Rendang Atuk Jusco Setiawangsa

by eyriqazz on 11 May 2011

in food


Rendang Atuk, Jusco Setiawangsa.Cuba Sekali, terus nak lagi.

Honestly, memang sedap dan kena dengan citarasa saya. Cuma, harganya agak mahal laa Skit. Rendang Ayam, dalam RM6 100gram. 


Harga Rendang/Makanan
Lemang, bestt
Rendang Daging, Yummy
Rendang Ayam, Sedapp
Serunding Ayam
Serunding daging

Boleh dikatakan, banyak Jusco di KL dan Selangor ini ada rendang etc, tapi mostly tak sedap dan menepati citarasa.Rendang Atuk Jusco Setiawangsa ni memang sedap. Kalau singgah, blela tengok aksi AF9 di dalam kaca tu. Hik3…

P/s : Jom terjah, Makcik Sumi mahu belanja minggu depan.
  • Sandokhan 11 May 2011 at 7:47 am

    adoii…serunding tu mmg tempting la..

  • Ijah EmoTemo 11 May 2011 at 7:55 am

    wah , terliur bila tgk. hiks. dkt je dgn rumah ijah ni , harus pergi terjah nnt. dh lama benor tak makan. hehe

  • syaz@rozelt 11 May 2011 at 8:09 am

    hai en. enriqazz..
    sy selalu jugak dtg sini..sebab environment die x secrowded mall laen..mcm best je rendang atuk nie..boleh msk list kena cuba nie..hehe

  • Halen 11 May 2011 at 8:22 am

    adehhh.. bila tgk segala jenis rendang ni rasa mcm nk raya pun ada. rindu nk makan rendang ketupat.

  • lieynanilaz 11 May 2011 at 8:32 am

    kalau gini nak makan lemang x payah tunggu hari raya…terjah aje ke jusco setiawangsa…:)

  • zahidah dihaz 11 May 2011 at 8:43 am

    tiba2 rasa nak makan serunding….

    New Entry: Two more day, time to fly

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 11 May 2011 at 9:09 am

    ila ne jenis perut ngada2.. kekadang terasa nak beli tapi takut sakit perut pulak.. kalau rendang mak masak beranila makan..hikhik

  • pearl jade 11 May 2011 at 9:30 am

    eh..depan rmh sye je JJ ni..hehe
    x pernah try pun..baep!!
    sye cube try nnt..hihi

  • Miza Yusof 11 May 2011 at 1:09 pm

    sedapnya rendang :)
    miza suka rendang daging. hihi

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: