≡ Menu
Coca Cola Glass Meal | Nak Kumpul Tak ya?

Tahun ni punya design nampak lagi cantik. Tahun lepas ada la juga kumpul, tapi tak penuh satu koleksi. A few dah ada yang pecah n maybe gelas ni on Collection Item kot, kalau guna panas sangat, mudah pecah.

Umm, Coca Cola Glass Meal deal with McDonalds, nak kumpul tak ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • alongxp 8 May 2011, 10:05 am

    haiyyaaa bang, glas ni untuk air sejuk la… air coke mana ada air panas…hahahaha… saya da ada 2 hehehehe… mggu lpas ngan mlm td punye…

    Reply
  • madammondoq 8 May 2011, 10:35 am

    cantik pulak design kali ni yek..menarik nak kumpul gak ni..

    Reply
  • KiD 8 May 2011, 10:58 am

    aku tak larat nak kumpul dah… penuh almari benda2 khazanah.. huhuhu
    JM BARIANI HOUSE PUTRAJAYA | Selamat Hari Ibu

    Reply
  • Peri PiA 8 May 2011, 1:21 pm

    dulu2 nya penah la,hihi

    memang buat mnm air sejuk jer

    Reply
  • haziQah 8 May 2011, 1:34 pm

    baru beli satu..
    kalu kumpul..
    botak la , hujung bulan mkn megi je T_T

    Reply
  • Mama Zharfan 8 May 2011, 1:58 pm

    me tak kumpul :p

    JOM vote MZ kalau sudi!

    Reply
  • DeQdEq 8 May 2011, 3:36 pm

    deqdeq dah ada 2…mmg niat nak kumpul semua…sbb setiap minggu bla keluar je warna gelas yg baru mst pergi terjah McD…heheheh

    Reply
  • Anonymous 9 May 2011, 9:55 am

    xpi yang warna carcoal da habis la eyriqazz.. sy pun xdpt…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »