Aksi Alisya Bermain Piano

by eyriqazz on 7 May 2011

in Alisya, family

Aksi Alisya Bermain Piano di Mom & Baby Expo, 2011 yang tengah diadakan dari 6-8 May 2011 di Midvalley :

Bukan main seronok lagi Alisya dapat main Piano mainan ni. Ishh, patutkah kubelikan Piano camni untuk 2nd birthdaynya bulan June nanti? RM699, agak-agak mahal ke murah tu ya?
  • ieda 7 May 2011 at 5:32 pm

    betul2 punya main tu..sampai juling mata..hihi
    kalau poket sendat kira murah la tuh…

  • zahidah dihaz 7 May 2011 at 6:26 pm

    boleh je kan kalau nak beli…tolong belikan untuk saya jugak ya bro…hehehehe

    New Entry: Shopping: Jubah @ Serikin dan Outing: Girls @ KFC

    Jom join contest jugak 1st GiveAway by Wan Myzura Collections

  • Miza Yusof 8 May 2011 at 1:27 am

    comel :)
    tunggu alisya besar sikit lepas tu boleh hantar ke kelas muzik :)

  • malarang-kak 8 May 2011 at 1:38 am

    pg bila?smlm kita orang pg juga expo tu, tak jumpa pun,kalau tak blh jumpa alisya….

  • Ilhamny.com 9 May 2011 at 12:44 am

    comelnyerr piano tu..kalau si ayah mampu, leh la belikan alisya piano tu..linda ada baca satu article, kanak2 yg pandai main piano, mindanya cerdik…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: