≡ Menu

Inilah antara gambar sunset yang sempat diambil di Golden Palm Tree Resort,Sepang Gold Coast. Memang cantik. Kalau ada DSLR ni, sure lagi cantik :


P/s : Jauh perjalanan, luas pengalaman. Seronok kan kalau dapat jalan-jalan selalu kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mcm ni lah 15 May 2011, 5:03 am

    subhanallah cantik nyer sunset

    Reply
  • Izz Latif 15 May 2011, 5:39 am

    ~wahhh~
    lawanya….
    never been there
    rasa satu hari nnt nak pergi jgk
    (^-^)

    http://www.izzlatif.blogspot.com

    Reply
  • Myvitrd 15 May 2011, 5:44 am

    tak DSLR pon dah cantik ni bro..

    Reply
  • Rozuan Ismail 15 May 2011, 5:58 am

    cantik gambar sunset tuh.

    Reply
  • yangbaik 15 May 2011, 6:18 am

    cantik sungguh alam ciptaan Ilahi… Subhanallah!

    Reply
  • ! Nurida Ardy 15 May 2011, 9:44 am

    meme cantik..paling penting ianya di Negeri Selangor..:)

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 16 May 2011, 12:25 am

    ruginye tak pergi event tueeeeeeeeee

    Reply
  • hazman aka species1980 15 May 2011, 10:52 pm

    memang boleh layan feeling kalau tengok sunrise n sunset nie….

    Reply
  • JAI 16 May 2011, 1:09 am

    Perghh cantik siot..rugilah tak pergi..adooiiyaii

    Reply
  • Miza Yusof 16 May 2011, 7:58 am

    subhanallah. cantiknya :)

    Reply
  • Eyriqazz 16 May 2011, 1:31 pm

    @mcm ni lah:yup,Sungguh cantik Ciptaan Tuhan..

    @Izz Latif :pergila…memang best

    @Myvitrd :kalau ada,sure lagi cantik ni…

    @Rozuan Ismail :thanks..

    @yangbaik :yup,cantik sungguh ciptaan Illahi…

    Reply
  • Eyriqazz 16 May 2011, 1:32 pm

    @! Nurida Ardy:kan..banyak lagi tempat menarik di Selangor yang belum diterokai rupanya, kan?

    @BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :aiseh,apsal tak pi?

    @JAI:tuhla..ajak pi jual2 mahal..mentang2 dah berbaik semula ngan fasha sandha..hik3

    @Miza Yusof :Cantik kan?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »