Terima Kasih dari Eyriqazz

Jutaan terimakasih dari Eyriqazz atas sokongan dan nasihat anda [ Entry INI] . Saya percaya pada hukum alam, what goes around, comes around. InsyaAllah saya akan berikan sokongan kepada Adik dan juga Ibu saya.

Terima kasih sekali lagi dari saya. Inilah salah satu sebab saya berblogging. Tempat meluahkan perasaan . Masih ramai yang prihatin di luar sana rupanya.

Saya doakan yang terbaik buat anda semua. Thank you All…

Comments

  1. Nia says

    Baru dapat baca kisah yang full, bila datang dugaan-dugaan mcm ni, tanda Allah sayangkan kita. Dia nak kita ingat padaNya.

  2. karipapsayur says

    Eyriqazz, org yg mula2 baru jd Miss J akn rs rendah diri sgt. Dia tunjuklah dia strong, x menangis garang etc tapi deep inside dia rs dia kekurangan. Sbg abg, salu lah buat dia rs penting dan disayangi.

    Dan pesan pd dia, kalau nk mengadu masalah melepas lelah kesedihan, mengadu pd kwn2 perempuan. Sbb kalau mengadu pd lelaki, banyaknye mengarut akhirnya nk amik kesempatan. Eyriqazz pn bole agak apa yg nk diambil kesempatan pd Miss J nih.

    Allah x uji hambaNya melebihi kemampuan hamba tu sendiri. Wallahualam

  3. Dinda Iva says

    betul kata kak “karipap sayur” itooo….saya sokong….berat mata memandang berat lagi bahu memikul..tapi Allah lebih tahu segalanya….

  4. Matjoe says

    apa lagi bro, hilangkan duka lari sambil mimun teh tarik restoran bukharra bersama boyfriend baru fasya sanda

  5. says

    oh ye sama2.. 😛

    apa2 pun, harap your sister bersabar.. mungkin ada hikmah disebalik ini semua.. dan mungkin beliau akn mendapat yang lebih baik, soleh dan bertanggungjawab.. insya’Allah.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing