≡ Menu
 Ehem,ehem, tengah plan nak angkat kereta baru ke ni? Oh, biarla rahsia dulu.  Sempatla terjahi Show Room Kereta Proton :
Kereta Proton01
Proton Desire ..ehh,betul ke ni?
Kereta Proton10
Proton Saga
 Kereta Proton02
Proton Envy?
Kereta Proton03
3 juta? Umm, ini jenama apa ya?
Kereta Proton04
Gen-2
 Kereta Proton07
How about this one? Anyone?
 Kereta Proton08
Proton Waja 1.8
 Kereta Proton09
Perdana V8
 
P/s : Agak-agak yang mana paling sesuai dengan Eyriqazz ya?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • soffya cik bulan 1 May 2011 at 4:38 am

    bro,
    thnx dtg blog kite ye..:)

    urm, pia pn sm..duk tgh fikir amik proton apa..tp rsnya proton saga FL…:)

  • hazman aka species1980 1 May 2011 at 3:02 am

    rasa2xnya…. PROTON EXORA kot….ngeh3x….

  • UpProfits 1 May 2011 at 3:10 am

    Whoa..cantik proton Desire ngan Envy tu..

  • Myvitrd 1 May 2011 at 12:10 pm

    hang sesuai inspira 2.0 bro.. sesuai untuk family..hehehe

  • velasrizal 1 May 2011 at 7:42 am

    envy? xpenah dgr pon..

    Honda Wave Dash 110cc 2011

  • Em's Family 1 May 2011 at 10:06 pm

    kene cari lebihkurang macam MPV, best bawak satu family :D

  • MamaYatie 6 May 2011 at 9:19 am

    proton 3juta?? nam keta dia ker kereta yg ke 3 juta?? conpius

  • syed azli 15 October 2012 at 11:53 pm

    ni proton kat mane ye, proton saga lama pun still ada lah..suke kaler merah saga

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing