Nokia E7 Menjadi Milkku Akhirnya|Thanks Maxis10

Hari ini menerima berita gembira. Check e-mail pukul 12malam+, terima e-mail dari Maxis10. Alhamdulillah, Maxis10 Nokia E7 Review dari saya diterima baik oleh pihak Maxis dan sebagai ganjarannya selepas tempoh 2 minggu berakhir,Nokia E7 ini menjadi milik saya. Alhamdulillah, rezeki berblogging.
Jutaan terimakasih buat Maxis especially buat April Yim dan Fiona kerana memilih saya sebagai salah seorang Maxis 10 Nokia E7 Reviewer . Juga kepada Miza Yusof yang telah menjadi penulis jemputan review Nokia E7 ini di blog saya. Akhirnya buat pembaca blog eyriqazz, tanpa sokongan anda, ianya tentu tidak akan menjadi kenyataan. InsyaAllah, akan saya kongsi-kongsikan rezeki nanti.
Kepada yang belum mencuba, boleh mencuba nasib menjadi reviewer di Maxis10 : http://apps.facebook.com/maxis_ten/ . Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan? Ada kelapangan nanti saya kongsikan tips untuk increase ur chance to be selected as one of the reviewer for Maxis10.
Nokia E7 Menjadi Milkku Akhirnya
Saya teruja saya gembira
Thanks Maxis10 dari saya
Teruskan program ini, program yang amat berjaya

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Nokia E7 Menjadi Milkku Akhirnya|Thanks Maxis10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.