≡ Menu
Huk3, tak boleh jadi ni. Ada Orang Benci Blog Eyriqazz. Huk3, nak bersara laa camni. Malas nak cerita banyak, korang terjah la Sendiri : Aku Benci Blog Eyriqazz

Huk3, normalla kan dalam berblogging ni, tak semua orang akan suka kan? Tapi saya pegang kata Dr. Fadzillah Kamsah, Benci Balas Sayang. Orang Baling tahi, kita bagi bunga, orang baling tahi, kita bagi bunga. Last2 bunga itu akan terus kembang dengan mekar dan mungkin bertambah subur dengan baja tahi tadi. Hik3, just perumpaaan. Selamat berfikir and have a nice day….

P/s : Life is Beautiful, Apa guna benci membenci? Sharing Happiness seperti video yang agak Cool ini :



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Adyshariz 3 May 2011, 4:21 pm

    biarkan ajer..janji happy..

    Reply
  • alongxp 3 May 2011, 4:22 pm

    kite takkan dapat puaskan ati sume orang… dalm seribu,mungkin ada 1 ke 10 ke 100 ke yg xsuke kite… takde sape dlm dunia ni yg perfect… kan?

    Reply
  • Shahrul Hairy Shaharuddin 3 May 2011, 4:39 pm

    Congratz bro! Jdi feature kat lam blog NN.. keep on track bro!

    yours
    SH

    Reply
  • Gieyana 3 May 2011, 5:16 pm

    x bagus membenci kan..tp biasalah manusia..dan itulah uniknya menjadi manusia..sbb itu adanya baik dan jahat..susah dan senang..benci dan sayang..dan yg pastinya ada syurga dan neraka ciptaan dariNya..

    ..x mudah utk memuaskan hati mana2 pihak mcm pemimpin, artis n so on kan..da yg suka n ada yg tak suka..aperpon yg penting kita tahu apa yg kita lakukan..:)

    Reply
  • Gieyana 3 May 2011, 5:20 pm

    opss..pandai2 jer kasi komen membina kan! rupa2nya da owg benci2 sayang nie..tahniah yer..:)

    Reply
  • Dawa 3 May 2011, 6:33 pm

    tahniah bro sbb terpilih utk blogger of the month. br tau. tu pon atas sbb nk gi serang blog yg ‘kutuk’ bro ni. hehe

    Reply
  • KiD 3 May 2011, 10:08 pm

    aku baru nak buat entry nih.. tapi tak cukup masa lak.. hahahah. seb bek ada org buat dulu..
    psssttt.. blog kid pun sbnrnya ada orang COPY PASTE dah.. dan jugak ada yang jeles.. huhuhu

    baik layan Kerepek Murah di Sungai Besar

    Reply
  • Myvitrd 3 May 2011, 10:14 pm

    serius makin bertabah benci bila baca blog ni..hehehe..

    Reply
  • Mama Zharfan 3 May 2011, 11:08 pm

    LOL ;) congrats once again Bro ;)

    Reply
  • yangbaik 3 May 2011, 4:32 pm

    jeles gak nih… tahniah juga … semoga terus gigih memberi maklumat dan info serta panduan untuk kami ‘meniru’… hehehe

    Reply
  • SHIMI 3 May 2011, 4:42 pm

    rilex. ambil semua tu dgn positif. dalam kutuk tu dia ada puji juga kan…

    Reply
  • D'ya Marshmello 3 May 2011, 4:46 pm

    huhu, betul2..dalam blogging ni mesti ada persaingan :)

    Reply
  • Matjoe 4 May 2011, 12:49 am

    sayang bilang benci gitu.

    myvitrd tu nak manja2 jer tu. agagaga

    Reply
  • e.l.i.s.s.m.i.e 4 May 2011, 1:15 am

    wow..featured blogger tu bro ! congratz..aku pun mau benci sama jugakkk :p mencikkkk :p

    Reply
  • iKhRam 3 May 2011, 6:27 pm

    relax2 saja..
    semua orang ada hak unutk menyukai dan membenci..

    namun kita yang masiha da hati nurani.. pasti tidak mahu membenci sebagaimana kita tidak mahu diri kita dibenci.. betul tak?

    teruskan menulis k?

    Reply
  • JalelBenAman™ 3 May 2011, 6:57 pm

    wah…hebat bang..

    p/s saya budak baru blaja…kalo salah tlg tunjukkan..

    Reply
  • ArELeEz 4 May 2011, 4:25 am

    xbaik, owh.. apsal nak benci2 plak? haish!

    Reply
  • syafiqsulaiman 3 May 2011, 11:49 pm

    torkono den..
    tp yg penting..
    tahniah!

    Reply
  • far_east 4 May 2011, 12:17 am

    sebelum buka belog bro ingatkan ada contest bertajuk ‘aku benci blog eyriqazz’ sebab tengok kat list myvitrd ada tajuk tue jugak…

    rupa2nya myvitrd yang benci2 sayang kat bro hikhikhik

    Reply
  • Hayaro 4 May 2011, 1:13 am

    benci tapi sayang ye….bikin suspens aja..tapi bagus jugak boleh promosikan blog orang yang benci tapi sayang tu juga.

    Reply
  • Kak Aya 4 May 2011, 1:53 am

    opsss ingatkan betul-betul benci tadi, rupanya sayanggg lebih ye…bagus2..

    Reply
  • Peri PiA 4 May 2011, 10:12 am

    congrats

    Reply
  • Pojiepooh Abdullah 4 May 2011, 3:36 am

    Ajer giler orang benci Eyriqazz, tak berkat jadik blogger tau!!
    Tapi sweet la video tuh, bukan geng2 blogger gak ker?

    PojiePooh; Hanya Satu…

    Reply
  • zahidah dihaz 4 May 2011, 8:31 am

    tahniah,,,,

    New Entry: Keychain from china

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »