≡ Menu
Gotong Royong Beramai-ramai
Lelaki pun boleh potong/kopek bawang tau
Di bawah Pokok, Santai
Atuk oh Atuk, Kepenatan, tertidur
Mak Da @ Mrs Halia
Kanak-Kanak
Opocot kau..Opocot,Opocot..

Kacau jgn tak kacau
Apa yang Penting? Kerjasama..
Team Boria…Hik3..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • puanbee 21 May 2011, 2:38 am

    best nya ….

    Reply
  • Haryati Molly @ Tunung 21 May 2011, 2:39 am

    Life in village is something I really misses dearly too.. People here i n KL lack of qualities those villager have.. I dare to say that there is no words suck “kerjasama” in KL unless it’s something with hidden agenda..

    Reply
  • yangbaik 21 May 2011, 2:58 am

    lepas gotong royong ramai2… jom makan colek buah pauh kat bawah pokok ketapang pulak… hehehe

    Reply
  • Rozuan Ismail 21 May 2011, 3:04 am

    memang duk kampung the best lah =)

    Reply
  • KiD 21 May 2011, 4:09 am

    yahooo!!! minggu depan balik kampung bini,, yeaahooo!!
    Pampers Pilihan Terbaik!

    Reply
  • Eyriqazz 21 May 2011, 4:15 am

    @puanbee :memang best

    @Haryati Molly @ Tunung :Can’t agree more..di bandar ini,jiran2 sekeliling pun tak kenal…

    @yangbaik:yiezaa..terbaik..

    @Rozuan Ismail :memang besttt…

    @Kid :Uwaaa…Jealousssssssssssssssssssssss

    Reply
  • J.M.R 21 May 2011, 4:49 am

    kalo rindu kena drive blk kg bro..tak elok rindu lama2..

    Reply
  • hazman aka species1980 21 May 2011, 5:57 am

    tak pe la bro… tunggu nanti time cuti skolah amik la annual leave….balik kg…

    Reply
  • Myvitrd 21 May 2011, 7:39 am

    aku pon suka suasana kg.. ni lagi2 time rewang

    Reply
  • Miza Yusof 21 May 2011, 2:02 pm

    suasana kampung sangat seronok. paling meriah bila ada kenduri sama-sama bekerjasama :)

    Reply
  • amirah 23 May 2011, 3:11 am

    rindu nak ada kenduri camni..asik guna caterer je skrng ni..

    Reply
  • amirah 23 May 2011, 3:11 am

    eh, teringat pulak rewang kumpulan sepah dalam maharaja lawak..hehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »