Maharaja Lawak Minggu 3 | Pandangan Saya

Mood agak kedaung.Pandangan Saya persembahan peserta Maharaja Lawak Minggu 3 tema minggu ini “Musical Comedy” .

1) Kumpulan Balas – As Usual, lawak double meaning. I.e. Bukan setakat bil api, bil air pun sudah dibayar

2) Alex – Persembahan pokok getah. Wahh, bukan main lagi komen dari Ahmad Idham, persembahan terbaik dari Alex setakat ini. 
3) Amir – Nak undi diri sendiri? Saya jahat? Mencarut? Umm, Personal view – Hampeh as usual..Don’t like him..Ni peserta favourite AC Mizal ni…
4) Jihan – Just Ok. Persembahan better dari minggu 1 dan ke 2.
5) R2 – Just ok juga. Minggu 1 dan 2 lebih baik. Umm, kecewa dengan persembahan mereka.
6) Nabil – Memang terbaik. Tak sangka Nabil mampu buat Musical Comedy bermain piano dengan begitu besst.Terhibur, antara lawak Nabil yang paling best pernah saya tgk.Hik3,..Congratz Nabil..
7) Jambu – Bagus namun agak sedikit kecewa dengan persembahan mereka. Persembahan minggu 1 dan 2 rasanya lagi bagus buat Jambu. 
8) Sepah – Persembahan terbaik. Terhibur dan antara persembahan terbaik minggu ini
9) Man – Persembahan Menghiburkan. Faizal Tahir versi Maharaja Lawak
10) Jozan – Agak kecewa dengan Persembahan Jozan . Tak rasa lawak sangat dgn persembahan mereka malam ini. Too many lagu yang cuba diselitkan. Macam tonton drama bersiri pula.

R2 tersingkir minggu ini. Ohh, kenapa bukan Amir?

P/s : Pandangan peribadi saja, lain padang,lain belalang kan? Overall, 3 Persembahan yang saya rasakan terbaik minggu ini adalah Nabil, Sepah, dan Balas.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Maharaja Lawak Minggu 3 | Pandangan Saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.