≡ Menu
Betulke Harga Minyak Turun May 2011?
RM2.70 sebelum 5 May 2011, Harga Minyak dinaikkan menjadi RM2.90 untuk Ron 97. Umm, orang tak kaya pun pakai Ron 97 especially yang pentingkan kualiti untuk “long term” .

Harga Minyak Turun May 2011?
Umm, dalam mimpi kot. Rasanya ianya akan diturunkan bulan Oktober 2011 nanti, kan Nov 2011 mungkin General Election. Hik3…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Peri PiA 9 May 2011 at 5:03 am

    doakan yg terbaik

    hehe

  • hafiz 9 May 2011 at 5:44 am

    kalau dah naik payah la nak turun…hehehe

  • e.l.i.s.s.m.i.e 9 May 2011 at 7:08 am

    banyak politik laa isu minyak ni…sakit jiwa..kereta den tak boleh disumbat dengan 95 tuhh..kalo dakkk..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..dah lama dah..opsss!

  • ArELeEz 9 May 2011 at 7:57 am

    hmm.. ssh nk predict.

  • Sharinginfoz 9 May 2011 at 6:26 am

    tapi nampak gaya bulan june maybe naik lagi sebab turun kejap aja di pasaran dunia dan skrg naik kembali

  • fazilzura 9 May 2011 at 6:31 am

    emmm cm x bape nak cayo je akan turun ..

    * salam kenalann

  • missbby 9 May 2011 at 6:55 am

    mungkin turun ke? huhu

  • ElyaElmo 9 May 2011 at 7:07 am

    haihhh…kerajaan ambik kesempatan

  • Anonymous 9 May 2011 at 7:21 am

    mana ada turun1 naik lagi adalah, kemungkinan hujung tahun ni, 2.90 akan jadi RM 3.50 seliter. Itupun masih dibawah subsidi kerajaan lagi.

  • zool 9 May 2011 at 9:33 am

    tak turun de..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing