Ramai Suami Orang Mudah Senyum Kepada Isteri Orang Daripada Isteri Sendiri

Ramai Suami Orang Mudah Senyum Kepada Isteri Orang Daripada Isteri Sendiri, itulah salah satu yang saya pelajari ketika menghadiri kursus dari Dato’ Dr. Hj Fadzilah Kamsah . Umm, macam betul je, Contoh paling tepat, gambar di atas tu @ Bro Je Jai. Depan bini, susah bebenar nak senyum, time event, bukan setakat bini orang, bukan bini orang pun senyumje memanjang. Hik3, jangan marah daa, eden pulangkan balik paku buah keras.Hik3..
Umm, camne nak jawab ya? Ehh,ehh, saya mudahje senyum depan Isteri saya. Terlebih-lebih senyum sampai rosak gambar kahwin (hik3, wife saya cakap saya tak pandai senyum bila bergambar).
P/s : Apa kata anda? Betulke Ramai Suami Orang Mudah Senyum Kepada Isteri Orang Daripada Isteri Sendiri?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

26 thoughts on “Ramai Suami Orang Mudah Senyum Kepada Isteri Orang Daripada Isteri Sendiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.