E-mail yang Membuatku Tersenyum

by eyriqazz on 23 May 2011

E-mail yang baru ku terima ini, betul-betul membuatkan ku tersenyum. Extract sikit :
1) Seringkali juga saya buka blog encik. Amat bagus :) ( Siapa yang tak suka dipuji kan? )
2)Customer saya semuanya perempuan, tapi saya yakin, Eyriqazz pun ramai follower perempuan kan? (Hik3, yup, most of my readers/followers/commentators are women).
Buat Sue, sudah dibalas. Actually, saya masih belum bersedia menerima ” Iklan Peribadi” . Most yang propose or sent e-mail b4 this saya reject. Main reason coz saya risau tak boleh berikan win-win situation dan pernah beberapa kali ditipu dalam Adv iklan peribadi ni.i.e. From Vshub (both iklan & hadiah contest) dan a few lagi. Nuffnang gaks terbaik, always kept the promise..Tapi kali ini, for Sue, saya akan pertimbangkan. Hopefully berjalan lancar la..
InsyaAllah, in the future mungkin eyriqazz akan officially buka untuk mengiklan di blog ini especially for Blog Shop but mungkin lebih kepada Pay Per Post coz rasanya ianya lebih efektif (keluar di Search engine, testimoni,etc).
P/s : Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni. Income blogging yang mengujakan, dapat tambah saham Bank Rakyat, dan 1st house bakal siap tak lama lagi. Thanks All….Sayang Kamu Semua…
  • Wan Muhabakri 23 May 2011 at 3:06 am

    wahhhh bestnya.. tapi sangat jujur tuan blog ni.. hehehe

    ye lah, buat apa tamak kalau tak mampu kannn

  • sw33tdarling 23 May 2011 at 3:08 am

    alamakkk.. terpost pakai ID email bos plak.. heheh sorry!

  • Aku Ibu Muda 23 May 2011 at 3:10 am

    doakan murah rezeki sentiasa untuk eyriqazz.

  • Matjoe 23 May 2011 at 3:42 am

    awas, nanti sue ngorat awak. untuk lebih telus, aku cadangakan isteri anda sebagai pengurus hal2 berkaitan iklan di blog awak!

    ahahaha

  • hanani 23 May 2011 at 3:44 am

    bestnya..boleh dipertimbangkan tu. :)

    Jom baca ni :Relationship Skill

  • Sharinginfoz 23 May 2011 at 4:19 am

    kalau buka mesti ramai yang nak letak ni

  • far_east 23 May 2011 at 4:21 am

    memang rezki bro sungguh naa…iklan tue jual apa yer??

  • amirah 23 May 2011 at 4:30 am

    syukur rezeki tu..

  • Sabahan Bloggers Club 23 May 2011 at 4:45 am

    Kalau produk yang tak berkaitan dengan dadah, porn, judi should be OK kot.

  • faiez 23 May 2011 at 4:52 am

    iklan kan blog bley ker??hikhikhik

  • DaHLia 23 May 2011 at 4:57 am

    dulu daku tamak,
    semua org nak iklan daku terima..
    skrg ni memang seboleh2nya mengelak.. biarlah hanya INNITY yang setia menemani..
    tapi kalo dah ada yg merayu, dan sanggup bayar any amount, daku terima jua..hehee

  • Rozuan Ismail 23 May 2011 at 5:04 am

    nak iklankan blog jugak boleh x.huhu

  • - zuriey - 23 May 2011 at 5:09 am

    seronoknya..bila lah nak dapat email cam2 gak..anyway congrates

  • syok.my 23 May 2011 at 5:47 am

    sbb dah kena puji, terus pertimbangkan ek? huhuhu..

  • Awan Fantasia 23 May 2011 at 5:57 am

    Harap2 rezekiku akan semura rezekimu…amin..hehehe..

    Jom Tengok :
    KELAKAR : RACUN!!
    MAYA KARIN MELACUR???
    JANGAN KLIK!!NANTI XBOLEH TIDUR!!!

  • madammondoq 23 May 2011 at 9:55 am

    Mat Tiger.. i yang newbie ni pun de dapat email macamtu last week..apakah???? hehe..boleh arr u bagi advice kat i..sekarang ni still dlm pertimbangan lagi.. :)

  • Myvitrd 23 May 2011 at 12:55 pm

    rezeki anak2 tu bro.. rezeki jgn ditolak.. sahambank rakyat kalau nak tolak bagi dekat aku..hahaaha

  • juanita 24 May 2011 at 1:56 pm

    Alhamdullilah..bonus tu tuan…mudah2 sentiasa murah rezki

  • reezluv 7 July 2011 at 7:37 am

    selalu gak dapat email adv gitu..tapi biasanya memang tak kena tipu, sebab company adv yang bayar..depa akan bayar dulu..baru saya letak..bukannya letak dulu,cukup time baru bayar..:D

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: