Rendang Atuk Jusco Setiawangsa


Rendang Atuk, Jusco Setiawangsa.Cuba Sekali, terus nak lagi.

Honestly, memang sedap dan kena dengan citarasa saya. Cuma, harganya agak mahal laa Skit. Rendang Ayam, dalam RM6 100gram. 


Harga Rendang/Makanan
Lemang, bestt
Rendang Daging, Yummy
Rendang Ayam, Sedapp
Serunding Ayam
Serunding daging

Boleh dikatakan, banyak Jusco di KL dan Selangor ini ada rendang etc, tapi mostly tak sedap dan menepati citarasa.Rendang Atuk Jusco Setiawangsa ni memang sedap. Kalau singgah, blela tengok aksi AF9 di dalam kaca tu. Hik3…

P/s : Jom terjah, Makcik Sumi mahu belanja minggu depan.

Comments

  1. Ijah EmoTemo says

    wah , terliur bila tgk. hiks. dkt je dgn rumah ijah ni , harus pergi terjah nnt. dh lama benor tak makan. hehe

  2. syaz@rozelt says

    hai en. enriqazz..
    sy selalu jugak dtg sini..sebab environment die x secrowded mall laen..mcm best je rendang atuk nie..boleh msk list kena cuba nie..hehe

  3. Halen says

    adehhh.. bila tgk segala jenis rendang ni rasa mcm nk raya pun ada. rindu nk makan rendang ketupat.

  4. BABY(MAMA AMANA&ARIEF) says

    ila ne jenis perut ngada2.. kekadang terasa nak beli tapi takut sakit perut pulak.. kalau rendang mak masak beranila makan..hikhik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing