≡ Menu

Lambat betul la Eyriqazz ni. Almaklumla, usia dah meningkat. Misteri di Sebalik KLCC akhirnya terjawab. Memang menjadi laa “Buzz” yang berjaya dihasilkan, sampai tertanya-tanya sana dan sini.  Mana-mana saja muncul simbol ini. Sure ramai dah taukan, ianya adalah :



Projek terbaru dari Celcom , dicipta untuk berangkaian secara social, melalui SMS. Umm, nampak menarik. Bagi yang suka bersms, mungkin ini akan menggembirakan hidup anda. 

Langkah permulaan : Type KOLONY to 25333. (You just need to have an Xpax, U.O.X., S.O.X. or Celcom mobile number to join!)

Langkah seterusnya , bolehla terjahi entry ini : Misteri Simbol Misteri Terbongkar Jua Akhirnya.  

Setakat entry ini ditulis, sudah 1,704,307 sudah terkena Infeksi Kolony. Umm, adakah saya mangsa seterusnya? Mungkin juga, saya pakai line Celcom tapi bulan-bulan mesti tak sampai pun target penggunaannya. Hik3, bolehla saya ber “Ding , Bomm, Fren, dan Popp” lepasni. Apa benda tu? Jom terjah : https://kolony.com.my

Check out this New Xpax Plan too : http://www.xpax.com.my/new_plan.html

P/s : Anyone yang sudah kena Infect dengan Virus Kolony ni? How was it? Best tak ber “Ding , Bomm, Fren, dan Popp” ni?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • n@m@n 11 May 2011, 4:55 pm

    masa dah heboh aritu dah agak dah mesti gimik..hehe

    Reply
  • haiqal 12 May 2011, 12:25 am

    hahahhaa/.tak ada duit nak buat semua ni.keh keh keh

    Reply
  • Myvitrd 12 May 2011, 12:40 am

    KOINZ tak cukup.. minta sikit bro.. hehehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »