CoolBlog|Pink dan Memang Cool

Asalkan Pink, mesti Isteriku mahu terjah dan suka. Ishh2, sampaikan CoolBlog ni pun bukan main suka lagi dia . Ni masa singgah di R&R Tapah :
CoolBlog ,Sedap..Sejuk badann
Aiseh, biji-bijian Colour Hitam tu tengah Masak? Lama lagi ke? Setengah jam?
Cancel.tak jadi beli. Kempunan Isteri nak Minum di CoolBlog
Pelbagai Pilihan Yang menggiurkan. Saya Suka Cendol Blog & Oreo Blog

First time try CoolBlog ni di Lowyat. Memang terbaik. Sedap,especially yang biji-bijian warna hitam tu. Sejuk-sejuk Cool gitu. No wonder namapun Cool..Ehh, Blog tu dari mana pula? 



Comments

  1. ShilaShower says

    latte bubble tea dia sedap gile. boleh kata almost every week nak gi beli kat tesco kepong tuh. ;P

  2. hamzah ian says

    fuhyooo… bro jadi blogger of the month eh.. tahniah2.. baru tau..

    naik satu lagi anak tangga.. tahniah

  3. says

    anak2 saya yg berumur 3 tahun ++ dan 2 tahun memang peminat setia cool blog….yg biji2 hitam tu namanya PEARL…kalau beli wajib order OREO CHOCOLATE BLOG…dan yang pasti double scoop pearl…

  4. icee-yah says

    kalau kat giant sek 13,setiap kali dtg mesti rmi org..siap beratur lagi..panjang kemain..curious jugak nak tau best ke..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing