≡ Menu
Random pictures yang diambil, Santai di Santai di Golden Palm Tree Resort|Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party! :



a


Overall, good event cuma banyak yang kena improve lagi in the future rasanya. Entry penuh pasal event ni coming soon. Thanks to Selangorlicious for the invite. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • puanbee 15 May 2011, 2:25 am

    eat blog n win tu yer bro buat ni ? adoi bestnya bro !!

    Reply
  • Myvitrd 15 May 2011, 2:25 am

    wah g makan besar ke tokey… sedap tu banyak udang2 besar tu..

    Reply
  • d_LA 15 May 2011, 2:30 am

    Wahhhhh..happeningnya..view yg cantik sgt..
    best tgk foods tu..hehe

    Reply
  • atreyu strange 15 May 2011, 2:32 am

    Ayat last macam ada yang tak puas hati je. Hehe.

    Reply
  • Mama Zharfan 15 May 2011, 3:02 am

    food nampak besh ;)

    Reply
  • Eyriqazz 15 May 2011, 3:27 am

    @puanbee:tu contest anjuran tourism selangor..pasal tempat makan menarik di selangor..join la … more terjah http://selangorlicious.my/

    @Myvitrd :hik3,makan free..surela sedap…hik3..apsal tak join bro?

    @d_LA :memang happening…

    @atreyu strange :ehh,bukaN tak puas hati..just nak kasi suggestion so as event sebegini lebih happening in the future….kata orang,constructive feedback

    @Mama Zharfan:boleh tahan foodnya…nanti saya kasi full review

    Reply
  • KiD 15 May 2011, 4:17 am

    ohhooo… ni sebab takde hadiah ek? atau ape ak? kenyang je nampak makan2 tu..
    Bijirin Makanan untuk Bayi

    Reply
  • Gieyana 15 May 2011, 4:22 am

    bestnyer tgk..expecially tang food presentation..nice!

    sempat lg ur family posing.nice!

    Reply
  • J.M.R 15 May 2011, 4:32 am

    peh..dianyer food…bapok beso2…

    Reply
  • Ilhamny.com 16 May 2011, 12:50 am

    menarik gak kat sepang nih ek..ingat xde pe2..

    Reply
  • Miza Yusof 16 May 2011, 7:59 am

    bestnya makan besar :)

    Reply
  • Eyriqazz 16 May 2011, 1:35 pm

    @KiD :eh,takdelah bro..makanan best cuma some of the food rasanya tidak menepati standard Hotel 5 bintang,plus tunggu laa nanti…

    @Gieyana :hik3..mana2 yang menyempat je..hik3…thanks Selangorlicious and Tourism Selangor

    @J.M.R:Ahak3..rugi bro tak pi

    @Ilhamny.com:hak3..samalah kita..Ingatkan sepang ni ada Formula 1 je..rupanya byk lagi hidden treasure…

    @Miza Yusof : besttt…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »