Hadiah Hari Guru Buat Isteri

by eyriqazz on 16 May 2011

in family, nuffnang

Baru je pulang dari Midvalley. Treat Isteri sempena Hari guru. Alhamdulillah, dapat juga belikan/buat sesuatu untuk Isteri sempena hari guru tahun ini :

Belanja Aiskrim Baskin Robbin . Paling besar, 2 bekas besar RM88
Sedap, kembung perut. 
Satu bekas bawa pulang. 
Handbag buat Isteri. 
Oh, saya pun dapat juga. Wallet for me
Alisya pun sama.Baju2 for her.

The best part is saya tak perlu keluarkan banyak duit. Just redeem Hadiah Lucky Draw dan Best Dressed Yang dimenangi ketika Nuffnang Hypp TV Bloggers Party  . Gembira bila tengok Isteri bukan main gembira lagi, tersentuh hati seorang suami.

Special Thanks to Nuffnang for making our life Happier. There are something money can’t buy I.e. the Happiness dan tindak balas lain . Muahsss, Love u Alwaysss…

Mood makin happy bila baruje terima e-mail tadi ” Thanks to your awesome submission and the number of votes, you’ve won the Weekly Prize of RM500 for the Week 7 of the Sunkist ‘Are You Awesome’ contest, organised by F&N Dairies (M) Sdn. Bhd”. Contest ini saya taupun bcz of Nuffnang.

Alhamdulillah, sambil berblogging, dapat gembirakan yang tersayang…..Tepuk dada, tanya selera….Memang sedap pekena Aiskrim Baskin Robbin tadii…
  • Cik Norfa 16 May 2011 at 1:57 pm

    oh sedapnya..beruntung isteri abg…hehe…

    rezeki keluarga kan…tahniah! rajin abg masuk contest tau…

  • Rozuan Ismail 16 May 2011 at 2:04 pm

    wow!rezeki anda melimpah ruah.Alhamdulillah.menang pulak RM500

  • Miza Yusof 16 May 2011 at 2:07 pm

    sedapnya ais krim. tahniah bro. rezeki blogging kan. best tu sebab redeem je :)

  • miss ryrinn _ angin 16 May 2011 at 2:08 pm

    alhamdulillah . rezeki ALLAH .

    cerita benar . saya ada masuk BASKIN robin beberapa minggu lepas . tapi saya keluar balik . tak sangka mahal sangat . duit plak time tu cukup2 je nak balik uma.

    pastu cakap kat org kat kaunter tu ,

    ‘xpela , saya nak kua tnye adik nak perasa ape?’

    then terus kuar dan x masuk2 dah .

    padahal mana ade adik time tu . maluu nak cakap cancel takde duit . huhu

  • cik heroin 16 May 2011 at 2:25 pm

    wah. sweetnya. ^^ slmt hri gru utk istri

  • SueZ 16 May 2011 at 2:40 pm

    best nya jadi cikgu aka isteri..dapat ais cream dan bag baru..wah…nak jugak cikgu…

  • SueZ 16 May 2011 at 2:41 pm

    selamat hari guru…lagi sekali nak komen..tadi lupa….

    suezdairy.blogspot.

  • iniialahaku 16 May 2011 at 3:00 pm

    waaahhh…seronoknya…baru smalam ada org blnja saya secret recipe dgn haagen dasz (tu pon yg kecik je) smpena hari guru…

  • Zullism 16 May 2011 at 3:23 pm

    sedappp

  • Sharinginfoz 16 May 2011 at 3:25 pm

    semoga berbahagia selalu and congrats

  • Bui Idzra Ryn 16 May 2011 at 3:31 pm

    beruntung nya isteri dpt hubby mcm ni..selamat hari guru buat isteri ea..

  • dak eina 16 May 2011 at 3:33 pm

    haihh terliur pulak nengok aiskrim BR tuh..

  • Aidah 16 May 2011 at 3:37 pm

    wah untungnya cik isteri, dapat makan ice-cream dengan handbag baru..

    Selamat hari guru untuk isteri. =)

  • Mama Zharfan 17 May 2011 at 4:17 am

    congrats menang RM500 tu :)

  • hanani 17 May 2011 at 5:28 am

    seronoknya..rezeki durian runtuh..untuk dikongsi dengan isteri dan anak2.. best best :)

    Jom baca niKatalog Tupperware Kempen 4/2011 ;15 Mei hingga 1 Jun 2011

  • Bella Enveeus 17 May 2011 at 11:26 am

    Woohoo congratulations on the win! :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: