≡ Menu

Tersenyum seketika bila membaca komen dari Isteri di salah satu blog yang selalu dikunjunginya [ Romantik X?? ] . Inilah komennya :
romntiknya!!!….azwa jrg@ x pernah terima brg2 mcm ni…kalo trima pun, barang@adiah…..

tp, sjak suamiku trcinta tu ada BLOG….barulah ku tahu betapa romantiknya suamiku….hihihiii…(pd pndangn azwa lah ;-)…)”


Umm,Scorpio memang camni, kurang pandai meluahkan perasaan dan jadi kreatif. Di blogku inilah ianya lebih mudah untuk diluahkan curahan hati. Ewahh, No worries sayang :

Impian Sayang ,InsyaAllah akan abang tunaikan tahun ini (Alhamdulillah, rezeki berblogging semakin murah)

P/s :Romantik tak pasangan anda? Apa perkara yang paling romantik pernah dia lakukan? Maybe saya boleh tiru on my wife birthday bulan July nanti.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • norinaomar 11 May 2011, 11:59 am

    waa..syoknye..
    set corelle tu memang idaman setiap wanita kan?
    tahun ni hajat tercapai..set pinggan beli bayar 10kali,RM40 sebulan..set cawan dapat beli masa jualan murah..suka!!!

    Reply
  • phycrewz 11 May 2011, 12:07 pm

    awek aku romantik sangat!! sambil letak tgn dibahu n mata naik atas

    Reply
  • InaAchik 11 May 2011, 12:21 pm

    saya rasa suami saya romantik even tak pernah buat surprise utk saya…

    bgn pagi dia dah wak lawak – saya rasa romantik…

    tgh tgh tv, tetiba dtg bg saya air masak – saya rasa romantik…

    hantar saya gi meeting pagi2 – saya rasa romantik…

    masakkan saya megi – saya rasa romantik…

    kesimpulan… romantik tu sgt subjektif. buatlah apa shj perkara yg membahagiakan pasangan. x semestinya puisi jiwang @ hadiah mahal baru romantik kan???
    :)

    Reply
  • Myvitrd 11 May 2011, 1:52 pm

    memang betul bro.. aku pon tak pandai nak romantik2 dekat luar.. sejak ada blog aku dah mula teromantik.. kita susah nak menilai diri sendiri.. kecuali orang lain yg menilai keromantikan kita.. lain macam ye ayat aku ni.. hahaha

    Rasanya paling romantik aku pernah buat dekat wife.. ajak keluar dinner malam birthday dia.. hehehe.. tu pon idea dari Tokey Rimau..

    Reply
  • josrevalution 11 May 2011, 4:58 pm

    salam.. cte psl romantis ke tak sepasang suami istri.. sa ngn wife sa pk sntiasa romantis.. cz d rmh pn date jg.. lau sa kluar rmh bli brg.. msti bg wife mknn kgmaranya.. mmg sa rsakn wife sa amt gmbra n sa jg trut gmbra brtambah lh bhgia..hehe.. i folo u.. folo me back yer tuan blog..

    Reply
  • Miza Yusof 11 May 2011, 1:08 pm

    hurm, miza tak kawin lagi so tktau lah romantik ke tak. harap-harap nanti dapat suami romantik lah. hikhik :D

    Reply
  • JAI 11 May 2011, 1:16 pm

    Hehehe…Suami nampak cam lanun tapi hati ada nampak taman tasik titiwangsa…wakakakaka…larikkk

    Reply
  • shandye. 11 May 2011, 1:59 pm

    always keep it short and simple.

    kejutan paling romantis yg pasangan sy pernah buat adalah semestinya tiba-tiba muncul depan pintu rumah dengan sekuntum lili putih. dia tinggal di johor walhal sy di penang. betul2 tak sangka dia akan datang mengejut sebegitu, hanya untuk satu hujung minggu!

    tambah romantik kerana ia bukannya hari jadi, ulang tahun mahupun hari kekasih.

    just another weekend.

    kami makan di mcdonald’s. tapi rasa sangat bermakna. huhu…

    (rindu masa masih berpacaran. sekarang single hati terasa tandus)

    Reply
  • faiez 12 May 2011, 1:20 am

    hihihi……romantik org berduet ngan kureng berduet lain….yg penting ikhlas dr hati….

    Reply
  • aanie 12 May 2011, 2:35 am

    seronoknya kalau semua list tu dipenuhi…

    Reply
  • far_east 12 May 2011, 12:18 am

    wahhh bro…istri cakap bro romantik ekk hehe

    Reply
  • Suliana 12 May 2011, 2:00 am

    wah.. siap ada list tu.. nak jugak la buat list mcm tu. tulisan tak berubah sejak zaman sekolah. tapi sape yg nak kasi tu? sendiri beli ke iman yg belikan.. ahaks :-p

    Reply
  • kakyong 12 May 2011, 1:13 pm

    wah.. hebatnya impian.. saya ni minta sandal yg rege dlm rm20 pun, tak sampai2 lagi hajat.. kena cari duit sendiri, kalo nak apa2.. walaupun saya ni hanya SAHM.. agaknya suami saya tak romantik sbb dia tak reti layan blog kot… heheheh…

    n3 terbaru kakyong
    Baki episod Asmara 2 : Antara teruja dan rasa mendatar..
    Drama Nora Elena vs novel Kasih yang suci
    Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)

    Reply
  • inspirasicyber 8 July 2011, 6:54 am

    bagus la kalau romantik..perempuan suka laki romantik

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »