≡ Menu

Kapal Pirate kini di Malaysia, besarnyaaa

Kapal Pirates of the Carribean ke ni? 


Kreatif. First time tgk kapal pirate di Pusat Membeli Belah ni
Agak-agak dari mana la kapal ni  ya?

The Real Adventure of Pirates of the Carribean

Umm, Promo Sempena Filem Pirates of the Carribean ke ni?

P/s : Nak tengok Kapal Pirate ni, bolehla terjahi Midvalley.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 17 May 2011, 2:30 pm

    esok me pegi MV sbb nak jumpa my fren :)

    Reply
  • Myvitrd 17 May 2011, 2:41 pm

    Macam2 cara bro orang buat promo ni nak tarik peminat.. kreatif bro.. kalau hang pakai baju ari tu duduk atas tu lagi best wooo.. hehehe

    Reply
  • Dawa 17 May 2011, 3:25 pm

    fuh, promo gile2 punya ni. mantap2

    Reply
  • Rozuan Ismail 17 May 2011, 4:11 pm

    teringin nak tgk japal pirate tuh =)

    Reply
  • Muhammad Helmi 17 May 2011, 3:02 pm

    kapal dah ada…
    lanun belum lagi…
    hehehehe

    Reply
  • amirah 18 May 2011, 3:26 am

    dasat gile promo nya ni..best sgt ke?

    Reply
  • Kak Aya 17 May 2011, 9:28 pm

    bawak anak seronok ni tengok kapal…..

    Reply
  • Bella Enveeus 18 May 2011, 2:23 am

    Eh syoknye.. Takble masuk dalam ke? Haritu pergi MidValley tak sempat nak jalan2 plak sebab sampai2 terus gi cinema.. Macam ni nak kena pi lagi ni! :D

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »