Dettol No-Touch Hand Wash System

Kami terjahi Carrefour dan tertarik dengan satu produk dari Dettol ” Dettol No-Touch Hand Wash System“. Umm, nampak menarik, pakai bateri dan lebih mudah,tidaklah mengotorkan tangan di bekas sabun tu bila nak picit .

Poster dan Model terbaru Dettol No-Touch Hand Wash System
Baunya pun memang wangi.Saya terus tertarik, wifey jangan cakapla.
Bought 1 set at RM19.90
Later on bolehla refill kan aja. Pandai designnya, tak boleh refill sabun lain, designnya memang cater untuk Dettol aja. Saya dari kecil memang suka gunakan Sabun dettol, so angkatla satu. Tapi kena berhati-hatila juga especially kalau time kanak-kanak nak guna. Kalau tak ,membazir bila diorang teruja asyik keluar sabun ni.

Comments

  1. says

    macam pili air pakai sensor kat masjid putrajaya.

    anyways.. kelmarin singgah carrefour dgn mak pun nampak benda yg sama tgh display. tak tergerak plak nk usyar sbb rushing nk beli barang2 utk buat lasagna.

    uhm… betul ckp tuan tanah. budak2 mesti teruja kalau ada benda ni kat rumah. silap2 tgk dah setengah botol abes, selebihnya masuk sinki je. hahahaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing