 2011, 5:07 am

    @yangbaik:good luckk…

    @Cute MuM :ramai juga yang suka FM ni ya? kalau tau aritu, beli byk2..

    @tiefazatie :tryla..

    @Rozuan Ismail :memang cantik..

    @Myra Jay:constructive feedback je…

    Reply
  • Eyriqazz 22 May 2011, 5:07 am

    @SyUhAdA:comel kan?

    @KiD:hik3.tuhla,beli 3 je..satu wife,satu mak mertua, satu give away…

    Reply
  • MamaYatie 23 May 2011, 1:14 am

    pantang tngk fm..hehee.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »