≡ Menu

Rendang Atuk, Jusco Setiawangsa.Cuba Sekali, terus nak lagi.

Honestly, memang sedap dan kena dengan citarasa saya. Cuma, harganya agak mahal laa Skit. Rendang Ayam, dalam RM6 100gram. 


Harga Rendang/Makanan
Lemang, bestt
Rendang Daging, Yummy
Rendang Ayam, Sedapp
Serunding Ayam
Serunding daging

Boleh dikatakan, banyak Jusco di KL dan Selangor ini ada rendang etc, tapi mostly tak sedap dan menepati citarasa.Rendang Atuk Jusco Setiawangsa ni memang sedap. Kalau singgah, blela tengok aksi AF9 di dalam kaca tu. Hik3…

P/s : Jom terjah, Makcik Sumi mahu belanja minggu depan.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Sandokhan 11 May 2011, 7:47 am

    adoii…serunding tu mmg tempting la..

    Reply
  • Ijah EmoTemo 11 May 2011, 7:55 am

    wah , terliur bila tgk. hiks. dkt je dgn rumah ijah ni , harus pergi terjah nnt. dh lama benor tak makan. hehe

    Reply
  • syaz@rozelt 11 May 2011, 8:09 am

    hai en. enriqazz..
    sy selalu jugak dtg sini..sebab environment die x secrowded mall laen..mcm best je rendang atuk nie..boleh msk list kena cuba nie..hehe

    Reply
  • Halen 11 May 2011, 8:22 am

    adehhh.. bila tgk segala jenis rendang ni rasa mcm nk raya pun ada. rindu nk makan rendang ketupat.

    Reply
  • lieynanilaz 11 May 2011, 8:32 am

    kalau gini nak makan lemang x payah tunggu hari raya…terjah aje ke jusco setiawangsa…:)

    Reply
  • zahidah dihaz 11 May 2011, 8:43 am

    tiba2 rasa nak makan serunding….

    New Entry: Two more day, time to fly

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 11 May 2011, 9:09 am

    ila ne jenis perut ngada2.. kekadang terasa nak beli tapi takut sakit perut pulak.. kalau rendang mak masak beranila makan..hikhik

    Reply
  • pearl jade 11 May 2011, 9:30 am

    eh..depan rmh sye je JJ ni..hehe
    x pernah try pun..baep!!
    sye cube try nnt..hihi

    Reply
  • Miza Yusof 11 May 2011, 1:09 pm

    sedapnya rendang :)
    miza suka rendang daging. hihi

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »