Pemenang Entry Pilihan

by eyriqazz on 12 April 2011

in contest

Entry Small Contest | Entry Pilihan dirujuk . Entry pilihan yang mendapat undi terbanyak adalah :


Pemenangnya adalah :

2) Dawa

Walaupun tak ramai yang mengomen, janji tetap akan dikota. RM10 Cash/top up jika tidak join Small Give Away  dan RM20 Cash/top up jika dah join my give away. E-mailkan pilihan anda di iman1237@hotmail.com pilihan anda. Kalau cash Maybank only..

Tahniah buat pemenang.Alhamdulillah, dapat satu berita gembira hari ini. 10 kali ganda dari jumlah hadiah yang saya berikan ini. Betul la kata pepatah, “The More You Give, The More You Will Get”.

P/s : Thanks buat semua pembaca yang masih membaca/menyokong “Blog Cap Ikan Ayam Goreng” ni…
  • Mama Zharfan 12 April 2011 at 1:29 pm

    congrats dpt advertorial lg yer..fuyoo RM2k tu :) masyukk :)

  • Jocko 12 April 2011 at 1:35 pm

    Rugi aku tak vote,,, kalu tak leh menang

  • arep_lockermonth 12 April 2011 at 1:37 pm

    tahniah tahniah~

  • Myvitrd 12 April 2011 at 1:37 pm

    tahniah2 kepada pemenang

  • Cute MuM 12 April 2011 at 1:50 pm

    alhamdulillah rezeki..
    cute mum dah email details
    TQ

  • Halen 12 April 2011 at 2:34 pm

    tahniah kpd pemenang dan tahniah jg kpd bro eyriqazz di atas rezeki yg diberikan.

  • KiD 12 April 2011 at 3:23 pm

    wow!!! berita masyuuukkk lagi ke bro?

  • Sya Isya 12 April 2011 at 4:11 pm

    hik2..entri usop wilcha ke yang menang…hik2..tahniah Cute Mum dan Dawa

  • Adyshariz 12 April 2011 at 5:00 pm

    owhh..belog cap ikan ayam goreng, kira besor leh tu bang..

    saya punya ikan bilis jer..hehe

  • SyUhAdA 12 April 2011 at 5:52 pm

    thniah~

  • far_east 13 April 2011 at 12:09 am

    apakah berita gembira tue bro? cer cite cer citer.. ;)

  • azzey 13 April 2011 at 12:17 am

    Tahniah kpd yg menang tu dan tahniah juga utk awak atas berita baik yg awak dpt tu….:)

  • Eyriqazz 13 April 2011 at 12:50 am

    @Mama Zharfan:ehh2,10 kali ganda bukan 100 kali ganda..hik3..bukan Adv..ni rezeki lain…

  • Ummi Hanie 13 April 2011 at 1:55 am

    bro,tiup sikit aura rezeki murah tu…
    tp alhmdllh rezeki masing2 berlainan kan…tahun 2011 ni mmg tahun byk rezeki baru i guess ;)
    tahniah pmng2 n bro juge :)

  • Eyriqazz 13 April 2011 at 6:29 am

    @Jocko :hik3..tuhla,sape suruh tak vote..

  • Eyriqazz 13 April 2011 at 6:41 am

    @KiD :adalah skit2 rezeki berblogging..tapi bukan Adv…

  • Eyriqazz 13 April 2011 at 6:41 am

    @Adyshariz:ikan bilis sedap buat lauk nasi lemak…

  • Eyriqazz 13 April 2011 at 6:42 am

    @far_east :hik3..biarla rahsia dulu

  • Eyriqazz 13 April 2011 at 6:42 am

    @azzey:thanks azzey..Alhamdulillah,rezeki anak..

  • Eyriqazz 13 April 2011 at 6:43 am

    @Ummi Hanie :fuhh2..tuhla..rezeki lain2..byk cabang rezeki…di mana ada kemahuan,di situ ada jalan kan?

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: