Ada Orang Benci Blog Eyriqazz

Huk3, tak boleh jadi ni. Ada Orang Benci Blog Eyriqazz. Huk3, nak bersara laa camni. Malas nak cerita banyak, korang terjah la Sendiri : Aku Benci Blog Eyriqazz

Huk3, normalla kan dalam berblogging ni, tak semua orang akan suka kan? Tapi saya pegang kata Dr. Fadzillah Kamsah, Benci Balas Sayang. Orang Baling tahi, kita bagi bunga, orang baling tahi, kita bagi bunga. Last2 bunga itu akan terus kembang dengan mekar dan mungkin bertambah subur dengan baja tahi tadi. Hik3, just perumpaaan. Selamat berfikir and have a nice day….

P/s : Life is Beautiful, Apa guna benci membenci? Sharing Happiness seperti video yang agak Cool ini :

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Ada Orang Benci Blog Eyriqazz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.