≡ Menu

Lambat betul la Eyriqazz ni. Almaklumla, usia dah meningkat. Misteri di Sebalik KLCC akhirnya terjawab. Memang menjadi laa “Buzz” yang berjaya dihasilkan, sampai tertanya-tanya sana dan sini.  Mana-mana saja muncul simbol ini. Sure ramai dah taukan, ianya adalah :



Projek terbaru dari Celcom , dicipta untuk berangkaian secara social, melalui SMS. Umm, nampak menarik. Bagi yang suka bersms, mungkin ini akan menggembirakan hidup anda. 

Langkah permulaan : Type KOLONY to 25333. (You just need to have an Xpax, U.O.X., S.O.X. or Celcom mobile number to join!)

Langkah seterusnya , bolehla terjahi entry ini : Misteri Simbol Misteri Terbongkar Jua Akhirnya.  

Setakat entry ini ditulis, sudah 1,704,307 sudah terkena Infeksi Kolony. Umm, adakah saya mangsa seterusnya? Mungkin juga, saya pakai line Celcom tapi bulan-bulan mesti tak sampai pun target penggunaannya. Hik3, bolehla saya ber “Ding , Bomm, Fren, dan Popp” lepasni. Apa benda tu? Jom terjah : https://kolony.com.my

Check out this New Xpax Plan too : http://www.xpax.com.my/new_plan.html

P/s : Anyone yang sudah kena Infect dengan Virus Kolony ni? How was it? Best tak ber “Ding , Bomm, Fren, dan Popp” ni?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • n@m@n 11 May 2011, 4:55 pm

    masa dah heboh aritu dah agak dah mesti gimik..hehe

    Reply
  • Myvitrd 12 May 2011, 12:40 am

    KOINZ tak cukup.. minta sikit bro.. hehehe

    Reply
  • haiqal 12 May 2011, 12:25 am

    hahahhaa/.tak ada duit nak buat semua ni.keh keh keh

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »