Nak Jugak Pregnant….

BEST n JELESnya dgr cite kwn2 kat sek n lama dah PREGNANT lagi…huhuuu…Nak juga,nak jugak!!….Tp,blum ada rezeki lagi + En.Suami kata, tunggu dulu ALISYA 2 tahun…..Bulan JUN ni Birthday ALISYA kali ke-2….siaplah PAPA kalo x BERJAYA……..- dari FB Isteri/Credit picture HERE



Dussh, ini gara-gara entry u laa ni Suu, Two Line


Am I ready? Huk3, kena pi berguru ngan Tokey Gambir Sarawak ni….Soklan macam eden pulak yang kena pregnant


P/s : Wish Me Luckk….Hik3….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “Nak Jugak Pregnant….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.