Big Contest | My BFF Contest, RM4,680 Worth Of Prizes

Big Contest |My BFF Contest, RM4,680 Worth Of Prizes
“Hadiah bernilai RM4,680 utk dimenangi oleh 73 orang pemenang! Yessss!! banyak peluang untuk menang!”
Contest sebegini, memang saya suka, 73 orang berpeluang untuk menang. Hadiahnya pun lumayan i.e. first prize Penginapan Hotel 5 Bintang, Wang Tunai dan Shopping Voucher. (huk2,sedih terbuka untuk wanita saja…)
Syarat-Syarat Pertandingan
Better Hurry ; Dateline 7 Jun 2011, one week je lagi
Tak susah pun kan? Cari gambar, dan garner the vote…
Organizer : Eight Designs Boutique : Malaysia Leading Online Shopping Blog, pelbagai “the top brand selling modest fashion clothing such as long cardigan, blouse, tops, shawl, boyfriend shirt, tshirt, selendang, and tudung” dijual di sana. Terjahi for more Info http://www.eightdesignsboutique.com
1st Prize : Pemenang terdahulu Contest yang sama b4 this dengan 1,403 Likes.
A well deserve win, gambarpun kreatif dan menarik
P/s : I think ramai pembaca blog Eyriqazz boleh beat 1,403 like kan?
Oh ya, make sure Like/undi yg diterima mestilah genuine, daripada rakan-rakan facebook kamu yg tinggal di Malaysia. Peserta yg menagih like dengan menukar like daripada orang di luar Malaysia atau melakukan sebarang abuse akan dibatalkan daripada pertandingan. 
Wait,wait, belum habis lagi. Untuk pembaca blog Eyriqazz.Com, korangpun berpeluang menang di sini juga tak kiralah berapa undi yang berjaya diraih/menang or tidak di sana  :
5 X RM10 Hadiah dari Eyriqazz
Syarat-syaratnya :
1) Join Contest di atas dan di e-mail anda itu, mention yang anda join Contest itu dari Eyriqazz.Com (saya akan verifiedkan balik dengan penganjur)
2) Dah settle, leave ur comment here yang anda sudah menyertai Contest itu.
3) Pemenang akan dibuat melalui cabutan undi dari Isteri Eyriqazz.
What i get, some of it i give it back.
Umm,agak-agak kalau eyriqazz suruh wifey hantar gambar ni layak ke tidak ya?
Good Luck, buat kaki Compers di luar sana especially Mama Zharfan n the gang, jgn lepaskan peluang keemasan ini. I know u all can grab one the biggest prizes.
Jadi, apa tunggu lagi. Jom terjah http://bit.ly/iXlQza untuk sertai Contest ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Big Contest | My BFF Contest, RM4,680 Worth Of Prizes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.