Coca Cola Glass Meal | Nak Kumpul Tak ya?

by eyriqazz on 8 May 2011

Coca Cola Glass Meal | Nak Kumpul Tak ya?

Tahun ni punya design nampak lagi cantik. Tahun lepas ada la juga kumpul, tapi tak penuh satu koleksi. A few dah ada yang pecah n maybe gelas ni on Collection Item kot, kalau guna panas sangat, mudah pecah.

Umm, Coca Cola Glass Meal deal with McDonalds, nak kumpul tak ya?
  • alongxp 8 May 2011 at 10:05 am

    haiyyaaa bang, glas ni untuk air sejuk la… air coke mana ada air panas…hahahaha… saya da ada 2 hehehehe… mggu lpas ngan mlm td punye…

  • madammondoq 8 May 2011 at 10:35 am

    cantik pulak design kali ni yek..menarik nak kumpul gak ni..

  • KiD 8 May 2011 at 10:58 am

    aku tak larat nak kumpul dah… penuh almari benda2 khazanah.. huhuhu
    JM BARIANI HOUSE PUTRAJAYA | Selamat Hari Ibu

  • Peri PiA 8 May 2011 at 1:21 pm

    dulu2 nya penah la,hihi

    memang buat mnm air sejuk jer

  • haziQah 8 May 2011 at 1:34 pm

    baru beli satu..
    kalu kumpul..
    botak la , hujung bulan mkn megi je T_T

  • Mama Zharfan 8 May 2011 at 1:58 pm

    me tak kumpul :p

    JOM vote MZ kalau sudi!

  • DeQdEq 8 May 2011 at 3:36 pm

    deqdeq dah ada 2…mmg niat nak kumpul semua…sbb setiap minggu bla keluar je warna gelas yg baru mst pergi terjah McD…heheheh

  • Anonymous 9 May 2011 at 9:55 am

    xpi yang warna carcoal da habis la eyriqazz.. sy pun xdpt…

  • [...] yang lepas…   Hik3, antara pengalaman bersama Coca Cola antaranya excited nak kumpul Coca-Cola Glass Meal ini dari Mcd. Yerlah, nampak lain dari yang lain…Huk3, tidak tertunai hasrat di hati nak [...]

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: