Percutian di Lost World Of Tambun

Finally, last weekend sempat juga kami terjahi Lost World of Tambun. Dah lama Isteri merengek mahu ke sini. Special thanks for P&N for partly sponsored trip ( Minyak &tol) .

Lost World Of Tambun|Sunway City Ipoh
Penuh orang, nak parking pun susah time weekend camni
Jom terjah Lost World of Tambun
Harga tiket ke Lost World Of Tambun, RM38 dewasa,RM32 kanak-kanak, below 90cm free
Umm,mahalnya untuk kanak-kanak kan? Biasanya lain-lain tempat separuh harga dari dewasa.

 

Jom Mandi dan Basah-Basah. Bukan Main Seronok lagi Alisya

Hik3, kanak-kanak Ribena beraksi. Bestt woo main gelongsor
Ala-ala Jacuzzi dan Hot Spring. Berendam la sampai lebam-lebam
Cantik viewnya, mengadap gunung ke? Luas tapi tak banyak sangat tempat untuk diterjahi. Tak macam Sunway Lagoon
Ada Gua, boleh naik keretapi,naik angsa macam zaman couple-couple, tengok harimau (tiger show tunggu je jai sampai sini) dan pelbagi lagi

 

Memang meriah dan ramai orang..Mandi manda
Santaikan diri di hujung minggu
Ala-ala funfair pun ada
Bukan main seronok lagi Alisya mandi manda
Lost World Of Tambun, dalam memori
Overall , okla terjahi Lost World of Tambun ni. Some suggestion buat Sunway City :
1) Harga tiket dikurangkan especially utk kanak-kanak. RM32, too expensive, plus tak byk permainan di dalam tu.
2) Loker. Umm, RM10. Mahal. Plus sama harga yang boleh guna banyak kali or sekali. First come first serve. Tiket dah mahal, nak sewa loker kena bayar lagi? Patutnya, sekali kanla aje.Untung tu penting, tapi kepuasan pelanggan pun penting juga.
Percutian sebegini memang menyeronokkan. Melegakan minda dan dapat kurangkan stress. Tepuk dada, tanya poket….

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Ipoh/Perak saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

44 thoughts on “Percutian di Lost World Of Tambun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.