≡ Menu

Inilah antara gambar sunset yang sempat diambil di Golden Palm Tree Resort,Sepang Gold Coast. Memang cantik. Kalau ada DSLR ni, sure lagi cantik :


P/s : Jauh perjalanan, luas pengalaman. Seronok kan kalau dapat jalan-jalan selalu kan?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mcm ni lah 15 May 2011 at 5:03 am

    subhanallah cantik nyer sunset

  • Izz Latif 15 May 2011 at 5:39 am

    ~wahhh~
    lawanya….
    never been there
    rasa satu hari nnt nak pergi jgk
    (^-^)

    http://www.izzlatif.blogspot.com

  • Myvitrd 15 May 2011 at 5:44 am

    tak DSLR pon dah cantik ni bro..

  • Rozuan Ismail 15 May 2011 at 5:58 am

    cantik gambar sunset tuh.

  • yangbaik 15 May 2011 at 6:18 am

    cantik sungguh alam ciptaan Ilahi… Subhanallah!

  • ! Nurida Ardy 15 May 2011 at 9:44 am

    meme cantik..paling penting ianya di Negeri Selangor..:)

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 16 May 2011 at 12:25 am

    ruginye tak pergi event tueeeeeeeeee

  • hazman aka species1980 15 May 2011 at 10:52 pm

    memang boleh layan feeling kalau tengok sunrise n sunset nie….

  • JAI 16 May 2011 at 1:09 am

    Perghh cantik siot..rugilah tak pergi..adooiiyaii

  • Miza Yusof 16 May 2011 at 7:58 am

    subhanallah. cantiknya :)

  • Eyriqazz 16 May 2011 at 1:31 pm

    @mcm ni lah:yup,Sungguh cantik Ciptaan Tuhan..

    @Izz Latif :pergila…memang best

    @Myvitrd :kalau ada,sure lagi cantik ni…

    @Rozuan Ismail :thanks..

    @yangbaik :yup,cantik sungguh ciptaan Illahi…

  • Eyriqazz 16 May 2011 at 1:32 pm

    @! Nurida Ardy:kan..banyak lagi tempat menarik di Selangor yang belum diterokai rupanya, kan?

    @BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :aiseh,apsal tak pi?

    @JAI:tuhla..ajak pi jual2 mahal..mentang2 dah berbaik semula ngan fasha sandha..hik3

    @Miza Yusof :Cantik kan?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing