≡ Menu
Coca Cola Glass Meal | Nak Kumpul Tak ya?

Tahun ni punya design nampak lagi cantik. Tahun lepas ada la juga kumpul, tapi tak penuh satu koleksi. A few dah ada yang pecah n maybe gelas ni on Collection Item kot, kalau guna panas sangat, mudah pecah.

Umm, Coca Cola Glass Meal deal with McDonalds, nak kumpul tak ya?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • alongxp 8 May 2011, 10:05 am

    haiyyaaa bang, glas ni untuk air sejuk la… air coke mana ada air panas…hahahaha… saya da ada 2 hehehehe… mggu lpas ngan mlm td punye…

    Reply
  • KiD 8 May 2011, 10:58 am

    aku tak larat nak kumpul dah… penuh almari benda2 khazanah.. huhuhu
    JM BARIANI HOUSE PUTRAJAYA | Selamat Hari Ibu

    Reply
  • Peri PiA 8 May 2011, 1:21 pm

    dulu2 nya penah la,hihi

    memang buat mnm air sejuk jer

    Reply
  • haziQah 8 May 2011, 1:34 pm

    baru beli satu..
    kalu kumpul..
    botak la , hujung bulan mkn megi je T_T

    Reply
  • Mama Zharfan 8 May 2011, 1:58 pm

    me tak kumpul :p

    JOM vote MZ kalau sudi!

    Reply
  • madammondoq 8 May 2011, 10:35 am

    cantik pulak design kali ni yek..menarik nak kumpul gak ni..

    Reply
  • DeQdEq 8 May 2011, 3:36 pm

    deqdeq dah ada 2…mmg niat nak kumpul semua…sbb setiap minggu bla keluar je warna gelas yg baru mst pergi terjah McD…heheheh

    Reply
  • Anonymous 9 May 2011, 9:55 am

    xpi yang warna carcoal da habis la eyriqazz.. sy pun xdpt…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »