Mom & Baby Expo 2011

by eyriqazz on 8 May 2011

in event, family

Mom & Baby Expo 2011 

Kami terjahi Mom & Baby Expo 2011 semalam yang diadakan di Midvalley. 3 hari Expo dari :
6-8 May 2011

Antara yang mengambil bahagian :
Nestle
Friso
MamBaby
Cantik je botol-botol susu tu kan?
Pavillions
Cantik Beg Baby
Learning is Fun
Nutrigen, beli la 3 pek, RM10
Scott’s Emulsion
Boleh tahan ramai crowd
Pigeon
Lucky Draw. Umm, tak sempat join pun
Pet Pet, harga lebih kurangje
Stroller, banyak pilihan

Overall, tak jauh berbeza dengan Mom & Baby Expo 2010 , pilihan banyak, but in term of harga tak jauh berbeza. Kami sebagai pengguna, dengan expo sebeginilah ada big diskaun untuk kami mencuba produk baru dan terus yakin menggunakannya. Umm, tak teruja sangat, next year kalau wifey ajak lagi, saya tunggu kat tempat lain di Midvalley la.

Buat penganjur, banyak improvement lagi yang boleh dibuat. Tengok ramai yang pergi just surfing, tak ramaipun yang betu-betul shopping. Kenapa? of course la harga. Skangni kan, semuanya kena tengok harga. Next time, buatlah diskaun besar-besaran, baru lebih meriah dan teruja. 

Previous post:

Next post: