≡ Menu
Asalkan Pink, mesti Isteriku mahu terjah dan suka. Ishh2, sampaikan CoolBlog ni pun bukan main suka lagi dia . Ni masa singgah di R&R Tapah :
CoolBlog ,Sedap..Sejuk badann
Aiseh, biji-bijian Colour Hitam tu tengah Masak? Lama lagi ke? Setengah jam?
Cancel.tak jadi beli. Kempunan Isteri nak Minum di CoolBlog
Pelbagai Pilihan Yang menggiurkan. Saya Suka Cendol Blog & Oreo Blog

First time try CoolBlog ni di Lowyat. Memang terbaik. Sedap,especially yang biji-bijian warna hitam tu. Sejuk-sejuk Cool gitu. No wonder namapun Cool..Ehh, Blog tu dari mana pula? 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • zalin onceitalk 4 May 2011, 6:37 am

    Dalam UPM ade coolblog..memang laku la..girl yg suka beli..hihi..

    Reply
  • MamaYatie 4 May 2011, 6:49 am

    tak pernah terai lagi..tp kalo dah oreo tu..haruslah sedap!

    Reply
  • Faisyah 4 May 2011, 6:56 am

    saya pun suka coolblog with pearl tp hubby x suka pearl pulak..

    Reply
  • farra8979 4 May 2011, 7:37 am

    wah pinky… me loike… terasa nk try plak… hihihi…

    Reply
  • ShilaShower 4 May 2011, 7:41 am

    latte bubble tea dia sedap gile. boleh kata almost every week nak gi beli kat tesco kepong tuh. ;P

    Reply
  • hamzah ian 4 May 2011, 7:52 am

    fuhyooo… bro jadi blogger of the month eh.. tahniah2.. baru tau..

    naik satu lagi anak tangga.. tahniah

    Reply
  • Lin Azlina 4 May 2011, 7:53 am

    saya lum pernah lagi try…seme kater best jer ni..kena tryla pasni

    Reply
  • Dinda Iva 4 May 2011, 7:58 am

    chocolate blog..yummy…kat selayang mall pon ade nih

    Reply
  • Gieyana 4 May 2011, 8:26 am

    nasib baik dia x tmbah cool blogspot cam..hihihi..

    Reply
  • Myvitrd 4 May 2011, 8:47 am

    bila nak belanja kekawan ni.. hehehe..

    Reply
  • AkmaFaizal 4 May 2011, 9:49 am

    Wah..blog ke kedai? kedai ke blog? Pink kaler plak tu…

    Reply
  • Peri PiA 4 May 2011, 10:05 am

    love coolblog!!!!penah mnm latte(kureng)for me

    blue coral,best!

    Reply
  • kimmy 4 May 2011, 1:41 pm

    Kitorg klu nampak coolblog mesti terjah. feveret ialah icetea dgn pearl dia.

    Reply
  • Miza Yusof 4 May 2011, 6:35 am

    Miza pun suka Cool Blog. lepas tu letak pearl. sedap ! hihi :)

    Jemput ke:
    1. Blog Miza Yusof
    2. Miza Yusof & Photo Blog

    Reply
  • ibuayahdamia 4 May 2011, 6:38 am

    anak2 saya yg berumur 3 tahun ++ dan 2 tahun memang peminat setia cool blog….yg biji2 hitam tu namanya PEARL…kalau beli wajib order OREO CHOCOLATE BLOG…dan yang pasti double scoop pearl…

    Reply
  • Suliana 4 May 2011, 6:43 am

    biji2 tu nama nya dipanggil pearl :-) su tak berapa gemor.. sejuk, ngilu :-)

    Reply
  • hanani0210 4 May 2011, 3:53 pm

    first time tau kedai ni..nanti kalau ke low yat..bolehlah terjah. :)

    Jom baca ni: First time cashout Nuffnang..Best best..

    Reply
  • zahidah dihaz 4 May 2011, 8:10 am

    dekat kuching water front ada satu gerai aunty yang jual iceblended dengan pearl…sedap…tapi sekarang ni dah kurang sikit rasanya sepat tak sepekat dulu…..

    New Entry: Keychain from china

    Reply
  • Lizz 4 May 2011, 8:46 am

    cool blog fav kiter!!!!!! mula2 suke sebab pink color gak ar!!bahahaahahha.

    Reply
  • Thristhan 4 May 2011, 9:22 am

    Must try ni :)

    Reply
  • shark 4 May 2011, 10:51 am

    ramai lak kata best coolBlog nie..
    ni yg kne torai nie..
    thanx kasi review cikgu..

    Reply
  • D'ya Marshmello 4 May 2011, 11:00 am

    meanrik lor..pinky2 yang sukeer ni. :)

    http://miss-dya.blogspot.com

    Reply
  • Alan Rizque 4 May 2011, 12:33 pm

    Best-best..terasa nak cuba tengok gambar ni..

    Reply
  • puanbee 4 May 2011, 1:17 pm

    kenapa nama nya cool blog erk ? pelik jugak tu :)

    Reply
  • Aku Ibu Muda 5 May 2011, 2:43 am

    x penah try ni :)

    Reply
  • icee-yah 6 May 2011, 6:55 am

    kalau kat giant sek 13,setiap kali dtg mesti rmi org..siap beratur lagi..panjang kemain..curious jugak nak tau best ke..:)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »