Ani Sup Utara, Platinum Walk, Danau Kota

Minggu lepas, terjahi Ani Sup Utara,Platinum Walk, Danau Kota. Teruja gara-gara lunch di Ani Sup Utara, di Bangunan Mara, tak jauh dari Sogo.
Nasi Putih+Telur Masin+Sambal Lada
Sup Ayam untuk Saya
Mee Hun Sup Untuk isteri

Overall, boleh la .Sedap juga. Tapi yang di Bangunan Mara tu lagi sedap. Umm, lain tempat, rasanya lain ke? Mungkin bergantung kepada tukang masak tu. Rakan wifey pun dah pergi sini, katanya biasa-biasa aje. Umm, lepas ni kena terjah yang di Bangunan mara pulak la..Sedappp..
Alisya dan Isteri
Menu dan Senarai Harga
Ani Sup Utara, Platinum Walk, Danau Kota

Comments

  1. Mama Zharfan says

    branch kat sri gombak pun me belum pernah try lagi ni..me penggemar bihun sup mcm ur wifey 😉

  2. makdara TERdiva says

    pernah makan yg kat area Damansara Damai..rasa dia not badlah! tp kalau dah malam, sup dia mcm tak kaw!

    better pg siang

  3. mohdredzuankz says

    salam brader…

    saya ni bukan la pelanggan setia ani sup utara. tapi minggu lepas asaya ada pergi ani sup utara @ prima seri gombak buat kali ke-6. agak mengecewakan berbanding kunjungan yang lepas.singgah pun sebab nak pekena ABC kat situ dan anak nak makan nasi + sup. order je cakap ABC takde, mesin cantik je kat tepi kedai. (sebelum ni datang tak de pulak mesin ABC tu). dapat pulak soto dengan kuah tak panas suam-suam.berbeza dengan kedatang saya sewaktu kedai baru buka.
    jadi kat sini saya nak tau gak, macam mana pulak ani sup utara kat danau kota tu? ok ke?

  4. MamaYatie says

    saya selalu gi branch puchong indah..sedap! tp lepas renovation kedai last year rega dah naik RM 1 setiap menu, eg: bihun sup= RM 5..tp ok lagi kot

  5. Ilhamny.com says

    aah betul tu..saya slalu makan dkt medan mara..memang sedappp sgt..tmbh2 bubur nasiknya…tapi bila makan dkt danau kota tu, x beberapa sedap pulak..xkena ngan tekak..knp ntah…

  6. says

    teringat la pulak pengalaman makan kat JM BARIANI HOUSE PUTRAJAYA…kita pergi nak cuba makanan sebab nama yang establish tapi bila pegi cawangan tertentu indah khabar dari rupa…haisshh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing