Hadiah Hari Guru Buat Isteri

Baru je pulang dari Midvalley. Treat Isteri sempena Hari guru. Alhamdulillah, dapat juga belikan/buat sesuatu untuk Isteri sempena hari guru tahun ini :

Belanja Aiskrim Baskin Robbin . Paling besar, 2 bekas besar RM88
Sedap, kembung perut. 
Satu bekas bawa pulang. 
Handbag buat Isteri. 
Oh, saya pun dapat juga. Wallet for me
Alisya pun sama.Baju2 for her.

The best part is saya tak perlu keluarkan banyak duit. Just redeem Hadiah Lucky Draw dan Best Dressed Yang dimenangi ketika Nuffnang Hypp TV Bloggers Party  . Gembira bila tengok Isteri bukan main gembira lagi, tersentuh hati seorang suami.

Special Thanks to Nuffnang for making our life Happier. There are something money can’t buy I.e. the Happiness dan tindak balas lain . Muahsss, Love u Alwaysss…

Mood makin happy bila baruje terima e-mail tadi ” Thanks to your awesome submission and the number of votes, you’ve won the Weekly Prize of RM500 for the Week 7 of the Sunkist ‘Are You Awesome’ contest, organised by F&N Dairies (M) Sdn. Bhd”. Contest ini saya taupun bcz of Nuffnang.

Alhamdulillah, sambil berblogging, dapat gembirakan yang tersayang…..Tepuk dada, tanya selera….Memang sedap pekena Aiskrim Baskin Robbin tadii…

Comments

  1. miss ryrinn _ angin says

    alhamdulillah . rezeki ALLAH .

    cerita benar . saya ada masuk BASKIN robin beberapa minggu lepas . tapi saya keluar balik . tak sangka mahal sangat . duit plak time tu cukup2 je nak balik uma.

    pastu cakap kat org kat kaunter tu ,

    ‘xpela , saya nak kua tnye adik nak perasa ape?’

    then terus kuar dan x masuk2 dah .

    padahal mana ade adik time tu . maluu nak cakap cancel takde duit . huhu

  2. iniialahaku says

    waaahhh…seronoknya…baru smalam ada org blnja saya secret recipe dgn haagen dasz (tu pon yg kecik je) smpena hari guru…

  3. Aidah says

    wah untungnya cik isteri, dapat makan ice-cream dengan handbag baru..

    Selamat hari guru untuk isteri. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing