Terima Kasih dari Eyriqazz

by eyriqazz on 4 April 2011

Jutaan terimakasih dari Eyriqazz atas sokongan dan nasihat anda [ Entry INI] . Saya percaya pada hukum alam, what goes around, comes around. InsyaAllah saya akan berikan sokongan kepada Adik dan juga Ibu saya.

Terima kasih sekali lagi dari saya. Inilah salah satu sebab saya berblogging. Tempat meluahkan perasaan . Masih ramai yang prihatin di luar sana rupanya.

Saya doakan yang terbaik buat anda semua. Thank you All…
  • Miza Yusof 4 April 2011 at 1:05 pm

    semoga semuanya dalam keadaan baik.

  • sI tEDI 4 April 2011 at 1:13 pm

    Setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya…

    Harap mereka bersabar menerima ujian Allah.

  • Nia 4 April 2011 at 1:28 pm

    Baru dapat baca kisah yang full, bila datang dugaan-dugaan mcm ni, tanda Allah sayangkan kita. Dia nak kita ingat padaNya.

  • KiD 4 April 2011 at 1:59 pm

    most welcome bro…

  • Sam Posmen 4 April 2011 at 2:16 pm

    kuatkan semangat eyriqaz. mungkin ada sebab di sebaliknya.

  • suffer8zine 4 April 2011 at 2:39 pm

    sama2 :)

    Terkini : Senarai Keputusan Dan Calon ABPBH 2010-2011 | Penyelesaian Masalah Error Button Older Post

  • myvitrd 4 April 2011 at 3:18 pm

    Setiap yg berlaku pasti ada hikmahnya eyriqazz.. moga dipermudahkan semuanya

  • nUR_rOsALiNdA 4 April 2011 at 4:01 pm

    Setiap perbuatan pasti ada balasan nya.Cepat atau lambat je

  • Mama Zharfan 4 April 2011 at 5:40 pm

    Tuhan bersama org2 yg dizalimi..
    moga adik eyriqazz tabah yer

  • Bella Enveeus 4 April 2011 at 6:43 pm

    oh ye sama2.. :P

    apa2 pun, harap your sister bersabar.. mungkin ada hikmah disebalik ini semua.. dan mungkin beliau akn mendapat yang lebih baik, soleh dan bertanggungjawab.. insya’Allah.. :)

  • far_east 5 April 2011 at 12:48 am

    semoga bro sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah…

  • karipapsayur 5 April 2011 at 1:06 am

    Eyriqazz, org yg mula2 baru jd Miss J akn rs rendah diri sgt. Dia tunjuklah dia strong, x menangis garang etc tapi deep inside dia rs dia kekurangan. Sbg abg, salu lah buat dia rs penting dan disayangi.

    Dan pesan pd dia, kalau nk mengadu masalah melepas lelah kesedihan, mengadu pd kwn2 perempuan. Sbb kalau mengadu pd lelaki, banyaknye mengarut akhirnya nk amik kesempatan. Eyriqazz pn bole agak apa yg nk diambil kesempatan pd Miss J nih.

    Allah x uji hambaNya melebihi kemampuan hamba tu sendiri. Wallahualam

  • fyna 5 April 2011 at 1:13 am

    welkam…
    :)

  • Dinda Iva 5 April 2011 at 1:38 am

    betul kata kak “karipap sayur” itooo….saya sokong….berat mata memandang berat lagi bahu memikul..tapi Allah lebih tahu segalanya….

  • Matjoe 5 April 2011 at 1:53 am

    apa lagi bro, hilangkan duka lari sambil mimun teh tarik restoran bukharra bersama boyfriend baru fasya sanda

  • Eyriqazz 5 April 2011 at 4:53 am

    @sW33tdARLiNG :thanks all…semoga jasa baik anda Tuhan membalasnya..Amin…

  • cikpuanhady 5 April 2011 at 11:38 am

    semoga adik Eyriqazz tabah menghadapi ujian ini..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: