Santai di Golden Palm Tree Resort|Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party!

by eyriqazz on 15 May 2011

in Alisya, family, travel

Random pictures yang diambil, Santai di Santai di Golden Palm Tree Resort|Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party! :



a


Overall, good event cuma banyak yang kena improve lagi in the future rasanya. Entry penuh pasal event ni coming soon. Thanks to Selangorlicious for the invite. 

  • puanbee 15 May 2011 at 2:25 am

    eat blog n win tu yer bro buat ni ? adoi bestnya bro !!

  • Myvitrd 15 May 2011 at 2:25 am

    wah g makan besar ke tokey… sedap tu banyak udang2 besar tu..

  • d_LA 15 May 2011 at 2:30 am

    Wahhhhh..happeningnya..view yg cantik sgt..
    best tgk foods tu..hehe

  • atreyu strange 15 May 2011 at 2:32 am

    Ayat last macam ada yang tak puas hati je. Hehe.

  • Mama Zharfan 15 May 2011 at 3:02 am

    food nampak besh ;)

  • Eyriqazz 15 May 2011 at 3:27 am

    @puanbee:tu contest anjuran tourism selangor..pasal tempat makan menarik di selangor..join la … more terjah http://selangorlicious.my/

    @Myvitrd :hik3,makan free..surela sedap…hik3..apsal tak join bro?

    @d_LA :memang happening…

    @atreyu strange :ehh,bukaN tak puas hati..just nak kasi suggestion so as event sebegini lebih happening in the future….kata orang,constructive feedback

    @Mama Zharfan:boleh tahan foodnya…nanti saya kasi full review

  • KiD 15 May 2011 at 4:17 am

    ohhooo… ni sebab takde hadiah ek? atau ape ak? kenyang je nampak makan2 tu..
    Bijirin Makanan untuk Bayi

  • Gieyana 15 May 2011 at 4:22 am

    bestnyer tgk..expecially tang food presentation..nice!

    sempat lg ur family posing.nice!

  • J.M.R 15 May 2011 at 4:32 am

    peh..dianyer food…bapok beso2…

  • Ilhamny.com 16 May 2011 at 12:50 am

    menarik gak kat sepang nih ek..ingat xde pe2..

  • Miza Yusof 16 May 2011 at 7:59 am

    bestnya makan besar :)

  • Eyriqazz 16 May 2011 at 1:35 pm

    @KiD :eh,takdelah bro..makanan best cuma some of the food rasanya tidak menepati standard Hotel 5 bintang,plus tunggu laa nanti…

    @Gieyana :hik3..mana2 yang menyempat je..hik3…thanks Selangorlicious and Tourism Selangor

    @J.M.R:Ahak3..rugi bro tak pi

    @Ilhamny.com:hak3..samalah kita..Ingatkan sepang ni ada Formula 1 je..rupanya byk lagi hidden treasure…

    @Miza Yusof : besttt…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: