My Top 20 Events with Nuffnang in 2010 | Part 2

Sambungan entry My Top 20 Events with Nuffnang in 2010 | Part 1 :

Number 15: Digi Pimp My Music
Hazman, tangan kat mana tu? Baguslah Digi, banyak adakan event untuk Digi Evangelist. Macam-macam aksi dan memang tergelak bila melihat bloggers menari. Siap ada “tiger show” yang telah dilatih khas oleh :
Je Jai, Klon P. Ramlee, misai kontot Senyuman Menggoda
First event yang dianjurkan khas buat Pioneer Gplusmy . Dek kerna Majlis berbuka puasa ini, daripada langsung tak pernah try Ayam Penyet, now saya penggemar makanan Ayam Penyet. Dah pelbagai Restoran Ayam Penyet saya terjahi. Memang meriah sesi berbuka puasa ini. Gendang gendut tali kecapi, Kenyang perut suka hati.
Memang best bila dapat jumpa geng-geng bloggers. Lebih mengujakan, saya terpilih untuk Review IPhone 4. Walaupun ianya tidak menjadi milik saya, pengalaman beberapa minggu dengan IPhone 4 memang menguja. Ohh, ini my next gadget wish list. Tahniah juga yang lain yang dapat review phone. Ohh, tahniah Je Jai menang Blackberry. Nanti, jangan lupa belanja kitorang makan durian bersama Gplusmy ya?
Macam tak percaya bila Hanis Zalikha turut hadir di workshop ini. Blogger popular yang tidak perlu diperkenalkan lagi sehinggakan turut muncul antara insan yang paling banyak muncul di Google Search untuk tahun 2010. Juga berpeluang tahu lebih lanjut tentang ;
Nokia Ovi Application
Kesedihan terubat tak terpilih Berbuka Puasa bersama Nuffnang. Dapat berbuka puasa bersama Digi Angels. Meriah dengan kehadiran ramai bloggers dan juga popular bloggers antaranya BeautifulNara, Ceeramoon, Viruspadu dan ramai lagi.
Berakhir Part 2. Event Nuffnang memang menguja. The more ,the merrier. Love dengan event ini merapatkan lagi hubungan sesama bloggers dan dapat menghadiri event yang mempesona.
P/s : There are something Money can’t buy, i.e. Persahabatan dan event menguja bersama Nuffnang. Love it and Want more of It….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “My Top 20 Events with Nuffnang in 2010 | Part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.