≡ Menu

Kapal Pirate kini di Malaysia, besarnyaaa

Kapal Pirates of the Carribean ke ni? 


Kreatif. First time tgk kapal pirate di Pusat Membeli Belah ni
Agak-agak dari mana la kapal ni  ya?

The Real Adventure of Pirates of the Carribean

Umm, Promo Sempena Filem Pirates of the Carribean ke ni?

P/s : Nak tengok Kapal Pirate ni, bolehla terjahi Midvalley.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 17 May 2011 at 2:30 pm

    esok me pegi MV sbb nak jumpa my fren :)

  • Myvitrd 17 May 2011 at 2:41 pm

    Macam2 cara bro orang buat promo ni nak tarik peminat.. kreatif bro.. kalau hang pakai baju ari tu duduk atas tu lagi best wooo.. hehehe

  • Dawa 17 May 2011 at 3:25 pm

    fuh, promo gile2 punya ni. mantap2

  • Rozuan Ismail 17 May 2011 at 4:11 pm

    teringin nak tgk japal pirate tuh =)

  • Muhammad Helmi 17 May 2011 at 3:02 pm

    kapal dah ada…
    lanun belum lagi…
    hehehehe

  • amirah 18 May 2011 at 3:26 am

    dasat gile promo nya ni..best sgt ke?

  • Kak Aya 17 May 2011 at 9:28 pm

    bawak anak seronok ni tengok kapal…..

  • Bella Enveeus 18 May 2011 at 2:23 am

    Eh syoknye.. Takble masuk dalam ke? Haritu pergi MidValley tak sempat nak jalan2 plak sebab sampai2 terus gi cinema.. Macam ni nak kena pi lagi ni! :D

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing