≡ Menu
Settle pun bungkuskan hadiah buat Pemenang White Coffee Genting Highlands. Enjoy it n surely u will love it. InsyaAllah, bila singgah lagi di Genting Highlands, bolehla beli  dan buat give away lagi.

More Give Away/Contest coming soon. Rezeki elokla dikongsi-kongsi kan? Barula ianya lebih menggembirakan. 

P/s : Besok gaji masuk…Yey, Bro Je Jai mahu belanja makan di Hotel. Jom kita  “Paww” dia ramai-ramai. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Awan Fantasia 24 May 2011, 3:44 pm Reply
  • SyUhAdA 24 May 2011, 3:47 pm

    wah..besnye sape yg dpt tu..
    thniah ye bro..
    murah rezeki..

    Reply
  • KiD 24 May 2011, 3:55 pm

    yess!!! jejai nak blanje!! woohhoooo!!
    sedapnya kopi putih genting..

    Reply
  • morriss 24 May 2011, 3:57 pm

    respek la bro ni…dh lama follow blog ni..mmg humble & pemurah..semoga bertambah murah rezeki =)

    Reply
  • Kaki Wayang 24 May 2011, 3:15 pm

    Memang betol tu..rezeki elok di share..meh share kat aku..

    Reply
  • Myvitrd 25 May 2011, 1:02 am

    kalau jejai nak belanja jgn lupa aku bro.. hahaaha

    Reply
  • JAI 25 May 2011, 5:16 am

    Adoiii..kena buat entri penafian nampak gayanyerr..huhu..cis..hang memang nak kenakan aku..asyik-asyik aku jer kena..wakakaka

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »