CoolBlog|Pink dan Memang Cool

by eyriqazz on 4 May 2011

in food

Asalkan Pink, mesti Isteriku mahu terjah dan suka. Ishh2, sampaikan CoolBlog ni pun bukan main suka lagi dia . Ni masa singgah di R&R Tapah :
CoolBlog ,Sedap..Sejuk badann
Aiseh, biji-bijian Colour Hitam tu tengah Masak? Lama lagi ke? Setengah jam?
Cancel.tak jadi beli. Kempunan Isteri nak Minum di CoolBlog
Pelbagai Pilihan Yang menggiurkan. Saya Suka Cendol Blog & Oreo Blog

First time try CoolBlog ni di Lowyat. Memang terbaik. Sedap,especially yang biji-bijian warna hitam tu. Sejuk-sejuk Cool gitu. No wonder namapun Cool..Ehh, Blog tu dari mana pula? 
  • Miza Yusof 4 May 2011 at 6:35 am

    Miza pun suka Cool Blog. lepas tu letak pearl. sedap ! hihi :)

    Jemput ke:
    1. Blog Miza Yusof
    2. Miza Yusof & Photo Blog

  • zalin onceitalk 4 May 2011 at 6:37 am

    Dalam UPM ade coolblog..memang laku la..girl yg suka beli..hihi..

  • ibuayahdamia 4 May 2011 at 6:38 am

    anak2 saya yg berumur 3 tahun ++ dan 2 tahun memang peminat setia cool blog….yg biji2 hitam tu namanya PEARL…kalau beli wajib order OREO CHOCOLATE BLOG…dan yang pasti double scoop pearl…

  • Suliana 4 May 2011 at 6:43 am

    biji2 tu nama nya dipanggil pearl :-) su tak berapa gemor.. sejuk, ngilu :-)

  • MamaYatie 4 May 2011 at 6:49 am

    tak pernah terai lagi..tp kalo dah oreo tu..haruslah sedap!

  • Faisyah 4 May 2011 at 6:56 am

    saya pun suka coolblog with pearl tp hubby x suka pearl pulak..

  • farra8979 4 May 2011 at 7:37 am

    wah pinky… me loike… terasa nk try plak… hihihi…

  • ShilaShower 4 May 2011 at 7:41 am

    latte bubble tea dia sedap gile. boleh kata almost every week nak gi beli kat tesco kepong tuh. ;P

  • hamzah ian 4 May 2011 at 7:52 am

    fuhyooo… bro jadi blogger of the month eh.. tahniah2.. baru tau..

    naik satu lagi anak tangga.. tahniah

  • Lin Azlina 4 May 2011 at 7:53 am

    saya lum pernah lagi try…seme kater best jer ni..kena tryla pasni

  • Dinda Iva 4 May 2011 at 7:58 am

    chocolate blog..yummy…kat selayang mall pon ade nih

  • zahidah dihaz 4 May 2011 at 8:10 am

    dekat kuching water front ada satu gerai aunty yang jual iceblended dengan pearl…sedap…tapi sekarang ni dah kurang sikit rasanya sepat tak sepekat dulu…..

    New Entry: Keychain from china

  • Gieyana 4 May 2011 at 8:26 am

    nasib baik dia x tmbah cool blogspot cam..hihihi..

  • Lizz 4 May 2011 at 8:46 am

    cool blog fav kiter!!!!!! mula2 suke sebab pink color gak ar!!bahahaahahha.

  • Myvitrd 4 May 2011 at 8:47 am

    bila nak belanja kekawan ni.. hehehe..

  • Thristhan 4 May 2011 at 9:22 am

    Must try ni :)

  • AkmaFaizal 4 May 2011 at 9:49 am

    Wah..blog ke kedai? kedai ke blog? Pink kaler plak tu…

  • Peri PiA 4 May 2011 at 10:05 am

    love coolblog!!!!penah mnm latte(kureng)for me

    blue coral,best!

  • shark 4 May 2011 at 10:51 am

    ramai lak kata best coolBlog nie..
    ni yg kne torai nie..
    thanx kasi review cikgu..

  • D'ya Marshmello 4 May 2011 at 11:00 am

    meanrik lor..pinky2 yang sukeer ni. :)

    http://miss-dya.blogspot.com

  • Alan Rizque 4 May 2011 at 12:33 pm

    Best-best..terasa nak cuba tengok gambar ni..

  • puanbee 4 May 2011 at 1:17 pm

    kenapa nama nya cool blog erk ? pelik jugak tu :)

  • kimmy 4 May 2011 at 1:41 pm

    Kitorg klu nampak coolblog mesti terjah. feveret ialah icetea dgn pearl dia.

  • hanani0210 4 May 2011 at 3:53 pm

    first time tau kedai ni..nanti kalau ke low yat..bolehlah terjah. :)

    Jom baca ni: First time cashout Nuffnang..Best best..

  • Aku Ibu Muda 5 May 2011 at 2:43 am

    x penah try ni :)

  • icee-yah 6 May 2011 at 6:55 am

    kalau kat giant sek 13,setiap kali dtg mesti rmi org..siap beratur lagi..panjang kemain..curious jugak nak tau best ke..:)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: