≡ Menu
Random pictures yang diambil, Santai di Santai di Golden Palm Tree Resort|Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party! :



a


Overall, good event cuma banyak yang kena improve lagi in the future rasanya. Entry penuh pasal event ni coming soon. Thanks to Selangorlicious for the invite. 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Myvitrd 15 May 2011 at 2:25 am

    wah g makan besar ke tokey… sedap tu banyak udang2 besar tu..

  • d_LA 15 May 2011 at 2:30 am

    Wahhhhh..happeningnya..view yg cantik sgt..
    best tgk foods tu..hehe

  • Mama Zharfan 15 May 2011 at 3:02 am

    food nampak besh ;)

  • KiD 15 May 2011 at 4:17 am

    ohhooo… ni sebab takde hadiah ek? atau ape ak? kenyang je nampak makan2 tu..
    Bijirin Makanan untuk Bayi

  • Gieyana 15 May 2011 at 4:22 am

    bestnyer tgk..expecially tang food presentation..nice!

    sempat lg ur family posing.nice!

  • J.M.R 15 May 2011 at 4:32 am

    peh..dianyer food…bapok beso2…

  • puanbee 15 May 2011 at 2:25 am

    eat blog n win tu yer bro buat ni ? adoi bestnya bro !!

  • atreyu strange 15 May 2011 at 2:32 am

    Ayat last macam ada yang tak puas hati je. Hehe.

  • Eyriqazz 15 May 2011 at 3:27 am

    @puanbee:tu contest anjuran tourism selangor..pasal tempat makan menarik di selangor..join la … more terjah http://selangorlicious.my/

    @Myvitrd :hik3,makan free..surela sedap…hik3..apsal tak join bro?

    @d_LA :memang happening…

    @atreyu strange :ehh,bukaN tak puas hati..just nak kasi suggestion so as event sebegini lebih happening in the future….kata orang,constructive feedback

    @Mama Zharfan:boleh tahan foodnya…nanti saya kasi full review

  • Ilhamny.com 16 May 2011 at 12:50 am

    menarik gak kat sepang nih ek..ingat xde pe2..

  • Miza Yusof 16 May 2011 at 7:59 am

    bestnya makan besar :)

  • Eyriqazz 16 May 2011 at 1:35 pm

    @KiD :eh,takdelah bro..makanan best cuma some of the food rasanya tidak menepati standard Hotel 5 bintang,plus tunggu laa nanti…

    @Gieyana :hik3..mana2 yang menyempat je..hik3…thanks Selangorlicious and Tourism Selangor

    @J.M.R:Ahak3..rugi bro tak pi

    @Ilhamny.com:hak3..samalah kita..Ingatkan sepang ni ada Formula 1 je..rupanya byk lagi hidden treasure…

    @Miza Yusof : besttt…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing