Pemenang Small GiveAway|RMxx dari Eyriqazz.Com

by eyriqazz on 18 April 2011

in contest



5 pemenang + 1 pemenang hadiah kejutan, RM10 Cash/Top up . Sila e-mailkan ke iman1237@hotmail.com untuk pilihan hadiah. Sila rujuk kepada nombor anda di bawah.

5 entry pertama akan memenangi “5 GTO Pointz”. Nanti saya updatekan pointnya.

  1. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  2. http://haycontest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  3. http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  4. http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  5. http://faish5807.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  6. http://stayinheart.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  7. http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  8. http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/04/mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  9. http://taufikmaria.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  10. http://soulain.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  11. http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  12. http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  13. http://gengggkapak.blogspot.com/2011/04/small-give-away-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  14. http://ady-shariz.blogspot.com/2011/04/small-give-away-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  15. http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  16. http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  17. http://melinmelin.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom-hee-d.html
  18. http://petaibududurian.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  19. http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  20. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  21. http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  22. http://deyna83.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  23. http://sweetmamaconway.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  24. http://www.myvitrd.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  25. http://eiz1004.upprofits.com/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazz-com/
  26. http://fztogether.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  27. http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  28. http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  29. http://suzie284contest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  30. http://mycontestzone.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  31. http://mamakawai.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  32. http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2010/05/sumimie-kawai-baby-collection-opening.html
  33. http://yangbaik.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  34. http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  35. http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  36. http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/04/small-give-away-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  37. http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  38. http://topimagine.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  39. http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  40. http://duniacontest-azie.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  41. http://illafira.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  42. http://nadyabubblecontest.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  43. http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  44. http://eyfascreamo.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  45. http://fabulousnana.com/blog/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazz-com/
  46. http://slumberzgurll.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  47. http://ezaiza.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazz.html
  48. http://pojiepooh.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html
  49. http://syaisya.com/2011/04/saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazz-com.html
Congratz to All. More GiveAway Coming Soon.
  • luqman zakaria 18 April 2011 at 4:41 pm

    tahniah kepada semua pemenang!!

    arepnakbebel: tutorial letak BLOG dalam ENTRY!!

  • cik pulau 18 April 2011 at 5:34 pm

    tahniah buat pemenang…
    cik pulau tak menang. uhukkk!!

  • Izan Ishak 18 April 2011 at 7:26 pm

    terima kasih atas makluman dalam belog izan ye bro eyriqazz. izan akan email pilihan hadiahnya~

  • cikpuanhady 18 April 2011 at 10:27 pm

    thanks..me ada buat tq entri, tapi publish jam 2.28 ptg kat blog bawah ni..

    Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

    Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

  • Sharinginfoz 18 April 2011 at 11:52 pm

    congrats

  • Nana 19 April 2011 at 12:00 am

    hoyee…
    tq..tq..
    dah email!

  • mama shifa 19 April 2011 at 12:13 am

    Alhamdullilah
    tahniah kepada diri sendiri
    hehehe dan kepada pemenang yg lain
    saya dah email dr email address sumimie

  • kakngah 19 April 2011 at 12:17 am

    tahniah pada semua yang menang….

  • far_east 19 April 2011 at 12:31 am

    tahniah kepada pemenang..

    p/s : aisehhh termiss satu no hikhikhik…

  • MamaYatie 19 April 2011 at 12:38 am

    congrates pada semua yg bertuah tur…

  • mommy nana 19 April 2011 at 12:56 am

    Terima kasih bro!
    Thanks beritahu melalui entry tu.
    Dah email dah pilihan hadiah. ;)

  • Miza Yusof 19 April 2011 at 2:31 am

    Yeay ! Menang lagi :)
    Tahniah kepada semua pemenang :D

  • fadwa daud 19 April 2011 at 5:02 am

    thanks!!terpilih!!
    hehehe..saya dah emelkan!

  • Fadzillah Kamarudin 19 April 2011 at 6:51 am

    alhamdulillah…
    thanks…

  • Ms sunsWeetz 19 April 2011 at 7:51 am

    sob2x..siket ag nk kena no Ms huhu

  • NadyaBubble 19 April 2011 at 10:38 am

    THANK YOU :)

    http://nadyabubble.blogspot.com/2011/04/menang-saya-mahu-rmxx-dari-eyriqazzcom.html

  • Nak kurus ingat joegrimjow 19 April 2011 at 1:20 pm

    hik2…x menang. Takde rezeki Sya kali ni. Takpe…Tahniah kepada semua pemenang.

  • yangbaik 23 April 2011 at 6:03 am

    tahniah kepada semua pemenang, termasuk juga aye… hehehe dapat 5 gto point.. tq

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: