≡ Menu

Cantik kan Golden Palm Tree Resort,Sepang. Bertaraf 5 bintang.
Teruja bila membaca pengalaman dari SixthSeal

 Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party! bakal diadakan di sini Sabtu ini

Punyalah teruja, plan nak pergi dan kalau ada rezeki nak bermalam di Golden Palm Tree Resort ni. Sayapun emailkan la organizer Selangorlicious, kot-kot boleh dapat diskaun daripada Resort ni buat blogger yang hadir. Dan inilah jawapannya :

Hi Iman,

This is the special rate given from Golden Palm Tree Iconic Resort & Spa for the bloggers :

Traveler Palm Villa – RM 580.00 nett per night
inclusive maximum 2 breakfast (2 single beds per room)

Premier Traveler Palm Villa – RM 638.00 nett per night

inclusive maximum 2 breakfast (1 king-size bed per room)

Canary Palm Villa – RM1252.80 nett per night

inclusive of maximum 4 breakfast (2 bedrooms with one king-size bed and a 2

bedded room)

Ivory Palm Villa – RM1484.80 nett per night

inclusive of maximum 4 breakfast (2 bedrooms as above canary plus sofabed in separate room)

Fuhh, memang jauh dari budget saya. Memang dah diskaun tu. Traveler Palm Villa harga sebenarnya dalam RM750 kalau tak silap semalam. Dah kurang dalam 25% tu. Huk3, even kalau RM250 semalam pun ,masih tak mampu. Huk,Hasrat di Hati Tidak Tertunai. Nampak gaya, kalau pergi either booking Hotel Seri Malaysia or balik terus malam tu.

Ni yang buat makin teruja untuk pi Beach Party tu. Boleh tengok pemandangan Resort tu. Manatau one day berpeluang menginap di sana. Hik3, tak salah punya cita-cita kan?

P/s : Anyone pergi Selangorlicious! Sepang Goldcoast Beach Party!  sabtu ni? Jumpa di sana ya jika tiada aral melintang.


-Republish-



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • AIN MUSTAZA 12 May 2011 at 2:21 am

    mcm best..serius teringin nk pergi sana..kalau ade rezeki lebih nk bwk mak bermalam la kt sana..
    thnks 4 da info ya

  • faiez 12 May 2011 at 2:38 am

    dah g sana…tp as technical team…check sana sini…hahahaha mmg cantek gler…nk g sendiri xmampu rasanyer

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 12 May 2011 at 3:19 am

    da ckp dgn hubby tp mcm tak approve je .. sbb last week baru habis event pa&ma so minggu ne hubby nak tgok mil& mak

  • chenta 12 May 2011 at 3:22 am

    kawan i dah pernah duduk kat resort ni..mmg superb la dia kata…sesuai la dgn taraf 5bintang tu..ehhehe

  • Selangorlicious 12 May 2011 at 5:36 am

    Ya betul, memang tak salah ada cita-cita. Semoga bagi kamu cita-cita itu dan apa-apa lagi yang kamu cita-citakan termakbul.

    Amin

    Selangorlicious Team
    http://bit.ly/iDwnn0

  • Lisa Hz 12 May 2011 at 7:08 am

    saya da pergi golden palm tree sebelum ni. mmg best!! ni blog entry psl tempat tu. feel free to drop by! =)

    http://the-anecdotes.blogspot.com/2010/12/weekend-get-away-at-golden-palm-tree.html

  • Suliana 12 May 2011 at 3:09 am

    su ada tgk kat diari af 9 hari tu.. mmg cantik.. tapi harganya mmg dasat. tunggu naik pangkat dulu la. hehe

  • Aku Ibu Muda 12 May 2011 at 3:27 am

    bestnya.,..nk pujuk hubby pergi lah, balik terus pon ok..puchong sepang dekat je…hihiii

    580..lepas duit dapur sebulan :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing