≡ Menu

Inilah antara gambar sunset yang sempat diambil di Golden Palm Tree Resort,Sepang Gold Coast. Memang cantik. Kalau ada DSLR ni, sure lagi cantik :


P/s : Jauh perjalanan, luas pengalaman. Seronok kan kalau dapat jalan-jalan selalu kan?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mcm ni lah 15 May 2011, 5:03 am

    subhanallah cantik nyer sunset

    Reply
  • Izz Latif 15 May 2011, 5:39 am

    ~wahhh~
    lawanya….
    never been there
    rasa satu hari nnt nak pergi jgk
    (^-^)

    http://www.izzlatif.blogspot.com

    Reply
  • Myvitrd 15 May 2011, 5:44 am

    tak DSLR pon dah cantik ni bro..

    Reply
  • Rozuan Ismail 15 May 2011, 5:58 am

    cantik gambar sunset tuh.

    Reply
  • yangbaik 15 May 2011, 6:18 am

    cantik sungguh alam ciptaan Ilahi… Subhanallah!

    Reply
  • ! Nurida Ardy 15 May 2011, 9:44 am

    meme cantik..paling penting ianya di Negeri Selangor..:)

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 16 May 2011, 12:25 am

    ruginye tak pergi event tueeeeeeeeee

    Reply
  • hazman aka species1980 15 May 2011, 10:52 pm

    memang boleh layan feeling kalau tengok sunrise n sunset nie….

    Reply
  • JAI 16 May 2011, 1:09 am

    Perghh cantik siot..rugilah tak pergi..adooiiyaii

    Reply
  • Miza Yusof 16 May 2011, 7:58 am

    subhanallah. cantiknya :)

    Reply
  • Eyriqazz 16 May 2011, 1:31 pm

    @mcm ni lah:yup,Sungguh cantik Ciptaan Tuhan..

    @Izz Latif :pergila…memang best

    @Myvitrd :kalau ada,sure lagi cantik ni…

    @Rozuan Ismail :thanks..

    @yangbaik :yup,cantik sungguh ciptaan Illahi…

    Reply
  • Eyriqazz 16 May 2011, 1:32 pm

    @! Nurida Ardy:kan..banyak lagi tempat menarik di Selangor yang belum diterokai rupanya, kan?

    @BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :aiseh,apsal tak pi?

    @JAI:tuhla..ajak pi jual2 mahal..mentang2 dah berbaik semula ngan fasha sandha..hik3

    @Miza Yusof :Cantik kan?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »