Dettol No-Touch Hand Wash System

Kami terjahi Carrefour dan tertarik dengan satu produk dari Dettol ” Dettol No-Touch Hand Wash System“. Umm, nampak menarik, pakai bateri dan lebih mudah,tidaklah mengotorkan tangan di bekas sabun tu bila nak picit .

Poster dan Model terbaru Dettol No-Touch Hand Wash System
Baunya pun memang wangi.Saya terus tertarik, wifey jangan cakapla.
Bought 1 set at RM19.90
Later on bolehla refill kan aja. Pandai designnya, tak boleh refill sabun lain, designnya memang cater untuk Dettol aja. Saya dari kecil memang suka gunakan Sabun dettol, so angkatla satu. Tapi kena berhati-hatila juga especially kalau time kanak-kanak nak guna. Kalau tak ,membazir bila diorang teruja asyik keluar sabun ni.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Dettol No-Touch Hand Wash System

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.