≡ Menu
Betulke Harga Minyak Turun May 2011?
RM2.70 sebelum 5 May 2011, Harga Minyak dinaikkan menjadi RM2.90 untuk Ron 97. Umm, orang tak kaya pun pakai Ron 97 especially yang pentingkan kualiti untuk “long term” .

Harga Minyak Turun May 2011?
Umm, dalam mimpi kot. Rasanya ianya akan diturunkan bulan Oktober 2011 nanti, kan Nov 2011 mungkin General Election. Hik3…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Peri PiA 9 May 2011, 5:03 am

    doakan yg terbaik

    hehe

    Reply
  • hafiz 9 May 2011, 5:44 am

    kalau dah naik payah la nak turun…hehehe

    Reply
  • Sharinginfoz 9 May 2011, 6:26 am

    tapi nampak gaya bulan june maybe naik lagi sebab turun kejap aja di pasaran dunia dan skrg naik kembali

    Reply
  • fazilzura 9 May 2011, 6:31 am

    emmm cm x bape nak cayo je akan turun ..

    * salam kenalann

    Reply
  • missbby 9 May 2011, 6:55 am

    mungkin turun ke? huhu

    Reply
  • ElyaElmo 9 May 2011, 7:07 am

    haihhh…kerajaan ambik kesempatan

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 9 May 2011, 7:08 am

    banyak politik laa isu minyak ni…sakit jiwa..kereta den tak boleh disumbat dengan 95 tuhh..kalo dakkk..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..opsss!

    Reply
  • Anonymous 9 May 2011, 7:21 am

    mana ada turun1 naik lagi adalah, kemungkinan hujung tahun ni, 2.90 akan jadi RM 3.50 seliter. Itupun masih dibawah subsidi kerajaan lagi.

    Reply
  • ArELeEz 9 May 2011, 7:57 am

    hmm.. ssh nk predict.

    Reply
  • zool 9 May 2011, 9:33 am

    tak turun de..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »