≡ Menu
Small Give Away |Fridge Magnet Lost World Of Tambun
Umm, ada satu je….So, kali ini pemenang akan diberikan kepada pengomen terbaik/constructive feedback entry ini : Nuffnang Hypp TV Blogger’s Party
P/s : Ada a few items yang akan di give awaykan dalam masa terdekat juga i.e. 3 Keychain Lost World of Tambun, Sekotak Lost World Ipoh White Coffee dan …….. Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni….



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • yangbaik 21 May 2011 at 4:30 pm

    okey… hehehe terasa seperti terpanggil pulak… dah komen kat sana dan nak bagi tau kat sini pulak… saya suka FM tu..

  • Cute MuM 21 May 2011 at 4:32 pm

    macam menarik..
    nak FM tue..
    hihi..

  • tiefazatie 21 May 2011 at 4:53 pm

    wah sgt best!nak cuba gak..=)

  • Rozuan Ismail 21 May 2011 at 5:36 pm

    memang style la kan.huhu

  • Myra Jay 22 May 2011 at 1:00 am

    Wow!!menarik nieh.. tp cheq xberapa qheti bg komen@ ayat power..hehee

  • SyUhAdA 22 May 2011 at 2:48 am

    comey je FM tu..

  • KiD 22 May 2011 at 2:55 am

    alaaa.. satu je bro?? nak lima!!
    Kasut Baru untuk Anak

  • Eyriqazz 22 May 2011 at 5:07 am

    @yangbaik:good luckk…

    @Cute MuM :ramai juga yang suka FM ni ya? kalau tau aritu, beli byk2..

    @tiefazatie :tryla..

    @Rozuan Ismail :memang cantik..

    @Myra Jay:constructive feedback je…

  • Eyriqazz 22 May 2011 at 5:07 am

    @SyUhAdA:comel kan?

    @KiD:hik3.tuhla,beli 3 je..satu wife,satu mak mertua, satu give away…

  • MamaYatie 23 May 2011 at 1:14 am

    pantang tngk fm..hehee.

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing