≡ Menu

Aksi Alisya Bermain Piano di Mom & Baby Expo, 2011 yang tengah diadakan dari 6-8 May 2011 di Midvalley :

Bukan main seronok lagi Alisya dapat main Piano mainan ni. Ishh, patutkah kubelikan Piano camni untuk 2nd birthdaynya bulan June nanti? RM699, agak-agak mahal ke murah tu ya?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ieda 7 May 2011, 5:32 pm

    betul2 punya main tu..sampai juling mata..hihi
    kalau poket sendat kira murah la tuh…

    Reply
  • zahidah dihaz 7 May 2011, 6:26 pm

    boleh je kan kalau nak beli…tolong belikan untuk saya jugak ya bro…hehehehe

    New Entry: Shopping: Jubah @ Serikin dan Outing: Girls @ KFC

    Jom join contest jugak 1st GiveAway by Wan Myzura Collections

    Reply
  • Miza Yusof 8 May 2011, 1:27 am

    comel :)
    tunggu alisya besar sikit lepas tu boleh hantar ke kelas muzik :)

    Reply
  • malarang-kak 8 May 2011, 1:38 am

    pg bila?smlm kita orang pg juga expo tu, tak jumpa pun,kalau tak blh jumpa alisya….

    Reply
  • Ilhamny.com 9 May 2011, 12:44 am

    comelnyerr piano tu..kalau si ayah mampu, leh la belikan alisya piano tu..linda ada baca satu article, kanak2 yg pandai main piano, mindanya cerdik…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »