Golden Palm Tree Resort,Sepang|Hasrat di Hati Tidak Tertunai

Cantik kan Golden Palm Tree Resort,Sepang. Bertaraf 5 bintang.
Teruja bila membaca pengalaman dari SixthSeal

 Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party! bakal diadakan di sini Sabtu ini

Punyalah teruja, plan nak pergi dan kalau ada rezeki nak bermalam di Golden Palm Tree Resort ni. Sayapun emailkan la organizer Selangorlicious, kot-kot boleh dapat diskaun daripada Resort ni buat blogger yang hadir. Dan inilah jawapannya :

Hi Iman,

This is the special rate given from Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa for the bloggers :

Traveler Palm Villa – RM 580.00 nett per night
inclusive maximum 2 breakfast (2 single beds per room)

Premier Traveler Palm Villa – RM 638.00 nett per night

inclusive maximum 2 breakfast (1 king-size bed per room)

Canary Palm Villa – RM1252.80 nett per night

inclusive of maximum 4 breakfast (2 bedrooms with one king-size bed and a 2

bedded room)

Ivory Palm Villa – RM1484.80 nett per night

inclusive of maximum 4 breakfast (2 bedrooms as above canary plus sofabed in separate room)

Fuhh, memang jauh dari budget saya. Memang dah diskaun tu. Traveler Palm Villa harga sebenarnya dalam RM750 kalau tak silap semalam. Dah kurang dalam 25% tu. Huk3, even kalau RM250 semalam pun ,masih tak mampu. Huk,Hasrat di Hati Tidak Tertunai. Nampak gaya, kalau pergi either booking Hotel Seri Malaysia or balik terus malam tu.

Ni yang buat makin teruja untuk pi Beach Party tu. Boleh tengok pemandangan Resort tu. Manatau one day berpeluang menginap di sana. Hik3, tak salah punya cita-cita kan?

P/s : Anyone pergi Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party!  sabtu ni? Jumpa di sana ya jika tiada aral melintang.


-Republish-

Comments

  1. AIN MUSTAZA says

    mcm best..serius teringin nk pergi sana..kalau ade rezeki lebih nk bwk mak bermalam la kt sana..
    thnks 4 da info ya

  2. faiez says

    dah g sana…tp as technical team…check sana sini…hahahaha mmg cantek gler…nk g sendiri xmampu rasanyer

  3. BABY(MAMA AMANA&ARIEF) says

    da ckp dgn hubby tp mcm tak approve je .. sbb last week baru habis event pa&ma so minggu ne hubby nak tgok mil& mak

  4. chenta says

    kawan i dah pernah duduk kat resort ni..mmg superb la dia kata…sesuai la dgn taraf 5bintang tu..ehhehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing