E-mail yang Membuatku Tersenyum

E-mail yang baru ku terima ini, betul-betul membuatkan ku tersenyum. Extract sikit :
1) Seringkali juga saya buka blog encik. Amat bagus :) ( Siapa yang tak suka dipuji kan? )
2)Customer saya semuanya perempuan, tapi saya yakin, Eyriqazz pun ramai follower perempuan kan? (Hik3, yup, most of my readers/followers/commentators are women).
Buat Sue, sudah dibalas. Actually, saya masih belum bersedia menerima ” Iklan Peribadi” . Most yang propose or sent e-mail b4 this saya reject. Main reason coz saya risau tak boleh berikan win-win situation dan pernah beberapa kali ditipu dalam Adv iklan peribadi ni.i.e. From Vshub (both iklan & hadiah contest) dan a few lagi. Nuffnang gaks terbaik, always kept the promise..Tapi kali ini, for Sue, saya akan pertimbangkan. Hopefully berjalan lancar la..
InsyaAllah, in the future mungkin eyriqazz akan officially buka untuk mengiklan di blog ini especially for Blog Shop but mungkin lebih kepada Pay Per Post coz rasanya ianya lebih efektif (keluar di Search engine, testimoni,etc).
P/s : Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni. Income blogging yang mengujakan, dapat tambah saham Bank Rakyat, dan 1st house bakal siap tak lama lagi. Thanks All….Sayang Kamu Semua…

Comments

  1. Wan Muhabakri says

    wahhhh bestnya.. tapi sangat jujur tuan blog ni.. hehehe

    ye lah, buat apa tamak kalau tak mampu kannn

  2. Matjoe says

    awas, nanti sue ngorat awak. untuk lebih telus, aku cadangakan isteri anda sebagai pengurus hal2 berkaitan iklan di blog awak!

    ahahaha

  3. Myvitrd says

    rezeki anak2 tu bro.. rezeki jgn ditolak.. sahambank rakyat kalau nak tolak bagi dekat aku..hahaaha

  4. says

    dulu daku tamak,
    semua org nak iklan daku terima..
    skrg ni memang seboleh2nya mengelak.. biarlah hanya INNITY yang setia menemani..
    tapi kalo dah ada yg merayu, dan sanggup bayar any amount, daku terima jua..hehee

  5. says

    Mat Tiger.. i yang newbie ni pun de dapat email macamtu last week..apakah???? hehe..boleh arr u bagi advice kat i..sekarang ni still dlm pertimbangan lagi.. :)

  6. says

    selalu gak dapat email adv gitu..tapi biasanya memang tak kena tipu, sebab company adv yang bayar..depa akan bayar dulu..baru saya letak..bukannya letak dulu,cukup time baru bayar..:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing