≡ Menu

Kapal Pirate kini di Malaysia, besarnyaaa

Kapal Pirates of the Carribean ke ni? 


Kreatif. First time tgk kapal pirate di Pusat Membeli Belah ni
Agak-agak dari mana la kapal ni  ya?

The Real Adventure of Pirates of the Carribean

Umm, Promo Sempena Filem Pirates of the Carribean ke ni?

P/s : Nak tengok Kapal Pirate ni, bolehla terjahi Midvalley.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 17 May 2011, 2:30 pm

    esok me pegi MV sbb nak jumpa my fren :)

    Reply
  • Myvitrd 17 May 2011, 2:41 pm

    Macam2 cara bro orang buat promo ni nak tarik peminat.. kreatif bro.. kalau hang pakai baju ari tu duduk atas tu lagi best wooo.. hehehe

    Reply
  • Muhammad Helmi 17 May 2011, 3:02 pm

    kapal dah ada…
    lanun belum lagi…
    hehehehe

    Reply
  • Dawa 17 May 2011, 3:25 pm

    fuh, promo gile2 punya ni. mantap2

    Reply
  • Rozuan Ismail 17 May 2011, 4:11 pm

    teringin nak tgk japal pirate tuh =)

    Reply
  • Kak Aya 17 May 2011, 9:28 pm

    bawak anak seronok ni tengok kapal…..

    Reply
  • Bella Enveeus 18 May 2011, 2:23 am

    Eh syoknye.. Takble masuk dalam ke? Haritu pergi MidValley tak sempat nak jalan2 plak sebab sampai2 terus gi cinema.. Macam ni nak kena pi lagi ni! :D

    Reply
  • amirah 18 May 2011, 3:26 am

    dasat gile promo nya ni..best sgt ke?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »