Mee Bandung Paling Sedap di Malaysia

On the way pulang dari Pandan Indah ke rumah, sempatlah kami terjahi Tesco Ampang dan pekena :

Mee Bandung Paling Sedap di Malaysia
Yiezaa, Memang sedap. Ni kali kedua try, masih rasa nak lagi
Nyam,nyam,sungguh berselera Isteri
Pedas, Kaw, Sedap…Terbaik..
Honestly, inilah Mee Bandung yang paling sedap pernah saya try. Makanan lain pun tak kurang hebatnya. Kalau singgah Tesco Ampang, kalau berkesempatan, surely kami singgah di Restoran ini :
P/s : Jom Pekena Ikan Patin Mahal, Saudara Bean Moreno mahu belanja..

Comments

  1. Myvitrd says

    alamak ko buat aku laparlah tengahari ni eyriqazz.. baru nak diet..aku keluar g makan dululah.. hahaha

  2. says

    Jarang pergi tesco ampang sebab crowded. Tapi sekali sekala pergi juga ikut timing yang betul nak elakkan crowded. Tapi next boleh try mee bandung ni..

    Terbaru >Kenali Telur Palsu Atau Original >Special Post : Apa Yang Menarik Tentang Air Asia >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh

  3. saza says

    slalu je pegi tesco ampang ni sbb dkt ngan umh akk..tp x penah la p..x penah lg jmpa mee bandung plg sedap kecuali kalo kt johor..ermm
    -zati

  4. says

    Slalu gak gi tesco ampang, tapi tak pernah plak makan kat warung santai nih. Thanks for da info bro, bley gi terjah kedai ni nanti ^_^

  5. says

    alamak br jumpa n3 nie..
    akak nak komen gak sbb rasanya mana2 mee bandung yg dah makan, mee bandung muo jugak paling sodap sbb terasa kacang tumbuknya,kuah bukan takat berminyak2 je macam mee rebus plak.. x caya? tanya mr x.. alaa yg bakal tunang 23 hb nieh.. he hee..

  6. Anonymous says

    mi bandung terbaik kat selangor ni, pegi ke restoran pak anjang bariani di section 13 shah alam, tadisma business park. kalo pure org muor mmg leh lps rindu mi bandung kat sini. – farika

    • Anonymous says

      Yang diSantai bukan versi Muor…biasanye mee bandung Muor lebih “Authentic” dan sedap. Minta “address” Restoran Pak Anjang. Nak gi cuba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing