Ada Orang Benci Blog Eyriqazz

Huk3, tak boleh jadi ni. Ada Orang Benci Blog Eyriqazz. Huk3, nak bersara laa camni. Malas nak cerita banyak, korang terjah la Sendiri : Aku Benci Blog Eyriqazz

Huk3, normalla kan dalam berblogging ni, tak semua orang akan suka kan? Tapi saya pegang kata Dr. Fadzillah Kamsah, Benci Balas Sayang. Orang Baling tahi, kita bagi bunga, orang baling tahi, kita bagi bunga. Last2 bunga itu akan terus kembang dengan mekar dan mungkin bertambah subur dengan baja tahi tadi. Hik3, just perumpaaan. Selamat berfikir and have a nice day….

P/s : Life is Beautiful, Apa guna benci membenci? Sharing Happiness seperti video yang agak Cool ini :

Comments

  1. alongxp says

    kite takkan dapat puaskan ati sume orang… dalm seribu,mungkin ada 1 ke 10 ke 100 ke yg xsuke kite… takde sape dlm dunia ni yg perfect… kan?

  2. Shahrul Hairy Shaharuddin says

    Congratz bro! Jdi feature kat lam blog NN.. keep on track bro!

    yours
    SH

  3. Gieyana says

    x bagus membenci kan..tp biasalah manusia..dan itulah uniknya menjadi manusia..sbb itu adanya baik dan jahat..susah dan senang..benci dan sayang..dan yg pastinya ada syurga dan neraka ciptaan dariNya..

    ..x mudah utk memuaskan hati mana2 pihak mcm pemimpin, artis n so on kan..da yg suka n ada yg tak suka..aperpon yg penting kita tahu apa yg kita lakukan..:)

  4. Gieyana says

    opss..pandai2 jer kasi komen membina kan! rupa2nya da owg benci2 sayang nie..tahniah yer..:)

  5. Dawa says

    tahniah bro sbb terpilih utk blogger of the month. br tau. tu pon atas sbb nk gi serang blog yg ‘kutuk’ bro ni. hehe

  6. says

    jeles gak nih… tahniah juga … semoga terus gigih memberi maklumat dan info serta panduan untuk kami ‘meniru’… hehehe

  7. e.l.i.s.s.m.i.e says

    wow..featured blogger tu bro ! congratz..aku pun mau benci sama jugakkk :p mencikkkk :p

  8. says

    relax2 saja..
    semua orang ada hak unutk menyukai dan membenci..

    namun kita yang masiha da hati nurani.. pasti tidak mahu membenci sebagaimana kita tidak mahu diri kita dibenci.. betul tak?

    teruskan menulis k?

  9. says

    sebelum buka belog bro ingatkan ada contest bertajuk ‘aku benci blog eyriqazz’ sebab tengok kat list myvitrd ada tajuk tue jugak…

    rupa2nya myvitrd yang benci2 sayang kat bro hikhikhik

  10. says

    benci tapi sayang ye….bikin suspens aja..tapi bagus jugak boleh promosikan blog orang yang benci tapi sayang tu juga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing