≡ Menu
Asalkan Pink, mesti Isteriku mahu terjah dan suka. Ishh2, sampaikan CoolBlog ni pun bukan main suka lagi dia . Ni masa singgah di R&R Tapah :
CoolBlog ,Sedap..Sejuk badann
Aiseh, biji-bijian Colour Hitam tu tengah Masak? Lama lagi ke? Setengah jam?
Cancel.tak jadi beli. Kempunan Isteri nak Minum di CoolBlog
Pelbagai Pilihan Yang menggiurkan. Saya Suka Cendol Blog & Oreo Blog

First time try CoolBlog ni di Lowyat. Memang terbaik. Sedap,especially yang biji-bijian warna hitam tu. Sejuk-sejuk Cool gitu. No wonder namapun Cool..Ehh, Blog tu dari mana pula? 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Miza Yusof 4 May 2011, 6:35 am

    Miza pun suka Cool Blog. lepas tu letak pearl. sedap ! hihi :)

    Jemput ke:
    1. Blog Miza Yusof
    2. Miza Yusof & Photo Blog

    Reply
  • zalin onceitalk 4 May 2011, 6:37 am

    Dalam UPM ade coolblog..memang laku la..girl yg suka beli..hihi..

    Reply
  • ibuayahdamia 4 May 2011, 6:38 am

    anak2 saya yg berumur 3 tahun ++ dan 2 tahun memang peminat setia cool blog….yg biji2 hitam tu namanya PEARL…kalau beli wajib order OREO CHOCOLATE BLOG…dan yang pasti double scoop pearl…

    Reply
  • Suliana 4 May 2011, 6:43 am

    biji2 tu nama nya dipanggil pearl :-) su tak berapa gemor.. sejuk, ngilu :-)

    Reply
  • MamaYatie 4 May 2011, 6:49 am

    tak pernah terai lagi..tp kalo dah oreo tu..haruslah sedap!

    Reply
  • Faisyah 4 May 2011, 6:56 am

    saya pun suka coolblog with pearl tp hubby x suka pearl pulak..

    Reply
  • farra8979 4 May 2011, 7:37 am

    wah pinky… me loike… terasa nk try plak… hihihi…

    Reply
  • ShilaShower 4 May 2011, 7:41 am

    latte bubble tea dia sedap gile. boleh kata almost every week nak gi beli kat tesco kepong tuh. ;P

    Reply
  • hamzah ian 4 May 2011, 7:52 am

    fuhyooo… bro jadi blogger of the month eh.. tahniah2.. baru tau..

    naik satu lagi anak tangga.. tahniah

    Reply
  • Lin Azlina 4 May 2011, 7:53 am

    saya lum pernah lagi try…seme kater best jer ni..kena tryla pasni

    Reply
  • Dinda Iva 4 May 2011, 7:58 am

    chocolate blog..yummy…kat selayang mall pon ade nih

    Reply
  • zahidah dihaz 4 May 2011, 8:10 am

    dekat kuching water front ada satu gerai aunty yang jual iceblended dengan pearl…sedap…tapi sekarang ni dah kurang sikit rasanya sepat tak sepekat dulu…..

    New Entry: Keychain from china

    Reply
  • Gieyana 4 May 2011, 8:26 am

    nasib baik dia x tmbah cool blogspot cam..hihihi..

    Reply
  • Lizz 4 May 2011, 8:46 am

    cool blog fav kiter!!!!!! mula2 suke sebab pink color gak ar!!bahahaahahha.

    Reply
  • Myvitrd 4 May 2011, 8:47 am

    bila nak belanja kekawan ni.. hehehe..

    Reply
  • Thristhan 4 May 2011, 9:22 am

    Must try ni :)

    Reply
  • AkmaFaizal 4 May 2011, 9:49 am

    Wah..blog ke kedai? kedai ke blog? Pink kaler plak tu…

    Reply
  • Peri PiA 4 May 2011, 10:05 am

    love coolblog!!!!penah mnm latte(kureng)for me

    blue coral,best!

    Reply
  • shark 4 May 2011, 10:51 am

    ramai lak kata best coolBlog nie..
    ni yg kne torai nie..
    thanx kasi review cikgu..

    Reply
  • D'ya Marshmello 4 May 2011, 11:00 am

    meanrik lor..pinky2 yang sukeer ni. :)

    http://miss-dya.blogspot.com

    Reply
  • Alan Rizque 4 May 2011, 12:33 pm

    Best-best..terasa nak cuba tengok gambar ni..

    Reply
  • puanbee 4 May 2011, 1:17 pm

    kenapa nama nya cool blog erk ? pelik jugak tu :)

    Reply
  • kimmy 4 May 2011, 1:41 pm

    Kitorg klu nampak coolblog mesti terjah. feveret ialah icetea dgn pearl dia.

    Reply
  • hanani0210 4 May 2011, 3:53 pm

    first time tau kedai ni..nanti kalau ke low yat..bolehlah terjah. :)

    Jom baca ni: First time cashout Nuffnang..Best best..

    Reply
  • Aku Ibu Muda 5 May 2011, 2:43 am

    x penah try ni :)

    Reply
  • icee-yah 6 May 2011, 6:55 am

    kalau kat giant sek 13,setiap kali dtg mesti rmi org..siap beratur lagi..panjang kemain..curious jugak nak tau best ke..:)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »