≡ Menu
Gotong Royong Beramai-ramai
Lelaki pun boleh potong/kopek bawang tau
Di bawah Pokok, Santai
Atuk oh Atuk, Kepenatan, tertidur
Mak Da @ Mrs Halia
Kanak-Kanak
Opocot kau..Opocot,Opocot..

Kacau jgn tak kacau
Apa yang Penting? Kerjasama..
Team Boria…Hik3..



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Rozuan Ismail 21 May 2011, 3:04 am

    memang duk kampung the best lah =)

    Reply
  • KiD 21 May 2011, 4:09 am

    yahooo!!! minggu depan balik kampung bini,, yeaahooo!!
    Pampers Pilihan Terbaik!

    Reply
  • J.M.R 21 May 2011, 4:49 am

    kalo rindu kena drive blk kg bro..tak elok rindu lama2..

    Reply
  • Myvitrd 21 May 2011, 7:39 am

    aku pon suka suasana kg.. ni lagi2 time rewang

    Reply
  • puanbee 21 May 2011, 2:38 am

    best nya ….

    Reply
  • Haryati Molly @ Tunung 21 May 2011, 2:39 am

    Life in village is something I really misses dearly too.. People here i n KL lack of qualities those villager have.. I dare to say that there is no words suck “kerjasama” in KL unless it’s something with hidden agenda..

    Reply
  • yangbaik 21 May 2011, 2:58 am

    lepas gotong royong ramai2… jom makan colek buah pauh kat bawah pokok ketapang pulak… hehehe

    Reply
  • Eyriqazz 21 May 2011, 4:15 am

    @puanbee :memang best

    @Haryati Molly @ Tunung :Can’t agree more..di bandar ini,jiran2 sekeliling pun tak kenal…

    @yangbaik:yiezaa..terbaik..

    @Rozuan Ismail :memang besttt…

    @Kid :Uwaaa…Jealousssssssssssssssssssssss

    Reply
  • hazman aka species1980 21 May 2011, 5:57 am

    tak pe la bro… tunggu nanti time cuti skolah amik la annual leave….balik kg…

    Reply
  • Miza Yusof 21 May 2011, 2:02 pm

    suasana kampung sangat seronok. paling meriah bila ada kenduri sama-sama bekerjasama :)

    Reply
  • amirah 23 May 2011, 3:11 am

    rindu nak ada kenduri camni..asik guna caterer je skrng ni..

    Reply
  • amirah 23 May 2011, 3:11 am

    eh, teringat pulak rewang kumpulan sepah dalam maharaja lawak..hehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »