≡ Menu

On the way pulang dari Pandan Indah ke rumah, sempatlah kami terjahi Tesco Ampang dan pekena :

Mee Bandung Paling Sedap di Malaysia
Yiezaa, Memang sedap. Ni kali kedua try, masih rasa nak lagi
Nyam,nyam,sungguh berselera Isteri
Pedas, Kaw, Sedap…Terbaik..
Honestly, inilah Mee Bandung yang paling sedap pernah saya try. Makanan lain pun tak kurang hebatnya. Kalau singgah Tesco Ampang, kalau berkesempatan, surely kami singgah di Restoran ini :
P/s : Jom Pekena Ikan Patin Mahal, Saudara Bean Moreno mahu belanja..



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • stormz 12 April 2011, 3:43 am

    Mi bandung ayah sy pn sdp.rmai customer dok ulang order je.

    Reply
  • Matjoe 12 April 2011, 4:09 am

    wahhh, ni aku mesti terjah ni. mmg nampak best

    Reply
  • Nur Hawa Mohd Zin 12 April 2011, 4:17 am

    wah..tesco ampang tak jao dari rumah…wajib pergi cube ni

    Reply
  • @e_da 12 April 2011, 4:55 am

    terliur tengok.. nak g cuba gakla

    Reply
  • Myvitrd 12 April 2011, 5:18 am

    alamak ko buat aku laparlah tengahari ni eyriqazz.. baru nak diet..aku keluar g makan dululah.. hahaha

    Reply
  • phreak-id 12 April 2011, 5:54 am

    Jarang pergi tesco ampang sebab crowded. Tapi sekali sekala pergi juga ikut timing yang betul nak elakkan crowded. Tapi next boleh try mee bandung ni..

    Terbaru >Kenali Telur Palsu Atau Original >Special Post : Apa Yang Menarik Tentang Air Asia >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh

    Reply
  • saza 12 April 2011, 6:12 am

    slalu je pegi tesco ampang ni sbb dkt ngan umh akk..tp x penah la p..x penah lg jmpa mee bandung plg sedap kecuali kalo kt johor..ermm
    -zati

    Reply
  • Mama Zharfan 12 April 2011, 8:23 am

    me MESTI singgah ni!!

    Reply
  • stormz 12 April 2011, 8:35 am

    eyriqazz, sy xde restaurant. just amik tempahan for small catering je.

    Reply
  • amirah 12 April 2011, 9:05 am

    memang best kan mee bandung dia bro

    Reply
  • y u y u Z u l a i k h a 12 April 2011, 3:42 am

    saye tak suka mee bandung! saye suka MEATBALL!!!

    Reply
  • fiza 12 April 2011, 3:44 am

    Slalu gak gi tesco ampang, tapi tak pernah plak makan kat warung santai nih. Thanks for da info bro, bley gi terjah kedai ni nanti ^_^

    Reply
  • Mr feckry 12 April 2011, 3:47 am

    alamak terliur wa tengok

    Reply
  • Kancilbiru 12 April 2011, 3:48 am

    warung santai tu memang makanan dia sedap2 la…

    terbayang2 nasi goreng dia..

    Reply
  • Amiera Hilton 12 April 2011, 3:57 am

    ya Allah kecur air liur tgk mee bandung tu. haih

    Reply
  • Sharinginfoz 12 April 2011, 4:15 am

    Warung Santai memang sedap tapi tak pernah le pula cuba benda alah ni, biasanya tomyam

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:36 am

    @y u y u Z u l a i k h a:meh eyriqazz blanje meatball di IKEA

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:36 am

    @ stormz :kat mana restorantu?manatau ble saya terjah…

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:37 am

    @fiza:terjahla..puas hati…

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:38 am

    @Mr feckry:jom terjah..

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:38 am

    @Kancilbiru:nasi goreng?umm…blom try lagini..thanks..bolehla order nanti

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:38 am

    @Amiera Hilton:jemput2makan…

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:39 am

    @Matjoe :terjahla bro..hargapun OK…

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:39 am

    @Sharinginfoz :next time bolehla cuba bro

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:39 am

    @Nur Hawa Mohd Zin:cuba jgn tak cuba

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:39 am

    @@e_da :cubala…terbaikk…

    Reply
  • Eyriqazz 12 April 2011, 5:40 am

    @Myvitrd :lorr,ingatkan nak blanje lunch tadi..hik3..

    Reply
  • oranglidi 12 April 2011, 7:06 am

    saya suka laksa sarawak je….tu pun mesti yang kat bawah office ni…sedap….

    New Entry: A PERFECT GIFT | PEN?

    Reply
  • Hernee Nazir 12 April 2011, 7:41 am

    huwaaaaaaaaaaa..tkecur air liur nehhh..

    Reply
  • Nor Moscow 12 April 2011, 7:55 am

    aduh! terliurnya..singgah gak kat Ampang Park masa balik cuti last week..tapi pekena mC D aje..

    Reply
  • Nizam 12 April 2011, 9:31 am

    wah,sedap nih…
    lau makan petang2 lagi sedap… hehehe

    Reply
  • aimaniman 12 April 2011, 2:05 pm

    alamak br jumpa n3 nie..
    akak nak komen gak sbb rasanya mana2 mee bandung yg dah makan, mee bandung muo jugak paling sodap sbb terasa kacang tumbuknya,kuah bukan takat berminyak2 je macam mee rebus plak.. x caya? tanya mr x.. alaa yg bakal tunang 23 hb nieh.. he hee..

    Reply
  • hazman aka species1980 13 April 2011, 1:00 am

    bila kita dah rasa makanan yang sedap confirm kita akan datang di masa akan datang…

    Reply
  • Ummi Hanie 13 April 2011, 1:59 am

    sy pun pminat mee bandung ..kat area kami ni 2,3 warung dah pekena sume ok jer…belum kena yg xsedap..alhmdllh :)

    Reply
  • kak ct 17 April 2011, 2:40 pm

    salam kenal..

    mmg sedap mi bandung santai..sy dh brtahun2 mkn kt situ

    Reply
  • Anonymous 4 May 2011, 9:41 am

    mi bandung terbaik kat selangor ni, pegi ke restoran pak anjang bariani di section 13 shah alam, tadisma business park. kalo pure org muor mmg leh lps rindu mi bandung kat sini. – farika

    Reply
    • Anonymous 2 December 2012, 3:21 pm

      Yang diSantai bukan versi Muor…biasanye mee bandung Muor lebih “Authentic” dan sedap. Minta “address” Restoran Pak Anjang. Nak gi cuba!

      Reply
  • Zura Lee 28 November 2012, 4:30 am

    tima kasih share info..tima kasih jgk sbb sudi komen entry psl mi bandung tuh… nice to know u !! :=)

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge