≡ Menu

Aksi Alisya Bermain Piano di Mom & Baby Expo, 2011 yang tengah diadakan dari 6-8 May 2011 di Midvalley :

Bukan main seronok lagi Alisya dapat main Piano mainan ni. Ishh, patutkah kubelikan Piano camni untuk 2nd birthdaynya bulan June nanti? RM699, agak-agak mahal ke murah tu ya?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ieda 7 May 2011 at 5:32 pm

    betul2 punya main tu..sampai juling mata..hihi
    kalau poket sendat kira murah la tuh…

  • zahidah dihaz 7 May 2011 at 6:26 pm

    boleh je kan kalau nak beli…tolong belikan untuk saya jugak ya bro…hehehehe

    New Entry: Shopping: Jubah @ Serikin dan Outing: Girls @ KFC

    Jom join contest jugak 1st GiveAway by Wan Myzura Collections

  • Miza Yusof 8 May 2011 at 1:27 am

    comel :)
    tunggu alisya besar sikit lepas tu boleh hantar ke kelas muzik :)

  • malarang-kak 8 May 2011 at 1:38 am

    pg bila?smlm kita orang pg juga expo tu, tak jumpa pun,kalau tak blh jumpa alisya….

  • Ilhamny.com 9 May 2011 at 12:44 am

    comelnyerr piano tu..kalau si ayah mampu, leh la belikan alisya piano tu..linda ada baca satu article, kanak2 yg pandai main piano, mindanya cerdik…

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing