≡ Menu
Kami terjahi Carrefour dan tertarik dengan satu produk dari Dettol ” Dettol No-Touch Hand Wash System“. Umm, nampak menarik, pakai bateri dan lebih mudah,tidaklah mengotorkan tangan di bekas sabun tu bila nak picit .

Poster dan Model terbaru Dettol No-Touch Hand Wash System
Baunya pun memang wangi.Saya terus tertarik, wifey jangan cakapla.
Bought 1 set at RM19.90
Later on bolehla refill kan aja. Pandai designnya, tak boleh refill sabun lain, designnya memang cater untuk Dettol aja. Saya dari kecil memang suka gunakan Sabun dettol, so angkatla satu. Tapi kena berhati-hatila juga especially kalau time kanak-kanak nak guna. Kalau tak ,membazir bila diorang teruja asyik keluar sabun ni.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ArELeEz 9 May 2011, 7:56 am

    bese la.. bebudak mmg sker xplore sesuatu yg baru!

    Reply
  • J.M.R 9 May 2011, 8:22 am

    dah lama x guna detol nih..heheh

    Reply
  • Aku Ibu Muda 9 May 2011, 7:52 am

    dia ada sensor ke?

    Reply
  • shandye. 9 May 2011, 8:10 am

    macam pili air pakai sensor kat masjid putrajaya.

    anyways.. kelmarin singgah carrefour dgn mak pun nampak benda yg sama tgh display. tak tergerak plak nk usyar sbb rushing nk beli barang2 utk buat lasagna.

    uhm… betul ckp tuan tanah. budak2 mesti teruja kalau ada benda ni kat rumah. silap2 tgk dah setengah botol abes, selebihnya masuk sinki je. hahahaa…

    Reply
  • Bella Enveeus 9 May 2011, 9:06 am

    i pun dah lama guna ni..its nice.. senang.. hehe..

    Reply
  • maszmadi 9 May 2011, 11:12 am

    salam singgah dari encik nuff,

    bagus jugak product nie, no touching2 kan..

    Reply
  • Miza Yusof 10 May 2011, 4:22 am

    menarik :)
    kalau best boleh beli. hihi

    *cantik isteri bro pakai cermin mata. nampak lain sangat :)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »