≡ Menu
Aksi Pemandu Bas Sekolah, jom terjah :
Papa, Naik La Papa..Dah nak Jalan ni..
Masuk Gear, Jalan…Vroom,Vroom
Eh.eh, ada polis kat depan, kena perlahankan sikit ni…
Inilah aksi anakku, bukan main seronok lagi kalau dapat main dan naik benda-benda camni. Kadang-kadang sampai nangis taknak pulang. Umm, ala, kita kecik-kecik dulu pun, camtu juga kan?
P/s : Tahniah Buat Redmummy yang kini tengah mengandung anak ketiga. Tahniah kak red, semakin meriahla nanti ya? Sirman Jr or Redmummy Jr ya?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mcm ni lah 3 May 2011, 8:27 am

    pon pon pon lori balak lalu,. comel nye adik ni,.

    Reply
  • makdara TERdiva 3 May 2011, 9:01 am

    nanti bila taman permainan yg ala2 dunia org dewasa tu siap, bolehla bawak anak2 pg sana :)

    Reply
  • A y e s h a Ramlee 3 May 2011, 9:02 am

    tahniah bang, blog terpilih utk nuffnang kan…. tkejut ayesha tgk angka nuffnang… cer cite, mcm ne nk sampai seribu mcm 2…

    Reply
  • Izan Ishak 3 May 2011, 9:54 am

    pin pin….kereta kancil nak lalu ni alisya. jaga2~

    Reply
  • miss nina 3 May 2011, 12:43 pm

    alisya nak bawa unclen mummy pergi sekolah eh?hehehe..comel je dia

    Reply
  • KiD 3 May 2011, 1:24 pm

    papa iman taknak bawak bas skali..? hehehee
    Kambing Golek Sungai Besar

    Reply
  • Myvitrd 3 May 2011, 2:55 pm

    dah ambil lesen ke ni.. hehehe.. comellah anak kau ni eyriqazz..

    Reply
  • Miza Yusof 3 May 2011, 8:33 am

    Pandai Alisya pose. comel :)
    Bila ingat balik masa kecik-kecik pun macam ni jugak. Dapat main sampai tak nak balik rumah. hihi :)

    Reply
  • Sharinginfoz 3 May 2011, 11:09 am

    jangan pandu laju2 ya

    Reply
  • transformed housewife 3 May 2011, 1:05 pm

    pemandu ni ada lesen tak ni? hehe

    Reply
  • Ummi Hanie 3 May 2011, 3:02 pm

    memule igt bas real tadi,rupe2nye bas masuk duit syiling tu … :p

    comei anakmu jadi drebar bas,bro GTo ;)

    Reply
  • zool 3 May 2011, 3:47 pm

    ada bakat tu..leh jadi driver dah besar nanti

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 4 May 2011, 1:18 am

    masa kecik dulu tadak naik menda macam ni :P my nuha pun sama lah, kalo naik tak nak balik sampai meraung2..huhuhu

    Reply
  • nora danish 23 February 2012, 5:21 am

    hahah,,comel,,,belajar memandu dari sekarang yer dik

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »