≡ Menu
 Ehem,ehem, tengah plan nak angkat kereta baru ke ni? Oh, biarla rahsia dulu.  Sempatla terjahi Show Room Kereta Proton :
Kereta Proton01
Proton Desire ..ehh,betul ke ni?
Kereta Proton10
Proton Saga
 Kereta Proton02
Proton Envy?
Kereta Proton03
3 juta? Umm, ini jenama apa ya?
Kereta Proton04
Gen-2
 Kereta Proton07
How about this one? Anyone?
 Kereta Proton08
Proton Waja 1.8
 Kereta Proton09
Perdana V8
 
P/s : Agak-agak yang mana paling sesuai dengan Eyriqazz ya?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • soffya cik bulan 1 May 2011, 4:38 am

    bro,
    thnx dtg blog kite ye..:)

    urm, pia pn sm..duk tgh fikir amik proton apa..tp rsnya proton saga FL…:)

    Reply
  • hazman aka species1980 1 May 2011, 3:02 am

    rasa2xnya…. PROTON EXORA kot….ngeh3x….

    Reply
  • UpProfits 1 May 2011, 3:10 am

    Whoa..cantik proton Desire ngan Envy tu..

    Reply
  • Myvitrd 1 May 2011, 12:10 pm

    hang sesuai inspira 2.0 bro.. sesuai untuk family..hehehe

    Reply
  • velasrizal 1 May 2011, 7:42 am

    envy? xpenah dgr pon..

    Honda Wave Dash 110cc 2011

    Reply
  • Em's Family 1 May 2011, 10:06 pm

    kene cari lebihkurang macam MPV, best bawak satu family :D

    Reply
  • MamaYatie 6 May 2011, 9:19 am

    proton 3juta?? nam keta dia ker kereta yg ke 3 juta?? conpius

    Reply
  • syed azli 15 October 2012, 11:53 pm

    ni proton kat mane ye, proton saga lama pun still ada lah..suke kaler merah saga

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »