≡ Menu
Menerima mesej dari Seorang rakan blogger,Jogger (2 dari kiri) tengah hari tadi . Minta tolong semua untuk turut sebar-sebarkan berita ini (entry,Faceboook, etc) :
“Kereta Honda City Warna Grey WST 525 dicuri di Kinrara hari ini. Minta hubungi pihak polis jika ada ternampak “
P/s : Kereta yang dicuri itu adalah Milik Bro Jogger.
Minta tolong ya. Semoga dengan pertolongan anda semua, kereta itu dapat dijumpai semula. 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mama shifa 19 May 2011 at 6:10 am

    Singgah sini
    kalau nampak kete tu kat jb mama col polis yer!

  • Admin 19 May 2011 at 6:35 am

    thanks for for your prompt response. owe u much

  • Dawa 19 May 2011 at 6:35 am

    bahayanya. harap dpt tracked kereta tu dgn scpt mungkin, insyaAllah

  • MamaYatie 19 May 2011 at 6:38 am

    huhu..last 2 weeks honda city kawan saya WTQ 5299 juga hilang..depan office @ USJ 1.nampaknya honda city ni peberet la skrg..

  • Abdul Farique 19 May 2011 at 7:13 am

    dah share kat blog saya .. sorry copy paste content ..

  • J.M.R 19 May 2011 at 8:43 am

    city & civic mmg brg panas skng nih..hati2 sumer..

  • Cik Wanie Ghani 19 May 2011 at 12:06 pm

    semoga kereta yg hilang tue dptlah kembali,
    honda tue,
    bahaya tol kan skg nie

  • darkbatman 19 May 2011 at 10:41 am

    gile ah cmne.. bahaya btol.

  • Myvitrd 19 May 2011 at 3:51 pm

    Jangan2 kena tunda dengan MAJLIS / DBKL.. sekarang banyak kereta hilang rupanya kena tunda..

    Tapi kalau betul kena curi..akan kusebar2kan info ni

  • Eyriqazz 19 May 2011 at 3:57 pm

    Thanks guy hebah2kan berita ini..semoga kereta honda jogger dpt dijumpai..InsyaAllah….Sama-samalah kita doakan…

  • Mama Zharfan 20 May 2011 at 12:00 am

    my late dad pernah kena curi keta (proton)–tak jumpa, last2 jumpa tinggal rangka ajer–si pencuri akan tukar imej keta ASAP (like kaler, no plat etc)–so kebarangkalian utk jumpa balik keta adalah sgt rendah..anyway, doa can do miracles

  • Jogger 21 May 2011 at 8:53 am

    hye guys,

    thanks bro eyriqazz buat post psl benda ni. really apperciated. xper lah dah nasib badan aku… thanks bro

  • far_east 22 May 2011 at 8:29 am

    saya dah sebarkan cuma saya copy paste jer ayat bro…

  • Anonymous 18 September 2011 at 8:32 am

    PADAN MUKA SAPA PAKAI HONDA CITY TUH

  • Anonymous 11 January 2012 at 4:28 am

    Ingat nak tukar kereta Gen2 sy yang dah 8 tahun ke Honda City….tapi bila dengar kereta tu favourite among pencuri..kena fikir balik…semalam pun rumah kawan di pecah masuk dan kereta Honda City dia dilarikan

  • Ann 18 May 2012 at 8:40 am

    My sister car stole! honda city grey colour WTW 7801 this morning in ampang, if anyone saw it pls contact me asap 0166011315. Pls share this out. Tq

  • Ann 18 May 2012 at 8:41 am

    My sister car stole! honda city grey colour WTW 7801 this morning in ampang, if anyone saw it pls contact me asap 0166011315. Pls share this out. Tq

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing