Saya Dah Lama Tak Pi Blog Dia…

Saya Dah Lama Tak Pi Blog Dia…
Inilah komen yang sebenarnya..
Inilah komen yang diterima dari entry di blog MakDaraTerdiva untuk entry Great Teacher Onizuka . Thanks Diana atas teguran yang membina. Saya memang suka teguran sebegini kerana ianya boleh memperbaiki blog saya ini. Takdela syok sendiri selalu kan?
Hik3, tuhla, bila anak dah makin membesarni, rasa makin selesa menulis personal entry walaupun tahu ianya mungkin kurang digemari pembaca. Umm, Diana, kalau tak keberatan, “dah tak macam dulu” tu camne ya? . Boleh saya tengok-tengokkan dan perbaiki di masa hadapan.
Thanks again Diana, InsyaAllah, akan diperbaiki di mana yang kurang + kurangkan entry personal. Bak Kata Dr. Fadzillah Kamsah, Opinion is always rite dan jadikan ianya rujukan untuk ke arah yang lebih positif. 

Kepada readers yang lain,tegur-teguri la saya ya. Constructive feedback utk kebaikan, apa salahnya kan? Tersalah silap, boleh diperbaiki..
Apapun, Jom Terjah Blog Diana http://bit.ly/dpaafs

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

25 thoughts on “Saya Dah Lama Tak Pi Blog Dia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.