≡ Menu
Huk3, tak boleh jadi ni. Ada Orang Benci Blog Eyriqazz. Huk3, nak bersara laa camni. Malas nak cerita banyak, korang terjah la Sendiri : Aku Benci Blog Eyriqazz

Huk3, normalla kan dalam berblogging ni, tak semua orang akan suka kan? Tapi saya pegang kata Dr. Fadzillah Kamsah, Benci Balas Sayang. Orang Baling tahi, kita bagi bunga, orang baling tahi, kita bagi bunga. Last2 bunga itu akan terus kembang dengan mekar dan mungkin bertambah subur dengan baja tahi tadi. Hik3, just perumpaaan. Selamat berfikir and have a nice day….

P/s : Life is Beautiful, Apa guna benci membenci? Sharing Happiness seperti video yang agak Cool ini :



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Adyshariz 3 May 2011 at 4:21 pm

    biarkan ajer..janji happy..

  • alongxp 3 May 2011 at 4:22 pm

    kite takkan dapat puaskan ati sume orang… dalm seribu,mungkin ada 1 ke 10 ke 100 ke yg xsuke kite… takde sape dlm dunia ni yg perfect… kan?

  • Shahrul Hairy Shaharuddin 3 May 2011 at 4:39 pm

    Congratz bro! Jdi feature kat lam blog NN.. keep on track bro!

    yours
    SH

  • Gieyana 3 May 2011 at 5:16 pm

    x bagus membenci kan..tp biasalah manusia..dan itulah uniknya menjadi manusia..sbb itu adanya baik dan jahat..susah dan senang..benci dan sayang..dan yg pastinya ada syurga dan neraka ciptaan dariNya..

    ..x mudah utk memuaskan hati mana2 pihak mcm pemimpin, artis n so on kan..da yg suka n ada yg tak suka..aperpon yg penting kita tahu apa yg kita lakukan..:)

  • Gieyana 3 May 2011 at 5:20 pm

    opss..pandai2 jer kasi komen membina kan! rupa2nya da owg benci2 sayang nie..tahniah yer..:)

  • Dawa 3 May 2011 at 6:33 pm

    tahniah bro sbb terpilih utk blogger of the month. br tau. tu pon atas sbb nk gi serang blog yg ‘kutuk’ bro ni. hehe

  • KiD 3 May 2011 at 10:08 pm

    aku baru nak buat entry nih.. tapi tak cukup masa lak.. hahahah. seb bek ada org buat dulu..
    psssttt.. blog kid pun sbnrnya ada orang COPY PASTE dah.. dan jugak ada yang jeles.. huhuhu

    baik layan Kerepek Murah di Sungai Besar

  • Myvitrd 3 May 2011 at 10:14 pm

    serius makin bertabah benci bila baca blog ni..hehehe..

  • Mama Zharfan 3 May 2011 at 11:08 pm

    LOL ;) congrats once again Bro ;)

  • yangbaik 3 May 2011 at 4:32 pm

    jeles gak nih… tahniah juga … semoga terus gigih memberi maklumat dan info serta panduan untuk kami ‘meniru’… hehehe

  • SHIMI 3 May 2011 at 4:42 pm

    rilex. ambil semua tu dgn positif. dalam kutuk tu dia ada puji juga kan…

  • D'ya Marshmello 3 May 2011 at 4:46 pm

    huhu, betul2..dalam blogging ni mesti ada persaingan :)

  • Matjoe 4 May 2011 at 12:49 am

    sayang bilang benci gitu.

    myvitrd tu nak manja2 jer tu. agagaga

  • e.l.i.s.s.m.i.e 4 May 2011 at 1:15 am

    wow..featured blogger tu bro ! congratz..aku pun mau benci sama jugakkk :p mencikkkk :p

  • iKhRam 3 May 2011 at 6:27 pm

    relax2 saja..
    semua orang ada hak unutk menyukai dan membenci..

    namun kita yang masiha da hati nurani.. pasti tidak mahu membenci sebagaimana kita tidak mahu diri kita dibenci.. betul tak?

    teruskan menulis k?

  • JalelBenAman™ 3 May 2011 at 6:57 pm

    wah…hebat bang..

    p/s saya budak baru blaja…kalo salah tlg tunjukkan..

  • ArELeEz 4 May 2011 at 4:25 am

    xbaik, owh.. apsal nak benci2 plak? haish!

  • syafiqsulaiman 3 May 2011 at 11:49 pm

    torkono den..
    tp yg penting..
    tahniah!

  • far_east 4 May 2011 at 12:17 am

    sebelum buka belog bro ingatkan ada contest bertajuk ‘aku benci blog eyriqazz’ sebab tengok kat list myvitrd ada tajuk tue jugak…

    rupa2nya myvitrd yang benci2 sayang kat bro hikhikhik

  • Hayaro 4 May 2011 at 1:13 am

    benci tapi sayang ye….bikin suspens aja..tapi bagus jugak boleh promosikan blog orang yang benci tapi sayang tu juga.

  • Kak Aya 4 May 2011 at 1:53 am

    opsss ingatkan betul-betul benci tadi, rupanya sayanggg lebih ye…bagus2..

  • Peri PiA 4 May 2011 at 10:12 am

    congrats

  • Pojiepooh Abdullah 4 May 2011 at 3:36 am

    Ajer giler orang benci Eyriqazz, tak berkat jadik blogger tau!!
    Tapi sweet la video tuh, bukan geng2 blogger gak ker?

    PojiePooh; Hanya Satu…

  • zahidah dihaz 4 May 2011 at 8:31 am

    tahniah,,,,

    New Entry: Keychain from china

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing