Help!!! | Kereta Honda City Warna Grey WST 525 Dicuri

Menerima mesej dari Seorang rakan blogger,Jogger (2 dari kiri) tengah hari tadi . Minta tolong semua untuk turut sebar-sebarkan berita ini (entry,Faceboook, etc) :
“Kereta Honda City Warna Grey WST 525 dicuri di Kinrara hari ini. Minta hubungi pihak polis jika ada ternampak “
P/s : Kereta yang dicuri itu adalah Milik Bro Jogger.
Minta tolong ya. Semoga dengan pertolongan anda semua, kereta itu dapat dijumpai semula. 

Comments

  1. MamaYatie says

    huhu..last 2 weeks honda city kawan saya WTQ 5299 juga hilang..depan office @ USJ 1.nampaknya honda city ni peberet la skrg..

  2. says

    Jangan2 kena tunda dengan MAJLIS / DBKL.. sekarang banyak kereta hilang rupanya kena tunda..

    Tapi kalau betul kena curi..akan kusebar2kan info ni

  3. Mama Zharfan says

    my late dad pernah kena curi keta (proton)–tak jumpa, last2 jumpa tinggal rangka ajer–si pencuri akan tukar imej keta ASAP (like kaler, no plat etc)–so kebarangkalian utk jumpa balik keta adalah sgt rendah..anyway, doa can do miracles

  4. Anonymous says

    Ingat nak tukar kereta Gen2 sy yang dah 8 tahun ke Honda City….tapi bila dengar kereta tu favourite among pencuri..kena fikir balik…semalam pun rumah kawan di pecah masuk dan kereta Honda City dia dilarikan

  5. says

    My sister car stole! honda city grey colour WTW 7801 this morning in ampang, if anyone saw it pls contact me asap 0166011315. Pls share this out. Tq

  6. says

    My sister car stole! honda city grey colour WTW 7801 this morning in ampang, if anyone saw it pls contact me asap 0166011315. Pls share this out. Tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing