≡ Menu
Jutaan terimakasih dari Eyriqazz atas sokongan dan nasihat anda [ Entry INI] . Saya percaya pada hukum alam, what goes around, comes around. InsyaAllah saya akan berikan sokongan kepada Adik dan juga Ibu saya.

Terima kasih sekali lagi dari saya. Inilah salah satu sebab saya berblogging. Tempat meluahkan perasaan . Masih ramai yang prihatin di luar sana rupanya.

Saya doakan yang terbaik buat anda semua. Thank you All…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • sI tEDI 4 April 2011, 1:13 pm

    Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya…

    Harap mereka bersabar menerima ujian Allah.

    Reply
  • Nia 4 April 2011, 1:28 pm

    Baru dapat baca kisah yang full, bila datang dugaan-dugaan mcm ni, tanda Allah sayangkan kita. Dia nak kita ingat padaNya.

    Reply
  • KiD 4 April 2011, 1:59 pm

    most welcome bro…

    Reply
  • suffer8zine 4 April 2011, 2:39 pm Reply
  • Mama Zharfan 4 April 2011, 5:40 pm

    Tuhan bersama org2 yg dizalimi..
    moga adik eyriqazz tabah yer

    Reply
  • Miza Yusof 4 April 2011, 1:05 pm

    semoga semuanya dalam keadaan baik.

    Reply
  • Sam Posmen 4 April 2011, 2:16 pm

    kuatkan semangat eyriqaz. mungkin ada sebab di sebaliknya.

    Reply
  • myvitrd 4 April 2011, 3:18 pm

    Setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya eyriqazz.. moga dipermudahkan semuanya

    Reply
  • nUR_rOsALiNdA 4 April 2011, 4:01 pm

    Setiap perbuatan pasti ada balasan nya.Cepat atau lambat je

    Reply
  • karipapsayur 5 April 2011, 1:06 am

    Eyriqazz, org yg mula2 baru jd Miss J akn rs rendah diri sgt. Dia tunjuklah dia strong, x menangis garang etc tapi deep inside dia rs dia kekurangan. Sbg abg, salu lah buat dia rs penting dan disayangi.

    Dan pesan pd dia, kalau nk mengadu masalah melepas lelah kesedihan, mengadu pd kwn2 perempuan. Sbb kalau mengadu pd lelaki, banyaknye mengarut akhirnya nk amik kesempatan. Eyriqazz pn bole agak apa yg nk diambil kesempatan pd Miss J nih.

    Allah x uji hambaNya melebihi kemampuan hamba tu sendiri. Wallahualam

    Reply
  • fyna 5 April 2011, 1:13 am

    welkam…
    :)

    Reply
  • Dinda Iva 5 April 2011, 1:38 am

    betul kata kak “karipap sayur” itooo….saya sokong….berat mata memandang berat lagi bahu memikul..tapi Allah lebih tahu segalanya….

    Reply
  • Matjoe 5 April 2011, 1:53 am

    apa lagi bro, hilangkan duka lari sambil mimun teh tarik restoran bukharra bersama boyfriend baru fasya sanda

    Reply
  • Bella Enveeus 4 April 2011, 6:43 pm

    oh ye sama2.. :P

    apa2 pun, harap your sister bersabar.. mungkin ada hikmah disebalik ini semua.. dan mungkin beliau akn mendapat yang lebih baik, soleh dan bertanggungjawab.. insya’Allah.. :)

    Reply
  • far_east 5 April 2011, 12:48 am

    semoga bro sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah…

    Reply
  • cikpuanhady 5 April 2011, 11:38 am

    semoga adik Eyriqazz tabah menghadapi ujian ini..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    Reply
  • Eyriqazz 5 April 2011, 4:53 am

    @sW33tdARLiNG :thanks all…semoga jasa baik anda Tuhan membalasnya..Amin…

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »