Ani Sup Utara, Platinum Walk, Danau Kota

by eyriqazz on 11 May 2011

in Alisya, family, food

Minggu lepas, terjahi Ani Sup Utara,Platinum Walk, Danau Kota. Teruja gara-gara lunch di Ani Sup Utara, di Bangunan Mara, tak jauh dari Sogo.
Nasi Putih+Telur Masin+Sambal Lada
Sup Ayam untuk Saya
Mee Hun Sup Untuk isteri

Overall, boleh la .Sedap juga. Tapi yang di Bangunan Mara tu lagi sedap. Umm, lain tempat, rasanya lain ke? Mungkin bergantung kepada tukang masak tu. Rakan wifey pun dah pergi sini, katanya biasa-biasa aje. Umm, lepas ni kena terjah yang di Bangunan mara pulak la..Sedappp..
Alisya dan Isteri
Menu dan Senarai Harga
Ani Sup Utara, Platinum Walk, Danau Kota
  • Mama Zharfan 11 May 2011 at 4:13 am

    branch kat sri gombak pun me belum pernah try lagi ni..me penggemar bihun sup mcm ur wifey ;)

  • Fazlinil Irma 11 May 2011 at 4:20 am

    sebelah rumah sy ja. tapi tak pernah pegi disebabkan review dr mak yg tak memuaskan hati.

  • makdara TERdiva 11 May 2011 at 4:21 am

    pernah makan yg kat area Damansara Damai..rasa dia not badlah! tp kalau dah malam, sup dia mcm tak kaw!

    better pg siang

  • far_east 11 May 2011 at 4:39 am

    adehhh bro…tengah2 hari nie hapdet pasal makanan lak…lapaqqqq trosss

  • fiezaradzi 11 May 2011 at 4:56 am

    lain ke rasa ikut tempat? penah try bebrapa kali kt sini.. kat sri gombak pun ada.. lebih kurang je rasanya..

  • fiezaradzi 11 May 2011 at 4:56 am

    lain ke rasa ikut tempat? penah try bebrapa kali kt sini.. kat sri gombak pun ada.. lebih kurang je rasanya..

  • Peri PiA 11 May 2011 at 6:07 am

    ooooo,kat situ sdp ye

    penah mkn kat danau tu,memang biase2 je

  • mohdredzuankz 11 May 2011 at 6:26 am

    salam brader…

    saya ni bukan la pelanggan setia ani sup utara. tapi minggu lepas asaya ada pergi ani sup utara @ prima seri gombak buat kali ke-6. agak mengecewakan berbanding kunjungan yang lepas.singgah pun sebab nak pekena ABC kat situ dan anak nak makan nasi + sup. order je cakap ABC takde, mesin cantik je kat tepi kedai. (sebelum ni datang tak de pulak mesin ABC tu). dapat pulak soto dengan kuah tak panas suam-suam.berbeza dengan kedatang saya sewaktu kedai baru buka.
    jadi kat sini saya nak tau gak, macam mana pulak ani sup utara kat danau kota tu? ok ke?

  • MamaYatie 11 May 2011 at 7:03 am

    saya selalu gi branch puchong indah..sedap! tp lepas renovation kedai last year rega dah naik RM 1 setiap menu, eg: bihun sup= RM 5..tp ok lagi kot

  • Firdnurjue 11 May 2011 at 7:55 am

    alamak..cam besh jea sup ayam tu..huuuuuuuuuuuu

  • Miza Yusof 11 May 2011 at 1:10 pm

    miza suka bihun sup tapi kenapa bihun su tu macam kosong je. tkda sayur-sayur pun.

  • Ilhamny.com 12 May 2011 at 12:28 am

    aah betul tu..saya slalu makan dkt medan mara..memang sedappp sgt..tmbh2 bubur nasiknya…tapi bila makan dkt danau kota tu, x beberapa sedap pulak..xkena ngan tekak..knp ntah…

  • hazman aka species1980 12 May 2011 at 1:36 am

    teringat la pulak pengalaman makan kat JM BARIANI HOUSE PUTRAJAYA…kita pergi nak cuba makanan sebab nama yang establish tapi bila pegi cawangan tertentu indah khabar dari rupa…haisshh

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: