≡ Menu
Coca Cola Glass Meal | Nak Kumpul Tak ya?

Tahun ni punya design nampak lagi cantik. Tahun lepas ada la juga kumpul, tapi tak penuh satu koleksi. A few dah ada yang pecah n maybe gelas ni on Collection Item kot, kalau guna panas sangat, mudah pecah.

Umm, Coca Cola Glass Meal deal with McDonalds, nak kumpul tak ya?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • alongxp 8 May 2011 at 10:05 am

    haiyyaaa bang, glas ni untuk air sejuk la… air coke mana ada air panas…hahahaha… saya da ada 2 hehehehe… mggu lpas ngan mlm td punye…

  • KiD 8 May 2011 at 10:58 am

    aku tak larat nak kumpul dah… penuh almari benda2 khazanah.. huhuhu
    JM BARIANI HOUSE PUTRAJAYA | Selamat Hari Ibu

  • Peri PiA 8 May 2011 at 1:21 pm

    dulu2 nya penah la,hihi

    memang buat mnm air sejuk jer

  • haziQah 8 May 2011 at 1:34 pm

    baru beli satu..
    kalu kumpul..
    botak la , hujung bulan mkn megi je T_T

  • Mama Zharfan 8 May 2011 at 1:58 pm

    me tak kumpul :p

    JOM vote MZ kalau sudi!

  • madammondoq 8 May 2011 at 10:35 am

    cantik pulak design kali ni yek..menarik nak kumpul gak ni..

  • DeQdEq 8 May 2011 at 3:36 pm

    deqdeq dah ada 2…mmg niat nak kumpul semua…sbb setiap minggu bla keluar je warna gelas yg baru mst pergi terjah McD…heheheh

  • Anonymous 9 May 2011 at 9:55 am

    xpi yang warna carcoal da habis la eyriqazz.. sy pun xdpt…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing