Saya tahu Kenapa Amir Belum terkeluar daripada Maharaja Lawak|Undian Mantap dari JeJaiLy


Hebat penangan Amir di Maharaja Lawak. Ramai yang dah menyampah dan mahukan dia terkeluar. Tup2, dah tiga penyingkiran, dia masih berdiri kukuh. Siasat punya siasat, akhirnya eyriqazz dah jumpa punca kenapa dia belum terkeluar. Rupa-rupanya mendapat undian dan sokongan mantap daripada :

Team #JeJaily (Je Jai + Sumijelly, yang tengah tiada kena mengena ya…)

Dua orang inilah yang dikatakan telah mengundi tanpa henti buat Amir Maharaja Lawak. Seorangtu baruje menang Blackberry, nak test power katanya. Seorang lagi, towkey Ikan Siakap, habis dia suruh geng2 dan siapa yang makan Ikan siakap undi sekali. No wonder laa sampai skang ni tak terkeluar lagi.

Dahla tu korang..toksah la Undi Amir lagi…Baik korang Undi Sepah ke, Jozan ke, Nabil ke,bermaknalah juga undian tu….

On the other notes, malam ni boleh layan Maharaja Lawak Minggu 4 lagi. Tak perlu risau terlepas, coz dah ada Astro B.yond PVR, youtube versi TV.

P/s : Harap2 terkeluar laa Amir malam ni. Kalau tak terkeluar juga, Siapla korang Team #JeJaily….Ini mesti kerja korang lagi…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Saya tahu Kenapa Amir Belum terkeluar daripada Maharaja Lawak|Undian Mantap dari JeJaiLy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.