RM743.32 dari ChurpChurp|Nak Cash Out tak ya?

Dah almost 6 bulan menabung dengan ChurpChurp ni. RM743.32 dari ChurpChurp. Umm, lambatnya nak cukupkan RM1,000. Tak sabar nak cash outkan. Bolehla pergi bercuti lagi. Hik3..

Bagi yang belum join Churp2, bolehla join SiniΒ http://bit.ly/eDf5yt . Takde blog pun boleh join, asalkan at least ada Facebook or Twitter.

Umm, patutkah saya Cash Out now?Β 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

37 thoughts on “RM743.32 dari ChurpChurp|Nak Cash Out tak ya?

Leave a Reply to aNJe a.k.a MaMa_Balqis Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.