≡ Menu

Entry Small Contest | Entry Pilihan dirujuk . Entry pilihan yang mendapat undi terbanyak adalah :


Pemenangnya adalah :

2) Dawa

Walaupun tak ramai yang mengomen, janji tetap akan dikota. RM10 Cash/top up jika tidak join Small Give Away  dan RM20 Cash/top up jika dah join my give away. E-mailkan pilihan anda di iman1237@hotmail.com pilihan anda. Kalau cash Maybank only..

Tahniah buat pemenang.Alhamdulillah, dapat satu berita gembira hari ini. 10 kali ganda dari jumlah hadiah yang saya berikan ini. Betul la kata pepatah, “The More You Give, The More You Will Get”.

P/s : Thanks buat semua pembaca yang masih membaca/menyokong “Blog Cap Ikan Ayam Goreng” ni…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 12 April 2011, 1:29 pm

    congrats dpt advertorial lg yer..fuyoo RM2k tu :) masyukk :)

    Reply
  • arep_lockermonth 12 April 2011, 1:37 pm

    tahniah tahniah~

    Reply
  • Myvitrd 12 April 2011, 1:37 pm

    tahniah2 kepada pemenang

    Reply
  • Cute MuM 12 April 2011, 1:50 pm

    alhamdulillah rezeki..
    cute mum dah email details
    TQ

    Reply
  • Halen 12 April 2011, 2:34 pm

    tahniah kpd pemenang dan tahniah jg kpd bro eyriqazz di atas rezeki yg diberikan.

    Reply
  • KiD 12 April 2011, 3:23 pm

    wow!!! berita masyuuukkk lagi ke bro?

    Reply
  • Adyshariz 12 April 2011, 5:00 pm

    owhh..belog cap ikan ayam goreng, kira besor leh tu bang..

    saya punya ikan bilis jer..hehe

    Reply
  • SyUhAdA 12 April 2011, 5:52 pm

    thniah~

    Reply
  • Jocko 12 April 2011, 1:35 pm

    Rugi aku tak vote,,, kalu tak leh menang

    Reply
  • Sya Isya 12 April 2011, 4:11 pm

    hik2..entri usop wilcha ke yang menang…hik2..tahniah Cute Mum dan Dawa

    Reply
  • azzey 13 April 2011, 12:17 am

    Tahniah kpd yg menang tu dan tahniah juga utk awak atas berita baik yg awak dpt tu….:)

    Reply
  • far_east 13 April 2011, 12:09 am

    apakah berita gembira tue bro? cer cite cer citer.. ;)

    Reply
  • Eyriqazz 13 April 2011, 12:50 am

    @Mama Zharfan:ehh2,10 kali ganda bukan 100 kali ganda..hik3..bukan Adv..ni rezeki lain…

    Reply
  • Ummi Hanie 13 April 2011, 1:55 am

    bro,tiup sikit aura rezeki murah tu…
    tp alhmdllh rezeki masing2 berlainan kan…tahun 2011 ni mmg tahun byk rezeki baru i guess ;)
    tahniah pmng2 n bro juge :)

    Reply
  • Eyriqazz 13 April 2011, 6:29 am

    @Jocko :hik3..tuhla,sape suruh tak vote..

    Reply
  • Eyriqazz 13 April 2011, 6:41 am

    @KiD :adalah skit2 rezeki berblogging..tapi bukan Adv…

    Reply
  • Eyriqazz 13 April 2011, 6:41 am

    @Adyshariz:ikan bilis sedap buat lauk nasi lemak…

    Reply
  • Eyriqazz 13 April 2011, 6:42 am

    @far_east :hik3..biarla rahsia dulu

    Reply
  • Eyriqazz 13 April 2011, 6:42 am

    @azzey:thanks azzey..Alhamdulillah,rezeki anak..

    Reply
  • Eyriqazz 13 April 2011, 6:43 am

    @Ummi Hanie :fuhh2..tuhla..rezeki lain2..byk cabang rezeki…di mana ada kemahuan,di situ ada jalan kan?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »