Lebih Romantik Sejak Ada Blog


Tersenyum seketika bila membaca komen dari Isteri di salah satu blog yang selalu dikunjunginya [ Romantik X?? ] . Inilah komennya :
romntiknya!!!….azwa jrg@ x pernah terima brg2 mcm ni…kalo trima pun, barang@adiah…..

tp, sjak suamiku trcinta tu ada BLOG….barulah ku tahu betapa romantiknya suamiku….hihihiii…(pd pndangn azwa lah ;-)…)”


Umm,Scorpio memang camni, kurang pandai meluahkan perasaan dan jadi kreatif. Di blogku inilah ianya lebih mudah untuk diluahkan curahan hati. Ewahh, No worries sayang :

Impian Sayang ,InsyaAllah akan abang tunaikan tahun ini (Alhamdulillah, rezeki berblogging semakin murah)

P/s :Romantik tak pasangan anda? Apa perkara yang paling romantik pernah dia lakukan? Maybe saya boleh tiru on my wife birthday bulan July nanti.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Lebih Romantik Sejak Ada Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.