≡ Menu
Small Give Away |Fridge Magnet Lost World Of Tambun
Umm, ada satu je….So, kali ini pemenang akan diberikan kepada pengomen terbaik/constructive feedback entry ini : Nuffnang Hypp TV Blogger’s Party
P/s : Ada a few items yang akan di give awaykan dalam masa terdekat juga i.e. 3 Keychain Lost World of Tambun, Sekotak Lost World Ipoh White Coffee dan …….. Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni….



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • yangbaik 21 May 2011, 4:30 pm

    okey… hehehe terasa seperti terpanggil pulak… dah komen kat sana dan nak bagi tau kat sini pulak… saya suka FM tu..

    Reply
  • Cute MuM 21 May 2011, 4:32 pm

    macam menarik..
    nak FM tue..
    hihi..

    Reply
  • tiefazatie 21 May 2011, 4:53 pm

    wah sgt best!nak cuba gak..=)

    Reply
  • Rozuan Ismail 21 May 2011, 5:36 pm

    memang style la kan.huhu

    Reply
  • Myra Jay 22 May 2011, 1:00 am

    Wow!!menarik nieh.. tp cheq xberapa qheti bg komen@ ayat power..hehee

    Reply
  • SyUhAdA 22 May 2011, 2:48 am

    comey je FM tu..

    Reply
  • KiD 22 May 2011, 2:55 am

    alaaa.. satu je bro?? nak lima!!
    Kasut Baru untuk Anak

    Reply
  • Eyriqazz 22 May 2011, 5:07 am

    @yangbaik:good luckk…

    @Cute MuM :ramai juga yang suka FM ni ya? kalau tau aritu, beli byk2..

    @tiefazatie :tryla..

    @Rozuan Ismail :memang cantik..

    @Myra Jay:constructive feedback je…

    Reply
  • Eyriqazz 22 May 2011, 5:07 am

    @SyUhAdA:comel kan?

    @KiD:hik3.tuhla,beli 3 je..satu wife,satu mak mertua, satu give away…

    Reply
  • MamaYatie 23 May 2011, 1:14 am

    pantang tngk fm..hehee.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »